Da ste žena kako bi smuvali sami sebe?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jasno bih sebi pokazivala raznim delima (ne mislim na materijalne stvari) da mi je stalo.
Ne bih previše pričala, reči odu uz vetar.
Trudila bih se da se u svojoj blizini osećam što je bolje moguće.
Imala bih vremena za sebe uvek, jer onaj ko kaže da nema bar 5 minuta u roku od 24h laže - izuzev nekih vanrednih situacija, to je jasno.
Ne bih komplikovala ono što je jednostavno.
I ne bih se trudila da pošto poto idem sebi na živce. :mrgreen:

Skromno. :mrgreen:

Како је питање "како смувати", у којим то ситуацијама имаш прилику да показујеш разним делима да ти је стало?

Ako misliš na "instant" muvanje u roku od par sati, ako i toliko, onda nisam zainteresovana za te "sportove". :mrgreen:
Ja sam iz vremena kada je muvanje trajalo poprilično vremena, ovo današnje je sve expresno i nije za mene. ;)

Edit: Tek sada videh ovo "Da ste žena" :mrgreen: pogreših, brzopletost ili ćoravost jbg... :mrgreen:

Ako misliš na "instant" muvanje u roku od par sati, ako i toliko, onda nisam zainteresovana za te "sportove". :mrgreen:
Ja sam iz vremena kada je muvanje trajalo poprilično vremena, ovo današnje je sve expresno i nije za mene. ;)

Мислим на мување особе коју срећемо у трамвају или у теретани или на шалтеру поште или на послу се сретнемо у ходнику или која ради у пиљари где шопингујемо или комшиницу коју видимо у суседној згради на тераси.

Гледајући процентуално, 90 % жена које сам хтео да мувам у свом животу ми нису биле доступне свакодневно (или релативно свакодневно).

И то сам био дарежљив са процентом. Верујем да је и више од 90 %.

Ne radim ništa ni sad, ne bih radio ni kao žena.

Nemam nijednu foru za muvanje, rečenicu, potez...

Pa kad izađete sa nekim, sedećete bar sat vremena, ne možete to ni naučiti, ni isfolirati.

Možete naučiti par stvari i raditi po bontonu, ali desiće se nešto uvek nepridveđeno i reagovaćete prirodno i otkriti kakvi ste u stvari.

Možete naučiti par fora i viceva, ali ne možete naučiti pred dejt da prirodno budete duhoviti u situaciji koja se nametnula. Nećete sat vremena pričati viceve.

Ne postoji jedna stvar kojom me devojka kupi, uvek je više, a uglavnom su to one kada je potpuno nesvesna sebe, opuštena i prirodna. Ne može to na silu.

Tako da, muvao bih sebe tako što bih ja bio ja.

Ne radim ništa ni sad, ne bih radio ni kao žena.

Nemam nijednu foru za muvanje, rečenicu, potez...

Pa kad izađete sa nekim, sedećete bar sat vremena, ne možete to ni naučiti, ni isfolirati.

Možete naučiti par stvari i raditi po bontonu, ali desiće se nešto uvek nepridveđeno i reagovaćete prirodno i otkriti kakvi ste u stvari.

Možete naučiti par fora i viceva, ali ne možete naučiti pred dejt da prirodno budete duhoviti u situaciji koja se nametnula. Nećete sat vremena pričati viceve.

Ne postoji jedna stvar kojom me devojka kupi, uvek je više, a uglavnom su to one kada je potpuno nesvesna sebe, opuštena i prirodna. Ne može to na silu.

Tako da, muvao bih sebe tako što bih ja bio ja.
Samo da znas uvek me iritirali flegmani takvi sve ribe pokupe prvi ono opušteno a sirotinji sta ostane

Uh meni se baš dopada tema :D
Prvo bi tu bilo mnogo pogleda, osmeha i zezanja/ zadirkivanja - prijateljskog naravno.
Onda bi se udaljila kao da me ne interesuje, potom bi me obasipala pažnjom i možda po kojim dodirom...
Ali opet na kraju ne bi ništa pokušala konkretno...
Potom bi opet bila nedostupna u smislu zauzeta ali kad vidim tu osobu bila bi to explozija želje...
I tako suptilno tu a po malo nedostižno, svaki put kao da to je to, ali za malo ....
Uz neki stalno prisutni flert...

Baš mi se nešto čini da bi me to apsolutno dovelo do ludila u smislu da bi me oborio takvim ponašanjem sa nogu.
Ali naravno da nedostupno se može biti u početku par puta 3 - 4 sve posle toga ako se ništa ne desi možda bi ugasilo tu strast koja bi se probudila...

U autobusu : Ćao ili zdravo, ja sam "Nina", da li želiš da odemo da piće?
Ćao, ja sam Miša. Naravno. Idemo do meka. I tu se upoznamo, ispričamo, ručkamo, pa se ljubimo i zaljubimo. Hehe
Je l' to toliko teško vama ženama, da date znak, da priđete?

Ili mi pokažeš svoj broj telefona na tvom telefonu i onda se dopisujemo pa opet isto izađemo. Hehe

Da ne ispadnemo mi manijaci ako prilazimo ili da nas ne ponižavate odbijanjem. :)

U autobusu : Ćao ili zdravo, ja sam "Nina", da li želiš da odemo da piće?
Ćao, ja sam Miša. Naravno. Idemo do meka. I tu se upoznamo, ispričamo, ručkamo, pa se ljubimo i zaljubimo. Hehe
Je l' to toliko teško vama ženama, da date znak, da priđete?

Ili mi pokažeš svoj broj telefona na tvom telefonu i onda se dopisujemo pa opet isto izađemo. Hehe

Da ne ispadnemo mi manijaci ako prilazimo ili da nas ne ponižavate odbijanjem. :)
Konkretno..nema šta :lol:

Back