Jao, zaboravih...
U trecjem srednje me je par devojaka iz razreda prozvalo sektashicom. Elem, kad je drug chuo trach i kad mi je sve isprichao dogovorili smo se da igramo verodostojne uloge. Nakon par dana ukupno 5 ili 6 osoba je igralo te uloge.
Tipa: Sonja pridje i ,shapne' mi dovoljno tiho da kokoshke puste lepeze a dovoljno glasno da ipak chuju dovoljno: Hej, sandra, htela bih ja ucji u vashu sektu. Reci mi shta je potrebno. Molim te, molim te, molim te.
me: M nema problema Sonjice, potrebno je da prinesesh jednu zhrtvu.
ona: Hm? Neka zhivotinja?
me: Svashta. Zhivotinje zhrtvujemo svakog petka, to je klasika. Ljudske zhrtve draga.
ona: Ajoj, ok, ali kako cju ja to.
me: Ne brini, pomocjicju ti. (;
Pridje Dushan:
on: Ovaaaj... sandra, nisam uspeo nacji ono.
me: MOLIM?! Kako se usudjujesh.
on: Molim te, nemoj recji Nenadu (nash imaginarni vodja), nabavicju pola litre do nocji.
me: Neka bude tako. Samo pazi, ne vredi ako je od odrasle zhivotinje (krv). Mora da bude dakle od teleta, jagnjeta itd.
on: Uh, uh, uh... kako cju ja to?
me: M ne brini, pomocjicju ti, navikla sam. Sonja i ti me sachekajte ispred shkole kad se zavrshe chasovi pa idemo da sve to obavimo o istom troshku.
on: Hej, a pentagram?
me: Hah, shta ti je? Znash da imam jedan koji je u mojoj familiji vecj par vekova.
i tako daljeeeeeeeeeeeeeeeee...
Kako su kokoshke koje su odgovarale glupe pa sve shvataju ozbiljno i nemaju ama bash ikakvog znanja iz mitologije, obichaja i simbolike... naravno da su nasele na prichu.

Toliko su se uprpale zato shto je iz dana u dan sve vishe njih htelo ucji u sektu da su se uplashile da bi one mogle biti osobe za zhtvovanje i mogucjnost inicijacije.

Budaleeeeeeeeeeee... mwahahahahahaha...
... a i mi, malo falilo da se zhale psihologu ili shta vecj.
Tako daaaaaa... hm, kapiram da u zhivotu svake osobe dodje trenutak da ga zbog nekih navika (ne, ne pijem krv... josh

) etiketiraju... ali to je zabavnooooo, gledati ih sve tako sjatke i naivne. :da:
Tema, a? Kompleksi?
Kompleksa kol'ko 'ocjesh u prichi gore. :da: :da: :da: