Komunizam- da li je to najveca istorijska greška?

Ko je imao najviše koristi od komunizma?

• Slovenci

• Crnogorci

• Hrvati

• Srbi

• Makedonci

• Šiptari

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
postaju vec pomalo glupe te srpske price, da nije bilo Srba Talijani bi uzeli...bla blabla...
dalmcija i Istra su najvecim dijelom svoje povijesti, a najmanje pod Italijom...
svoje povijesti bili ili Mletacka rep. ili pod Habsburskom monarhijom, a pod Italijom neznatno...(povijesno gledajuci)
u RH ima oko 20 000 Talijana i imaju sva manjinska prava, kako bi to Italija danas ili u buducnosti mogla oteti dalmaciju ili Istru.ovakve price su .dosadne.gluposti...mozda bi to srpske patriJote zeljeli, ali zelje su nesto drugo

Slavonka kako to da ti kao velika vernica i Hrvatica sad tu "trubiš" po Krstarici dok istovremeno u mom Varaždinu prenos na HRT2 bio Misa hrvatske katoličke mladeži iz svih dijelova Hrvatske došli, mladi iz BiH, Subotice, Kotora, Austrije i Njemačke

eto ja se još mogu malo tu podružiti s vama...al uskoro ću morati otići offline jer eto kao najveći komunist (kako ste me prozvali) idem večeras na trg po 4ero mladih koji će prespavati večeras u mojoj kući....
a da stvar bude interesantna ...et baš moj kvart dopalo mladi iz Borovog naselja (Vukovar) i iz Vojvodine...e baš me interesira koje ću ja dobiti:):):)

nego nema mi nešto klikk-a ovih dana na Krstarici da nije on došao na smotru mladih ovde u Varaždin?:mrgreen: možda njega dobijem a da toga nećemo ni on ni ja biti svesni:mrgreen::mrgreen:

(sakrit ću komp):wink:

мислио сам на комшилук као сусједну државу мени је ближе за неких 200 км од тебе али шта је то само 20 литара горива више ...а ако Веља победи гориво ће бити јефтиније10-20%
http://forum.krstarica.com/threads/211061
eво све ту лепо пише

pa ako je u Varazdinu onda nije bas u komsiluku. Bar meni :|

da ove godine je u Varaždinu
iduće u BiH:rolleyes:
a za dvije u Zadru

svake godine se tako organizira u nekom gradu i ta biskupija i ljudi koji žive /dakle vernici) primaju u svoje kuće na jedan dan da smjeste mlade i naravno da im obezbede večeru i drugi dan doručak i po želji da im pokažu grad

tako ću i ja večeras ( e sad to ne možeš da biraš koga ti odrede) eto ja samo znam da moj kvart dobiva mlade iz Vukovara i Vojvodine
:)

možda klikk-a dobijem:) (naravno ako je išao:lol: a on kao veliki Hrvat i vIJernik...a ko zna...:lol: ... možda pokupim batine u sopstvenoj kući:mrgreen::lol:

da ove godine je u Varaždinu
iduće u BiH:rolleyes:
a za dvije u Zadru

svake godine se tako organizira u nekom gradu i ta biskupija i ljudi koji žive /dakle vernici) primaju u svoje kuće na jedan dan da smjeste mlade i naravno da im obezbede večeru i drugi dan doručak i po želji da im pokažu grad

tako ću i ja večeras ( e sad to ne možeš da biraš koga ti odrede) eto ja samo znam da moj kvart dobiva mlade iz Vukovara i Vojvodine
:)

možda klikk-a dobijem:) (naravno ako je išao:lol: a on kao veliki Hrvat i vIJernik...a ko zna...:lol: ... možda pokupim batine u sopstvenoj kući:mrgreen::lol:

ja sam samo jednom imao priliku da primim goste iz inostranstva. Bili su to ex-jugosloveni koji su otisli u Nemacku. Bilo je bas zabavno, lepo smo se provodili. Trajalo je malo duze od par dana, mislim da je bila cela nedelja u pitanju. Lepo se i vi provedite
klikka ces lako prepoznati, ima cupavu kosu, kao za vreme strujnog udara i nosi odelo
mislim da je crn

ja sam samo jednom imao priliku da primim goste iz inostranstva. Bili su to ex-jugosloveni koji su otisli u Nemacku. Bilo je bas zabavno, lepo smo se provodili. Trajalo je malo duze od par dana, mislim da je bila cela nedelja u pitanju. Lepo se i vi provedite
klikka ces lako prepoznati, ima cupavu kosu, kao za vreme strujnog udara i nosi odelo
mislim da je crn

a čuj gledao sam prenos preko TVa i vidio sam bio i jedan crnac na Misi:lol:

opet je malo nasminkano
sve sto si nabrojala vredi za sve zemlje ex-YU a ne samo za Srbiju
a s' obzirom da je vecinu ovih stvari Srbija imala i pre stvaranja SFRJ, nije bas za baciti teret na nas;)
ali da ne ispadne da sam tvrdoglav i da se svadjam, neka ti bude, ne mogu vise da se bakcem sa SFRJ. Inace, drzim da su Slovenci izvukli najvise koristi iz Yuge, kao i Albanci (samo drugaciji vid koristi)
Slovenci osavremenili drzavu i razvili industriju, Hrvati dobili drzavu, Albanci se naselili i dobili pokrajinu. Ako je Srbija i imala koristi, zanemarljivo je u odnosu na sve ostalo

dobro, ako tako gledas (sto po meni nije tocno) onda mogu razumjeti da je za tebe korist za Srbiju "nezamjerljiva"; s ostalim se slazem....
p.s. ja sam, pri mojoj analizi, mislila na Jugoslaviju od njenog osnutka....

dobro, ako tako gledas (sto po meni nije tocno) onda mogu razumjeti da je za tebe korist za Srbiju "nezamjerljiva"; s ostalim se slazem....
p.s. ja sam, pri mojoj analizi, mislila na Jugoslaviju od njenog osnutka....

pa mozda nije bas zanemarljiva, ali nikako nismo mi ono koji su dobili najvise od Yuge. svejedno, necu vise o tome

a sta ti znaci ono boldovano/podvuceno? prvi put vidim izraz

Back