- Poruka
- 16.578
kako zamišljaš nebesa i Boga?
zamislja kako on sedi na prestolu a ona sa njegove desne strane i suflira mu sta da radiDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako zamišljaš nebesa i Boga?
zamislja kako on sedi na prestolu a ona sa njegove desne strane i suflira mu sta da radiNadji neku temu o Bogukako zamišljaš nebesa i Boga?
Verovatno zato sto nije njegova Volja na Zemlji. Dakle na Zemlji je ljudska, zla Volja.meni nije jasno zašto se kaže Oče naš koji si na nebesima....kad je po meni Bog sveprisutan...mislim čak da je svako od nas deo Boga...mali Bog..
da namirises rat u Srbiji preselio bi se?Gurdjijev je rekao da kad namirises rat, da treba da se preselis u zemlju gde je mir.
Tako nekako. Isao sam da radim u inostranstvo.da namirises rat u Srbiji preselio bi se?
a da nisi radio u inostranstvu da li bi pobegao?Tako nekako. Isao sam da radim u inostranstvo.
Pa pobegao sam da radim u inostranstvo ;pa da nisi radio u inostranstvu da li bi pobegao?
kukavicePa pobegao sam da radim u inostranstvo ;p

Mislim da smo sada bezbedni od rata za nasih zivotakukavice![]()

eh volela bih i nasa deca da budu bezbednaMislim da smo sada bezbedni od rata za nasih zivota![]()

Dobar dandobar dan dobri ljudi![]()

Možeš ČPDobar dan
Nadam se da sebe mogu uvrstiti u dobre ljude![]()
Ima li neko da ga ti smatraš da nije dobar?Možeš ČP
lol, nemoj da praviš sveca od mene..počeće ljudi da me mrze.. ja sam samo običan mali čovek sa vrlinama i manama koje obični ljudi imaju...ukratko ja sam ništa posebno...@hm337 ostani takav kakav jesi, čovek (što kaže naš počivši patrijarh Pavle-budimo ljudi) ti prednjačiš u odnosu na nas, svaka pohvala, bez obzira na neslaganja sa verovanjima.
Svako može biti dobar ili loš, zlo ide na zlo dobro na dobro ČPIma li neko da ga ti smatraš da nije dobar?
Ne pitam ko je ako ima, već samo da li postoje osobe koje ti smatraš lošim?
Ti si čovek a to mnogo znači ne ono "čovek" nego čovek, svestan i svojih vrlina i mana.lol, nemoj da praviš sveca od mene..počeće ljudi da me mrze.. ja sam samo običan mali čovek sa vrlinama i manama koje obični ljudi imaju...ukratko ja sam ništa posebno...
To je tačno ali ipak mi nisi odgovorio na pitanje a baš je direktno.Svako može biti dobar ili loš, zlo ide na zlo dobro na dobro ČP
Za nekog imamo mnogo ljubavi za nekog malo za nekog ni malo. Mislim da se po to e ne meri dobrota. Ja ću beskućnika dati hranu ali i dalje ga ne volim kao moju decu. Ne mrzim ga ali ga volim kao ljudsko biće i tu je stop. Jesam ja onda dobra ili loša?dobar si onoliko koliko imaš ljubavi..ja po tom kriterijumu i nisam nešto previše dobar..ali radim na tome..