- Poruka
- 89.439
Znači to je bila preporuka na slepo. Onda ti je oprošten greh.. 
Možda ću pogledati film o savremenom Kainu koji igra bingo.

Možda ću pogledati film o savremenom Kainu koji igra bingo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta uzimas?ti si od onih sto nemaju pojma
ja sam adam, a kajin je moj sin
vitamine, minerale, srebrnu vodu, platinu, zlato, sta god... pitaj, pa cu da ti kazem..Sta uzimas?![]()
Prvi deo dobar.vitamine, minerale, srebrnu vodu, platinu, zlato, sta god... pitaj, pa cu da ti kazem..
od viskija DEGUSTIRAM TRENUTNO - irSke, staO sam kod queiT maN
ako znas sta da radim sa reumom, artritisom, reci mi - ubi me ki zeca, narocito od kada je zahladneloPrvi deo dobar.
Moras C d i b redovno ... da bi imalo smisla. Ne ispod 1000...
b ne toliko.
Za artritis odbaci sve mlecne proizvode Mleko nikako ne pij..ako znas sta da radim sa reumom, artritisom, reci mi - ubi me ki zeca, narocito od kada je zahladnelo
bilo je koleno levo kada sam pao pre 3 godine, a sada desno, a nisam ni pao cakGde boli?
Bandaze gumene...bilo je koleno levo kada sam pao pre 3 godine, a sada desno, a nisam ni pao cak
znam za kurkumu i svasta nesto,... pozdrav... uzimam liposomal c najbolji, i jos hijarulonik kiselinu itd, ali viski je najbolji, da se ne lazemo, i sve 4 u vis, kao kuce moje
Bandaze gumene...
Mozda ce morati Op?
Pokusaj cucnjeve lagano.
Prvo se uagrej.
Ali vazna je molitva.
Za artritis odbaci sve mlecne proizvode Mleko nikako ne pij..
Pa valjda molitva na prvo mesto. E vernici. U svemu spas, a molitve se
na kraju setil
Ali ja nemam artritis.Za artritis odbaci sve mlecne proizvode Mleko nikako ne pij..
Probaj bar pola godine.
Mislim da je nemoguce da ne osetis bolje.
Meso ne jedi svaki dan.
Za reumu bodiib bilding.
Posebno te mesta gde boli.
Ne moras da budes Svarceneger.
Probaj sa tockic mnogo pomaze ali moras redovno.
Zimi utopljavanje tih mesta.
Duple gace ili carape.
Na trtku nosi kozu od zeca.. meksa strana ka tebi.
Neka ti neko zasije sa nekim kaisom.
Za upale probaj vidoko doziranu kurkumu.
Svaki dan 2 do 3 meseca.
Gde boli?
Mozes tamo gde boli da se sam ili zena lagano boksujes ako je kicma.
I molitva da ozdravis da ti pomognu sve ove stvari.
Moralan zivot
Moras ovo da znas pre nego dobijes...Ali ja nemam artritis.![]()
ma nemas pojmaBandaze gumene...
Mozda ce morati Op?
Pokusaj cucnjeve lagano.
Prvo se uagrej.
Ali vazna je molitva.
to ti je najbolji savetPreseli se u Australijiu ili Maledivi....
Tockic.
PA meni je pokusao da pomogre, nisu losi saveti, ali mrka kapa, viski je najboljiAli ja nemam artritis.![]()
Ne moze bez Duha svetoga da se praktikuje nista. Ni religiha ni zdrav nacin zivota.ma nemas pojma
to ti je najbolji savet
kao sto neko mora da se izBORI sa koksakijeM, TAKO I JA, ILI ZAMeNA ZGLOBOVA
ma, ajde ne zamajavaj me... hvala na savetima, ali ne rade jer i drugi bi ih usvojili... ja sam najblizi resenju, jer stvari vidim kao zarazu, pa jacam imunitet - ne beri brigu da cu na operacioni sto, kao moje kolege - ne bio ja adam prvi covek, a da nemam resenja, ali da koleno boli i nadulo se, to je tacno, razbija me svojski i sepam basNe moze bez Duha svetoga da se praktikuje nista. Ni religiha ni zdrav nacin zivota.
E sada treba znati kako dobiti DS.
A tu gde si nema toga. .
pozdrav.
Ovo je pravi opis tu gde jesi:i duh sveti? -ma, ajde ne zamajavaj me... hvala na savetima, ali ne rade jer i drugi bi ih usvojili... ja sam najblizi resenju, jer stvari vidim kao zarazu, pa jacam imunitet - ne beri brigu da cu na operacioni sto, kao moje kolege - ne bio ja adam prvi covek, a da nemam resenja, ali da koleno boli i nadulo se, to je tacno, razbija me svojski i sepam bas
2. Timotiju 3,5 | Koji imaju obličje pobožnosti, a sile (DS) su se njezine odrekli. I ovijeh se kloni. |
tako ja tebe vidimOvo je pravi opis tu gde jesi:
2. Timotiju 3,5 Koji imaju obličje pobožnosti, a sile (DS) su se njezine odrekli. I ovijeh se kloni.
To je ok.tako ja tebe vidim
Na trtku nosi kozu od zeca.. meksa strana ka tebi.
Ko te zvao?
ja u tvoju crkvu necu