Komsijina zena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja ništa ne razumem ko tu koga? :eek:
Lorde meni ovo u šiframa :lol:
..
A što se tiče komšijskih odnosa i razvrata, tu bi svako svakog, redovna pojava.
Ne možeš živa na ulicu, a da ti se neko ne baci pod noge, ne arlauče noću da u 2 ujutru otvoriš kapiju, dokopa se broja, pa jaši po SMS-u, jauče da ga prihvatiš na FB,
lepi pločice na terasi, pa samo što ne padne preko iste, kako čučneš u bašti da presađuješ cveće, zaviruje jel' ti trenerica spala dovoljno na dupetu :lol:
..
mislim ja ovo nasumice..nemam pojma o čemu je tema

Oh dear... Pa to je tolika boles da me uopste ne cudi kako muskarci uopste i imaju bilo kakvo dostojanstvo i samopostovanje.:fdlan:

Muskarac gotivi jednog komsiju, dosta dobar i fin covek, a njegova zena se previse smeska.:roll:
Ne izgleda lose uopste.
Sta vi mislite o svemu tome? Vase poimanje morala i pogleda na ovo pitanjce me kao zanima.

bitan podatak mi fali ...da li se smeška samo tom komšiji ili i ostalima koji dolaze...
ali kako bi taj komšija znao to ...ili je jako često kod njih da ima odgovor i na to pitanje

Tessa zakljucaj temu molim te nemam energije i zivaca vise...

Konfuzan ti je uvodni post. Smeska se, pa sta sa tim? U kojim sutacijama to radi i sa kojom namerom, da li to radi svima ili samo tom komsiji, da li jepokusala nesto konkretno ili je samo ostalo na smeskanju? Da li mi sada treba da opletemo po njoj sto se smeska drugom muskarcu pored finog i dobrog muza?

Elaboriraj malo.

Ahahahaha koji bilde :rotf:

Ne odgovori mi koga si ovde nazvala bildeom. Vec sam rekao da ne lazem u ovom postu.
Konstantno me trolas i vredjas.

Sto se ove teme tice, ne bih je otvorio da stvarno ne mislim ovo nesto. No to nije ni bitno i prosto moze da se ignorise ovako nesto i prica okrene upravo na komsijski kupleraj koji je opisala poetessa.

Mozda je tebi tesko da poverujes da postoje i muskarci koji dobijaju zanimljive ponude, jer si pre svega uvek bila u vezi sa pacenicima i luzerima sto me uopste ne bi zacudilo s obzirom kako izgledas.

- - - - - - - - - -

LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK

Konfuzan ti je uvodni post. Smeska se, pa sta sa tim? U kojim sutacijama to radi i sa kojom namerom, da li to radi svima ili samo tom komsiji, da li jepokusala nesto konkretno ili je samo ostalo na smeskanju? Da li mi sada treba da opletemo po njoj sto se smeska drugom muskarcu pored finog i dobrog muza?

Elaboriraj malo.

Postoje razne vrste osmeha...;)

Ako zena ima finog i dobrog muza i ako se zavodljivo smeska komsijama to ne znaci da ona trazi BOLJE, nego da trazi DRUGACIJE, sto je najcesci slucaj.....:rtfm:

Elaboriraj malo.
Ne znam sta da ti kazem osim da je moja procena bas ovakva i ne bih postavio ovu temu da ne mislim upravo ovo.
Smeskanje je nekako napadno i preterano da tako kazem. Nije to jedan osmeh vec vise njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back