Komsijina zena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Nije mi se to dogodilo u Latinskoj Americi vec u Vosi bre!

e, naletim ja slucajno danas na onu domacu seriju na rtsu
sto nije bolji zivot nego oni kupinici ili kako se vec vabe
da vis sto su nafrakali sirotog bosiljcica
jedva sam ga poznala
izgleda ko da je spao s nekog voza na relaciji kalkuta bombaj :lol:

- - - - - - - - - -

Imam jos jednu o komsinici, ali ta se desila u Brckom, dok sam radio kao mladi inzinjer....Malo je dugacko...

e, daj tu
da vim jel znamo komsinicu...:lol:

Čekaj, što bi moja komšinica bila luda, a tvoja napaljena? Ne razumem. Objasni. :malav:

Zato sto sam ja sexy macan, a ti pecurkica sto kaze Derko.:per:

Nego, nisam ja rekao da je ona nesto htela direktno sa doticnim muskarcem (ne sa mnom ;)), vec me realna situacija iz zivota inspirisala da otvorim ovu temu. (opet ne kazem da je moja licno)
Nije mi cilj da pljujem zene. Pre malo da osvezim forum, ali i da vidim vas uvid u moral ovako necega.

Sta mislis da bih ja uradio kada bih se nasao u ovakvoj situaciji?;)

U jednom slucaju cu ispasti bolid, a u drugom razvratni kreten ili obe stvari kao sto mi se vec jednom desilo koliko god ti ne zelela da verujes mojim pricama.:)

Poslednja izmena:
e, daj tu
da vim jel znamo komsinicu...:lol:

Moguce je da je znate...

Kad bih sada ovde napisao ko joj je muz - svakako bi znali.

Zato to ipak mora da ostane tajna.

Inace, bila je u svoje vreme jedna od najlepsih zena u Brckom (gde je inace bilo puno lepih zena)

Kada sam na proslavi jedne Nove godine rekao mom kolegi iz Instituta da cu da je povalim, odgovorio mi je nepoverljivo: "Momce, da ti ne precenjujes svoje kapacitete?!"

Pa ja ništa ne razumem ko tu koga? :eek:
Lorde meni ovo u šiframa :lol:
..
A što se tiče komšijskih odnosa i razvrata, tu bi svako svakog, redovna pojava.
Ne možeš živa na ulicu, a da ti se neko ne baci pod noge, ne arlauče noću da u 2 ujutru otvoriš kapiju, dokopa se broja, pa jaši po SMS-u, jauče da ga prihvatiš na FB,
lepi pločice na terasi, pa samo što ne padne preko iste, kako čučneš u bašti da presađuješ cveće, zaviruje jel' ti trenerica spala dovoljno na dupetu :lol:
..
mislim ja ovo nasumice..nemam pojma o čemu je tema

Moguce je da je znate...

Inace, bila je u svoje vreme jedna od najlepsih zena u Brckom (gde je inace bilo puno lepih zena)

Kada sam na proslavi jedne Nove godine rekao mom kolegi iz Instituta da cu da je povalim, odgovorio mi je nepoverljivo: "Momce, da ti ne precenjujes svoje kapacitete!"

pa mali je to grad :lol:

Imam jos jednu o komsinici, ali ta se desila u Brckom, dok sam radio kao mladi inzinjer....Malo je dugacko...
Nemoj sada da blajbinguješ već lepo odgovori šta te svi pitamo.

vec me realna situacija iz zivota inspirisala da otvorim ovu temu. (opet ne kazem da je moja licno)
Realno, iz života, komšijina žena koja se preterano smeška verovatno glumi sreća sreća radost pred muževljevim drugarom da ne ispadne neljubazna tj ne bruka muža, inače je smorena kad vidi sa kakvim se sve budalama on druži. Moje lično, već mi se desilo, kad su komšije počele se ženiti.

Moguce je da je znate...

Kada sam na proslavi jedne Nove godine rekao mom kolegi iz Instituta da cu da je povalim, odgovorio mi je nepoverljivo: "Momce, da ti ne precenjujes svoje kapacitete?!"

Lepa Brena?

Realno, iz života, komšijina žena koja se preterano smeška verovatno glumi sreća sreća radost pred muževljevim drugarom da ne ispadne neljubazna tj ne bruka muža, inače je smorena kad vidi sa kakvim se sve budalama on druži. Moje lično, već mi se desilo, kad su komšije počele se ženiti.

Muskarac se ne druzi sa doticnim i od skoro se i poznaju. Nazovimo to novim komsilukom. Smejulji se sama u prolazu, a kad je sa muzem nema smejuljenja verovao ili ne.
Ne procenjujem ja lose koliko god ti to zeleo tako da predstavis.

Muskarac se ne druzi sa doticnim i od skoro se i poznaju. Nazovimo to novim komsilukom. Smejulji se sama u prolazu, a kad je sa muzem nema smejuljenja verovao ili ne.
Ne procenjujem ja lose koliko god ti to zeleo tako da predstavis.
Kad si počeo priču o moralnosti i tako to, ja oma pomislio da se radi o komšijama koji odrasli zajedno, pa sad da li ne li šta kako... Ovako tamo neki levi komšija, ebi mu ženu ako ona oće, mslm ako dobiješ batine nisam ti ja kriv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back