- Poruka
- 412.151
Poznavajuci sebe kako bi to uradili 
Šta je to što bi upalilo kod vas ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To 100% prolazi.Dobrota neiskvarenost

Како је питање "како смувати", у којим то ситуацијама имаш прилику да показујеш разним делима да ти је стало?Jasno bih sebi pokazivala raznim delima (ne mislim na materijalne stvari) da mi je stalo.
kaži odakle si da te razuverimDobrota neiskvarenost
Privikavam se na nove uvjete od balkanskihkaži odakle si da te razuverim
Како је питање "како смувати", у којим то ситуацијама имаш прилику да показујеш разним делима да ти је стало?

pogreših, brzopletost ili ćoravost jbg... 
samo hrabro, za to treba imati kohones što kažu španciPrivikavam se na nove uvjete od balkanskih
Ako misliš na "instant" muvanje u roku od par sati, ako i toliko, onda nisam zainteresovana za te "sportove".
Ja sam iz vremena kada je muvanje trajalo poprilično vremena, ovo današnje je sve expresno i nije za mene.![]()
Plus da na date dođe s mobilnim frižiderom punim hladnog piva.Pare.
Mnogo.
Poznavajuci sebe kako bi to uradili

Nije mi dosadno ..vec kontam da ni sami ne znateНина срећо. Теби је стварно досадно![]()

Nije mi dosadno ..vec kontam da ni sami ne znate
A ti kako imaš Ferdinanda u avataru mogao si bar da napišeš "sa romantikom"

Samo da znas uvek me iritirali flegmani takvi sve ribe pokupe prvi ono opušteno a sirotinji sta ostaneNe radim ništa ni sad, ne bih radio ni kao žena.
Nemam nijednu foru za muvanje, rečenicu, potez...
Pa kad izađete sa nekim, sedećete bar sat vremena, ne možete to ni naučiti, ni isfolirati.
Možete naučiti par stvari i raditi po bontonu, ali desiće se nešto uvek nepridveđeno i reagovaćete prirodno i otkriti kakvi ste u stvari.
Možete naučiti par fora i viceva, ali ne možete naučiti pred dejt da prirodno budete duhoviti u situaciji koja se nametnula. Nećete sat vremena pričati viceve.
Ne postoji jedna stvar kojom me devojka kupi, uvek je više, a uglavnom su to one kada je potpuno nesvesna sebe, opuštena i prirodna. Ne može to na silu.
Tako da, muvao bih sebe tako što bih ja bio ja.
Ne znam ni sama.Poznavajuci sebe kako bi to uradili

Konkretno..nema štaU autobusu : Ćao ili zdravo, ja sam "Nina", da li želiš da odemo da piće?
Ćao, ja sam Miša. Naravno. Idemo do meka. I tu se upoznamo, ispričamo, ručkamo, pa se ljubimo i zaljubimo. Hehe
Je l' to toliko teško vama ženama, da date znak, da priđete?
Ili mi pokažeš svoj broj telefona na tvom telefonu i onda se dopisujemo pa opet isto izađemo. Hehe
Da ne ispadnemo mi manijaci ako prilazimo ili da nas ne ponižavate odbijanjem.![]()