Komsijina zena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vala ako udata zena od 37 godina treba da flertuje sa komsijama onda je tu meni nesto definitivno promaklo.
Jbote nije ona solo klinka od 19 koja se smejulji svakom zgodnijem momku.:dontunderstand:

Najvise zena flertuje u tim godinama kada zele da sebi i drugima dokazu da jos nisu pocele da stare u da su jos seksualno upotrebljive za sve uzraste muskaraca, mladjih narocito.

Ne znam sta da ti kazem osim da je moja procena bas ovakva i ne bih postavio ovu temu da ne mislim upravo ovo.
Smeskanje je nekako napadno i preterano da tako kazem. Nije to jedan osmeh vec vise njih.

Što si se uplašio ...čak i da joj se dopadaš ne mora da znači da će prevariti muža sa tobom.
Možda si ( a ti umeš to) rekao nešto čime te poštuje i čini joj da joj budeš drag

Postavio si temu o navodnom flertu i potencijalnoj jebačini sa udatom ženom, o ti moralni čoveče i sada ti nije jasno zašto napisah da je tema o gubljenju nevinosti. Extra.

Mislim da umem da prepoznam sta je ozbiljan flert, a sta nije. Ne znam sta da ti kazem da bi mi poverovala, jer mi ti ne verujes ni da mi je covek pricao kako je kum njegovoj zeni napravio 2 deteta, dok je samo prvo njegovo.

Jedino da pocnem da se kunem. Moja percepcija je ovakva i moguce je da gresim, mozda se tripujem, ali mislim da kada bi muskarci radili onako nesto na sta sam mislio da bi zenama bilo jako neprijatno ukoliko ne bi bile zainteresovane. Sa moje tacke gledista, to je dosta agresivan flert.

- - - - - - - - - -

Odaberu naj frajera u komšiluku, naravno :manikir:

:lol:

Mmm čisto sumnjam da je ovo :mrgreen:

Zbog cega? Ja uopste nisam los momak xella, koliko god ti mene smatrala kretenom iz nekog, meni nepoznatog razloga, dosta zena bas ima dobro misljenje o meni pa i na ovom forumu koliko god ti ne zelela u to da verujes.

- - - - - - - - - -

a da ubacim kvotu
postavljaču teme, reši dilemu sledećim odlaskom da ne budu forumaši u zabludi

Tema nije o meni.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back