KOMPLEKSI :)

Alexandra9:
Da ne citiram posebno:
1. Kako je mogucje pasti na polaganju zbog ispale drugarice?
2. Kako je mogucje da te SVI iz odeljenja ,mrze' zbog muzike koju slushash?

Gluposti.
2.(verujem da je za mene) Misli ti sta hoces, ali to su veoma napredna deca. Za tu muzikvezivali su sve moguce i nemoguce i eto, postala sam baba roga u njihovim ocima.

Ne znam gde zhivish, mada to nije ni bitno za prichu, ali nije mogucje da te SVI iz razreda ,mrze' zbog muzike koju slushash. Razmisli malo.

Postoje osobe koje su se chudile/smejale/vredjale zbog mog muzichkog ukusa, ali Manitu moj, takvih raetarda imash na svakom koraku, nishta strashno. Oni mene ne -mrze- zbog toga, gluposti.
Postoji par osoba s kojima sam bash dobra i kojima to uopshte nije bitno, a nije ni meni, shto oni slushaju turbo folk. :p

Da ne duzhim dalje, razmisli malo gde uzrok ,mrzhnje' lezhi. Da li tebi odgovara da te vecjina njih odbacuje da bi se osecjala kako se osecjash? Da li ti vishe odgovara da imash jednu drugaricu, ,jedinu' koja te mozhe razumeti nego da se malo opustish i oprostish ljudima shto umeju biti glupi? Bez uvrede, primecjujem tvoju avatar sliku. Da li ti je ona potrebna da bi se identifikovala, da bi pokazala kom zhanru muzike si priklonjena and so on? Da li neshto slichno radish i kad se nadjesh u masi?

Ponovo, bez uvrede, ne podsnosim kalupiti muziku zhanrovima, ali kontam da slushash izmedju ostalog ono shto i ja slusham. :mrgreen:

edit: [size=-1]Summa summarum: Dva objashnjenja:
1. Problem je u tebi, ne u muzici.
2. Preuvelichavash. Nit' je mrzhnja u pitanju, a ni odbacivanje ebeno Svake osobe u tvom okruzhenju.
Toliko.
[/size]

Jao, zaboravih... :mrgreen:
U trecjem srednje me je par devojaka iz razreda prozvalo sektashicom. Elem, kad je drug chuo trach i kad mi je sve isprichao dogovorili smo se da igramo verodostojne uloge. Nakon par dana ukupno 5 ili 6 osoba je igralo te uloge.

Tipa: Sonja pridje i ,shapne' mi dovoljno tiho da kokoshke puste lepeze a dovoljno glasno da ipak chuju dovoljno: Hej, sandra, htela bih ja ucji u vashu sektu. Reci mi shta je potrebno. Molim te, molim te, molim te.
me: M nema problema Sonjice, potrebno je da prinesesh jednu zhrtvu.
ona: Hm? Neka zhivotinja?
me: Svashta. Zhivotinje zhrtvujemo svakog petka, to je klasika. Ljudske zhrtve draga.
ona: Ajoj, ok, ali kako cju ja to.
me: Ne brini, pomocjicju ti. (;

Pridje Dushan:
on: Ovaaaj... sandra, nisam uspeo nacji ono.
me: MOLIM?! Kako se usudjujesh.
on: Molim te, nemoj recji Nenadu (nash imaginarni vodja), nabavicju pola litre do nocji.
me: Neka bude tako. Samo pazi, ne vredi ako je od odrasle zhivotinje (krv). Mora da bude dakle od teleta, jagnjeta itd.
on: Uh, uh, uh... kako cju ja to?
me: M ne brini, pomocjicju ti, navikla sam. Sonja i ti me sachekajte ispred shkole kad se zavrshe chasovi pa idemo da sve to obavimo o istom troshku.
on: Hej, a pentagram?
me: Hah, shta ti je? Znash da imam jedan koji je u mojoj familiji vecj par vekova.

i tako daljeeeeeeeeeeeeeeeee...
Kako su kokoshke koje su odgovarale glupe pa sve shvataju ozbiljno i nemaju ama bash ikakvog znanja iz mitologije, obichaja i simbolike... naravno da su nasele na prichu. :P
Toliko su se uprpale zato shto je iz dana u dan sve vishe njih htelo ucji u sektu da su se uplashile da bi one mogle biti osobe za zhtvovanje i mogucjnost inicijacije. :p
Budaleeeeeeeeeeee... mwahahahahahaha...

