Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svaka čast 👍
gogili i agata noseći stubovi kafane 👍
@.Gogilli. što me nisi zvala na kafu, zapamtiću ti (imaš opomenu)
@Agatha konstantin nije uveo hrišćanstvo u zvaničnu religiju rima
@bmaxa ako su privatni razlozi ok, ako su forumski imaš zabranu napuštanja pdf religija a naročito za kafanu
@hm337 ostani takav kakav jesi, čovek (što kaže naš počivši patrijarh Pavle-budimo ljudi) ti prednjačiš u odnosu na nas, svaka pohvala👍, bez obzira na neslaganja sa verovanjima.

za sve u kafani: ne terajte nikog ko želi da bude, nismo svi isti i ne gledajte korisnika kao neprijatelja, čim je ovde znači potajno želi (ili nesvesno), svi imamo bubice. (budimo ljudi)
@NEzgodan dobro došao u svoju kafanu.

ostavite predrasude i sujetu ispred vrata, ne prepucavajte se šteti šminki jer lice pravi grimase :D
koliko god se volimo il ne volimo ipak smo neka forumska porodica i koegzistiraju neki korisnici dugi niz godina a uslovno noviji nek se naviknu na kafanu. ne treba nam hipi komuna nego šala da se rasteretimo od mudrovanja po temama. vere i teme su nepotrebne u kafani osim ako nisu predmet zdrave šale, a kome nije do šale nek zaobiđu kafanu.
zlonamerno podjebavanje biće kažnjeno upozorenjima.
insistiraću kod administracije (za novu kafanu) da birtija ne bude otpad (kao ova što je služila), nek se spam briše bez obzira što post ne zaslužuje brisanje.
@NEzgodan i moja malenkost nismo to smislili već nasledeli i sa tom "tradicijom" mislim da treba prekinuti, kao i za otvaranje tema u ili na naše ime.

SVI DOBRONAMERNI I NAORUŽANI ŠALOM I KOJI OSTAVLJAJU SVOJE CRNE MISLI, PONOS, SUJETU, PREDRASUDU ISPRED KAFANE SU DOBRODOŠLI.

@.Gogilli. će biti "redar, konobar, ili popularno gazda nove kafane" jer je zaslužila, što brojem postova, što je da budemo iskreni i "prodrmala" i probudila nas uz pomoć @Agatha i što je njen predlog pobedio.
i mislim da ona ima čast da otvori novu kafanu.
za sada toliko.
p. s. streljajte me ako sam ličio na vučića :D

@hm337 ostani takav kakav jesi, čovek (što kaže naš počivši patrijarh Pavle-budimo ljudi) ti prednjačiš u odnosu na nas, svaka pohvala👍, bez obzira na neslaganja sa verovanjima.
lol, nemoj da praviš sveca od mene..počeće ljudi da me mrze.. ja sam samo običan mali čovek sa vrlinama i manama koje obični ljudi imaju...ukratko ja sam ništa posebno...

lol, nemoj da praviš sveca od mene..počeće ljudi da me mrze.. ja sam samo običan mali čovek sa vrlinama i manama koje obični ljudi imaju...ukratko ja sam ništa posebno...
Ti si čovek a to mnogo znači ne ono "čovek" nego čovek, svestan i svojih vrlina i mana.
Ja se najviše pribojavam onih što za sebe stalno govore da su dobri i da nemaju ni jednu manu.

dobar si onoliko koliko imaš ljubavi..ja po tom kriterijumu i nisam nešto previše dobar..ali radim na tome..
Za nekog imamo mnogo ljubavi za nekog malo za nekog ni malo. Mislim da se po to e ne meri dobrota. Ja ću beskućnika dati hranu ali i dalje ga ne volim kao moju decu. Ne mrzim ga ali ga volim kao ljudsko biće i tu je stop. Jesam ja onda dobra ili loša?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back