- Poruka
- 46.768
Ja ti verujem i meni se dogodilo.
Kum napravio dvoje dece tvojoj ženi i ona te isterala iz kuće?
@tema
nemoj...ima drugih koje se smeškaju a nisi njihovim muževima na puškomet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako god da uradi - pokajace se: ako opali zenu - naljutice joj se muz.
Ako je ne opali - naljutice se komsinica.
Da se ja pitam - ja bih je opalio, bez grize savesti.
To mi se u zivotu vec desavalo.
I sve se lepo i dobro zavrsilo..
- - - - - - - - - -

Pogresno aludiranje na ono sto sam napisao.Daj ne zajebavaj, kresnula bi me sto posto sam sigurna![]()
i onda kazu latinoamericke serije nerealne...ma gdje nerealne![]()
Pogresno aludiranje na ono sto sam napisao.

-Nije mi se to dogodilo u Latinskoj Americi vec u Vosi bre!
Pogresno aludiranje na ono sto sam napisao.

Stvarno? Identican scenario? Da li je frka da napises celu pricu?
-Nije mi se to dogodilo u Latinskoj Americi vec u Vosi bre!

Imam jos jednu o komsinici, ali ta se desila u Brckom, dok sam radio kao mladi inzinjer....Malo je dugacko...

Čekaj, što bi moja komšinica bila luda, a tvoja napaljena? Ne razumem. Objasni.![]()

Zena se smeska treba je spaliti ocigledno![]()
e, daj tu
da vim jel znamo komsinicu...![]()

Moguce je da je znate...
Kad bih sada ovde napisao ko joj je muz - svakako bi znali.
Zato to ipak mora da ostane tajna.
Inace, bila je u svoje vreme jedna od najlepsih zena u Brckom (gde je inace bilo puno lepih zena)
Kada sam na proslavi jedne Nove godine rekao mom kolegi iz Instituta da cu da je povalim, odgovorio mi je nepoverljivo: "Momce, da ti ne precenjujes svoje kapacitete!"

Nemoj sada da blajbinguješ već lepo odgovori šta te svi pitamo.Imam jos jednu o komsinici, ali ta se desila u Brckom, dok sam radio kao mladi inzinjer....Malo je dugacko...
Realno, iz života, komšijina žena koja se preterano smeška verovatno glumi sreća sreća radost pred muževljevim drugarom da ne ispadne neljubazna tj ne bruka muža, inače je smorena kad vidi sa kakvim se sve budalama on druži. Moje lično, već mi se desilo, kad su komšije počele se ženiti.vec me realna situacija iz zivota inspirisala da otvorim ovu temu. (opet ne kazem da je moja licno)
pa mali je to grad![]()
Moguce je da je znate...
Kad bih sada ovde napisao ko joj je muz - svakako bi znali.
Zato to ipak mora da ostane tajna.
Inace, bila je u svoje vreme jedna od najlepsih zena u Brckom (gde je inace bilo puno lepih zena)
Kada sam na proslavi jedne Nove godine rekao mom kolegi iz Instituta da cu da je povalim, odgovorio mi je nepoverljivo: "Momce, da ti ne precenjujes svoje kapacitete?!"
Lepa Brena?
Realno, iz života, komšijina žena koja se preterano smeška verovatno glumi sreća sreća radost pred muževljevim drugarom da ne ispadne neljubazna tj ne bruka muža, inače je smorena kad vidi sa kakvim se sve budalama on druži. Moje lično, već mi se desilo, kad su komšije počele se ženiti.
Lepa Brena je bila ucenica u Poljoprivrednoj skoli gde sam radio kao vanredni profesor.

Muskarac se ne druzi sa doticnim i od skoro se i poznaju. Nazovimo to novim komsilukom. Smejulji se sama u prolazu, a kad je sa muzem nema smejuljenja verovao ili ne.
Ne procenjujem ja lose koliko god ti to zeleo tako da predstavis.

Kad si počeo priču o moralnosti i tako to, ja oma pomislio da se radi o komšijama koji odrasli zajedno, pa sad da li ne li šta kako... Ovako tamo neki levi komšija, ebi mu ženu ako ona oće, mslm ako dobiješ batine nisam ti ja kriv.Muskarac se ne druzi sa doticnim i od skoro se i poznaju. Nazovimo to novim komsilukom. Smejulji se sama u prolazu, a kad je sa muzem nema smejuljenja verovao ili ne.
Ne procenjujem ja lose koliko god ti to zeleo tako da predstavis.