Komunizam- da li je to najveca istorijska greška?

Ko je imao najviše koristi od komunizma?

• Slovenci

• Crnogorci

• Hrvati

• Srbi

• Makedonci

• Šiptari

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa mozda nije bas zanemarljiva, ali nikako nismo mi ono koji su dobili najvise od Yuge. svejedno, necu vise o tome

a sta ti znaci ono boldovano/podvuceno? prvi put vidim izraz

i ja , zavrsno, niste dobili najvise od Juge, slazem se, zato sam i rekla tu smo negdje....:)
osnutka.....neznam dali je to ispravno hrvatski, ali tako smo mi u Osijeku od uvijek govorili..., moze se reci i od osnivanja....

ja sam samo jednom imao priliku da primim goste iz inostranstva. Bili su to ex-jugosloveni koji su otisli u Nemacku. Bilo je bas zabavno, lepo smo se provodili. Trajalo je malo duze od par dana, mislim da je bila cela nedelja u pitanju. Lepo se i vi provedite
klikka ces lako prepoznati, ima cupavu kosu, kao za vreme strujnog udara i nosi odelo
mislim da je crn

meni su takve stvari isto super...Osijek je i za vrijeme Juge imao gradove-partnere po cijeloj Europi...onda oni nama i mi njima...svaki put dobar provod bio i ludilo, iako smo se ponekad sporazumijevali "i rukama i nogama"...ali uvijek se sporazumijeli...

Ja ne pripadam nijednoj crkvi i neću se radovati ničijem prazniku. Baš hoću da pišem o komunizmu i ostalim stvarima.

Pisi evo sace 1 maj, do tada mozes da napises celokupna dela kao i ONI kojih su ih pisali naprasno......

Kakava dela takvi i ucenici.........

p.s.da ti ne smetamo, olovku u ruke i udri imas nekoliko dana da "cudo" napravis:lol:

Ja ne pripadam nijednoj crkvi i neću se radovati ničijem prazniku. Baš hoću da pišem o komunizmu i ostalim stvarima.

1. maj je najveći iluminatski praznik - rođendan Johanna Adama Weishaupta - ali i Valpurgijska noć. Ljudi koji maltene nikada u životu ništa nisu radili nametnuli su radnicima celog sveta rođendan osnivača Reda kao Praznik rada. Omnes in unum!

Pa ako je sve ovo tačno, mislim da ne pripadaš nijednoj crkvi, da želiš da pišeš o komunizmu i ostalim stvarima...
...onda bi bilo logično da se malo raspitaš šta je prvi maj i u čast ili pomen na šta se održava, a ne da pišeš ovo što si napisao u svom drugom postu...

http://www.kontra-punkt.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=19

Tako da je prava istina ova:

Na tadasnji dan 1886. godine u Cikagu organizovan je masovni strajk radnika, stotine hiljada radnika zahtevalo je radno vreme po formuli: 8 + 8 + 8

8 sati rada
8 sati odmora
8 sati spavanja

Americka policija je napala strajkace i preko 50 radnika je poginulo u sukobima.
Sve vodje strajka osudjene su na smrt. U znak secanja na ove zrtve u celom svetu proslavlja se prvi maj kao praznik rada i radnika.

A ne ova:

Prvi maj je praznik Iluminata, dan kada je Adam Weishaupt 1766. godine u Bavarskoj osnovao tajnu, moćnu organizaciju koja i dan danas savršeno funkcioniše. ... mada si i to krivo interpretirao... nije reč o njegovom rođenju nego o osnivanju tajne organizacije...

Apsolutno sam dobro i interpretirao i opisao. Gleda se šta je starije. Johann Adam Weishaupt je rođen 1. maja 1748. godine, a taj štrajk u Čikagu je bio namerno održan na taj dan 1886. a tačno 110. godina nako osnivanja Reda iluminata. To o čemu ti govoriš uči se u svim školama, ovo što sam ja rekao ne možeš naći baš bilo gde. Mora se gledati šta je starije. Recimo, Budino i Isusovo rođenje je opisano na 90 % sličan način. Budu je rodila Maha-Maja, Isusa Marija, obe su bile "device" a začele su i obe su nosile "božje dete". Ako se zna da je Isus rođen 450 godina posle Bude - onda je jasno da je Isusovo rođenje prepisano od Budinog, a ne obrnuto.

Religija i komunizam nisu ni u kakvoj suprotnosti. Religija je za ravnopravnost ljudi u duhu a komunizam za ravnopravnost u materiji. Kada bi se to spojilo, svijet bi bio savršen.

Или ниси читао религијске књиге тј.Свето писмо Старог и Новог завета - или ниси читао Марксизам.

Тачно је да је Маркс (а све борећи се против Бога) покрао и унео у своју сатанску теорију многе примамљиве идеје ХРИШЋАНСТВА КОЈЕ И ЈЕСУ НАВУКЛЕ НАРОД ДА ИХ ОСТВАРУЈУ У РЕКАМА КРВИ КОЈЕ ЈЕ ОН ЗВАО РЕВОЛУЦИЈА а наше комуњаре "револуција која траје".

Back