Komsijina zena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog cega? Ja uopste nisam los momak xella, koliko god ti mene smatrala kretenom iz nekog, meni nepoznatog razloga, dosta zena bas ima dobro misljenje o meni pa i na ovom forumu koliko god ti ne zelela u to da verujes.

Htela sam da kažeeeem lol da verovatno mnogo bolje izgledaš nego što zvučiš :mrgreen: msm kada ti se već tako ebački osmehuje. :aha: `Nači to ti je ustvari bio kompliment. :heart:

Htela sam da kažeeeem lol da verovatno mnogo bolje izgledaš nego što zvučiš :mrgreen: msm kada ti se već tako ebački osmehuje. :aha: `Nači to ti je ustvari bio kompliment. :heart:
Ma jok, ja ne izgledam dobro. Ja sam pacenik koji bi ovde da poyebe bilo sta i cija masta moze svasta.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

A sto nisi citirao i deo vezan za komsinicu?
Mutis ti opasno ... ili taj tvoj "drug" :D

Ti to nesto opako citas izmedju redova.;)
Jok, nema veze sa time, vec mi je to navika da skracujem tudje postove kada odgovaram samo na jednu stvar.

Vidiš ...tvoj komšija je ok lik
Zamisli da joj ne dozvoljava da bude prisutna ili da je ljubomoran pa da joj brani i da pogleda u tebe.
Ako on ima poverenja u nju , imaj i ti :mrgreen:

Msm ne u tebe već tom liku o kome je tema.

Onda ti se komšinica ne osmehuje, već podsmeva. :sad2: Sram da je bude, bre!

Bice da je to.:eek:
Hvala sto si mi otvorila oci i objasnila mi kako sam jadan i bedan i to prvo umno pa tek onda fizicki.:sad2:
filename-dobby-jpg-thumbnail0.jpg

- - - - - - - - - -

Msm ne tebi nego tom liku o kome je tema. :lol:
Meni, meni, nemoj sada da se izvlacis.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Vidiš ...tvoj komšija je ok lik
Zamisli da joj ne dozvoljava da bude prisutna ili da je ljubomoran pa da joj brani i da pogleda u tebe.
Ako on ima poverenja u nju , imaj i ti :mrgreen:

Msm ne u tebe već tom liku o kome je tema.

Ja necu uraditi nista problematicno, niti imam potrebu za tim, ali nisam neko ko hoda zatvorenih ociju.

Poslednja izmena:
Snow, nije vesela, to je usiljeno smeskanje, jako dobro izvezban flert. Mozda nisi imao takva iskustva, ali zaista postoje prave glumice i majstori tog flert smeskanja i ovo pisem rizikujuci da dodatno budem napadnut.

Faza , proći će je ako vidi da nemaš interesovanja prema njoj.
Samo, možda izgubiš prijatelja ako joj proradi sujeta i krene da mu brani da se druži sa tobom.

Pa ti sad vidi da li ćeš i ti da se smeškaš :lol: ...

Faza , proći će je ako vidi da nemaš interesovanja prema njoj.
Samo, možda izgubiš prijatelja ako joj proradi sujeta i krene da mu brani da se druži sa tobom.

Pa ti sad vidi da li ćeš i ti da se smeškaš :lol: ...

ko kaze, iskustvo pokazuje kad je odbijes vise te juri a tek ako joj proradi sujeta tek tad si najebo
tu je najbolje praviti se lood

Sta se tu moze?:confused:

Idi kad je sam ali pazi da to ne postane sumnjivo ...čisto zbog tebe da gotivnost prema komšiji ne dobije šire razmere

- - - - - - - - - -

ko kaze, iskustvo pokazuje kad je odbijes vise te juri a tek ako joj proradi sujeta tek tad si najebo
tu je najbolje praviti se lood

super ...zato je tema otvorena
objasni kako da se pravi lud

Uz opasnost da navučen gnev 4-umašica,
po mom mišljenju, u 90% prevara inicijator
je žena.
Sad, neke samo "bezazleno flertuju"
(uz stalnu opasnost da to predje u nešto više).

Dugo, muškarci su po tom pitanju
mnogo moralniji.
Promilima se mere oni koji bi startovali
drugarevu partnerku, a ženske (sujeta, takmičenje...)
uživaju da "skinu" muškarca najboljoj drugarici
ili čak rodjenoj sestri.

Valjda neka greška u mozgu, šta li je to već???

Uz opasnost da navučen gnev 4-umašica,
po mom mišljenju, u 90% prevara inicijator
je žena.
Sad, neke samo "bezazleno flertuju"
(uz stalnu opasnost da to predje u nešto više).

Dugo, muškarci su po tom pitanju
mnogo moralniji.
Promilima se mere oni koji bi startovali
drugarevu partnerku, a ženske (sujeta, takmičenje...)
uživaju da "skinu" muškarca najboljoj drugarici
ili čak rodjenoj sestri.

Valjda neka greška u mozgu, šta li je to već???
Muškarci su glupi.Imaš jedan život i u njemu treba da izabereš da uz sebe uvek imaš ženu koja je najbolja za tebe.Tu ne pomaže moral a ****** i samci
mogu da se slikaju.Žene su svakakve,ali su pre svega potrebne i korisne i kad su uz tebe,to je 100%.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back