Коначно нешто нормално у Србији!

Baš si sVatka i seksi kada se ljutiš.:mrgreen:

200px-Rubinov_vinjak.jpg

Дрмни један, па на спавање

Čim neko pomene "Sabor", ja se setim bradatih četnika i popova u crnim džipovima.

I slabo mi imamo takvih manifestacija po Vojvodini, hvala Bogu.

Voša je poslednje utočište prave levice i antifašizma.

Јадни онда Хрвати, њима и парламент има то "четничкио име":D брзојави им да са највећом хитњом исправе ту грешку:cool:

Или ти мало мућни главом, пре него што се разлупеташ:cool:

Је6ем ти српски сајт, регистрација ћирилицом .......немогућа!

Papriko ne zajebaj, ajd ponovo pa ćeš da vidiš da osim korisničkog imena sve ide na ćirilici.
A korisničko mora na latinici zbog gugla.
Mojne da se svrstavaš u grupu ovih neandertalaca koji sve živo napadaju, i ništa im nevalja.
Ne liči mi to na tebe.

Не разумем зашто не може корисничко име на ћирилици. Готово на свима форумима је могућа регистрација на ћирилици. Чак и на гуглу је могућа регистрација на ћирилици. Једино што мора на латиници то би била мејл адреса...и ништа више.

Papriko ne zajebaj, ajd ponovo pa ćeš da vidiš da osim korisničkog imena sve ide na ćirilici.
Mojne da se svrstavaš u grupu ovih neandertalaca koji sve živo napadaju, i ništa im nevalja.
Ne liči mi to na tebe.

ДОСТА!
МА ПРЕВИШЕ!
Ебем ли га ал ја немам ћирилични мејл!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Куцај у Гугл - паприкариус!

Ne liči mi to na tebe.

Не сврствам се нигде, али на сајту пријатеља Срба и Србије да не можеш да се региструјеш на ћирилици
па ја не знам ко ту кога ..

П.С.
И МЕНИ ЛИЧНО ТО СМЕТА!

Не сврствам се нигде, али на сајту пријатеља Срба и Србије да не можеш да се региструјеш на ћирилици

П.С.
И МЕНИ ЛИЧНО ТО СМЕТА!

Tako je.

Samo ti reci njima Paprika, bem li im lebac soroševsko-papsko-natovski.:mrgreen:

Јадни онда Хрвати, њима и парламент има то "четничкио име":D брзојави им да са највећом хитњом исправе ту грешку:cool:

Или ти мало мућни главом, пре него што се разлупеташ:cool:

Pa nisu li Hrvati otpalo srBsko pleme? Normalno da kao takvi koriste određene srpske simbole i termine, pa čak i četničke!

Mućni malo glavom pre nego što se razlupetaš sledeći put, ili ću biti prinuđen da zovem Krajiškog da ti objasni neke stvari.:mrgreen:

Lepo, lepo...nego ne znam zašto me naziv mreže ("Sabor") asocira na pijane gibaničare i krkanje jaganjaca?:think:

Mogli su da smisle neki bolji naziv...ipak je ovo 21. vek.

Mene Sabor asocira na hrvatski parlament.A i malo mi je ideja glupava, iskreno.Jesam Srpkinja, ali ovo mi pripada nekim prošlim vremenima.

П.С.
И МЕНИ ЛИЧНО ТО СМЕТА!

Можеш да се региструјеш на ћирилици, није проблем никакав.
Написала сам ти већ да све иде ћирилицом осим корисничког имена, тако да...

Back