ne samo meni...svi svima namestaju....
dvoje su bili zajedno (cura je iz mog odeljenja) 5 meseci i druga kokoska iz mog odeljenja joj kaze da je on prevario.....to joj je najbolja drugarica i poverovala joj je....raskinuli su a imali su diiivnu vezu.ja znam decka, mnogo je voli...posle je spavao pred vratima njene kuce, ali njoj drugarica kvocka ne da da se pomiri, porica joj kakoce da ispadne guska
moja drugarica koji znam od 3. godine, nerazdvojne smo, kod mene na zurci poljubila se sa deckom u kog sam tada bila zaljubljena! aon mi to kaze i onda pocne da mi prica kako je on ocaran njome, pogleda me znacajno i kaze:"a meni je ona rekla da ti mene jos volis" i ja da poludim
drugarica sa kojom sam isla u osnovnu mi je rekla bezobrazno kako joj se svidja moj decko i sta ona tu moze...i onda samo koristi porilike da ga dodirne, da prica sa njjim...a ona je skroz komunikativan
drugarica mi je cim smo se posvadjale, a ja izasla iz ucionice, ukljucila zvono na mob i pozvala me na sledecem casu, pa sam izbacena i dobila sam neopravdani
drugarici je umrla mama, a meni je to rekla duga cura i posle je otisla kod drugarice i rekla joj kako sam se ja smejala i rekla :"oa sta?' i svi su me zamrzeli
najbolji drug mi je posle 8 godina rekao da me voli...ja se svim silama trudila da ga ne povredim , on ima curu i nece ON da prica skoro uopste sa mnom....a onda kaze mom decku kako smo mi bili zajedno na jedno vece, ali bezveze, i posle to kaze svima, a mi nismo bili zajedno....onda provalim da je to hteo samo....