aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.277
vidimpa ja sam đavo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidimpa ja sam đavo![]()

nisi ti ništa videla, da si videla jehovu bi zaboravila, a rifke bi me jurio
ni on ti neće pomoći kad budeš pod mojom vlašću
u tvojoj glavi da, realno, to jevrejsko mitološko biće ne može ništa.Jehova je jaci od tebe to si zaboravio
nisam ni sumnjala da si neverniku tvojoj glavi da, realno, to jevrejsko mitološko biće ne može ništa.
ni ja da sve tako gledaš ko ne veruje kao tinisam ni sumnjala da si nevernik
Jel Sale a kako to Konstantin nije uveo hrišćanstvo?pišem onako kako vidim
Ma Rifke se zeza, znaš kakvu ribetinu od žene ima,nije ludnisi ti ništa videla, da si videla jehovu bi zaboravila, a rifke bi me jurio
dao je ravnopravnost rimske i hrišćanske, a (nisam siguran) teodosije je uveo hriš. kao rimska zvanična religijaJel Sale a kako to Konstantin nije uveo hrišćanstvo?
Nego ko je?
A Milanski edikt?
šta fali malo ta tlaneMa Rifke se zeza, znaš kakvu ribetinu od žene ima,nije lud
Da, ali na pravu stranu!šta fali malo ta tlane
Da, dao je ravnopravnost, mada da nije bilo njegove majke,pitanje je šta bi se i kad desilodao je ravnopravnost rimske i hrišćanske, a (nisam siguran) teodosije je uveo hriš. kao rimska zvanična religija
dobro, zato je on i svetac u našem kalendaruDa, dao je ravnopravnost, mada da nije bilo njegove majke,pitanje je šta bi se i kad desilo
A ti tužibaba ... Ok malo više babanisam ni sumnjala da si nevernik
Meni je ona svetica!dobro, zato je on i svetac u našem kalendaru
Tačno znaš šta volim
Jao navadila sam se na ovaj sladoled ( ne mogu da nađem sliku) - čokolada , kandirani đumbir i limun!Tačno znaš šta volim![]()
Nek ti vreme što pre prođe!Ja odoh na poslu sam
Ljubac za sve