... a i mi, malo falilo da se zhale psihologu ili shta vecj. :mrgreen:

Tako daaaaaa... hm, kapiram da u zhivotu svake osobe dodje trenutak da ga zbog nekih navika (ne, ne pijem krv... josh :p) etiketiraju... ali to je zabavnooooo, gledati ih sve tako sjatke i naivne. :da:

Tema, a? Kompleksi?
Kompleksa kol'ko 'ocjesh u prichi gore. :da: :da: :da:

*november rain*:
Milena, cigara ti stoji k'o teletu kashika! ;p
*:
**:
neko vreme mi je bilo gadno i da drzhim u ruci kako smrdi... onda vishe nije. i tako sam doshla do trenutka da pridrzhim nekom u wc-u, a da se svi shlogiraju, i to sa istim rechima - kako ti dobro stoji. jbt, morash da pochnesh.

hah.

imam komlpeks da sam glupa.
to zapravo nije kompleks. to je realnost. :D

Ma nas u razredu ima jako malo (16!), tako da smo svi bliski i hteli, ne hteli moramo da se druzimo jer ne postoji ono kao u razredu od 30 ljudi, grupice, pa da sad nadjesh sebi naj drushtvo. Svi smo mi jedna grupa. Ne znam zashto sam ovo rekla, ali mislim da ima veze sa izvesnom osobom koja mi je prigovorila jer vredjam svoje drusthvo, stvarno se ne secam koja osoba je u pitanju.

*drunken_butterfly*:
jao hvaaaaaalaaaa:*********
nema na chemu, dusho *;
*november rain*:
visoka (niska) sam chitavih 162 i po. :mrgreen:
kompleks? :da:
nekome to stoji. tako sitno mozhe biti tako lepo... da se chuva.
ovo nije sluchajno... danas se vracjam iz shkole i prokomentarishem Tamari kako bih volela da sam visha. /: i ona kazhe - i ja. hm. bash se cimamo za tu visinu... ali, nekad mi je dobro ovako, ili mozhe i nizhe. shto neprimetnije. :roll:
mala, nemash razloga imati komplekse... divno si bicje. **:

bleach:
nema na chemu, dusho *;nekome to stoji. tako sitno mozhe biti tako lepo... da se chuva.
ovo nije sluchajno... danas se vracjam iz shkole i prokomentarishem Tamari kako bih volela da sam visha. /: i ona kazhe - i ja. hm. bash se cimamo za tu visinu... ali, nekad mi je dobro ovako, ili mozhe i nizhe. shto neprimetnije. :roll:
mala, nemash razloga imati komplekse... divno si bicje. **:
a kad nema ko da te chuva? :mrgreen:
m dobro, mogu da kazhem da to vishe i nije kompleks, pomirila sam se s tim... manja sam od malog mrava iz pjesmice (u svakom smislu). ;p chinjenica.
a kol'ko si ti visoka?
jubim.*:

*november rain*:
a kad nema ko da te chuva? :mrgreen:
m dobro, mogu da kazhem da to vishe i nije kompleks, pomirila sam se s tim... manja sam od malog mrava iz pjesmice (u svakom smislu). ;p chinjenica.
a kol'ko si ti visoka?
jubim.*:
eh... najlakshe je onda da se skupish tako sitna u cjoshe.
a tebe cje uvek imati ko da chuva... drugachije ne sme biti.
vaga u apoteci u ns-u mi je nabila nove komplekse... lazheee! ne merite se u novosadistichkoj apoteci u onoj ulici shto vodi do Varadinskog mosta pored Dunavskog parka. :ne:
em shto mi je ~dodala neke kile, em shto me je ~skratila... ;p
ispade 164, I guess, a kile da ni ne spominjem... jeste da sam bila obuchena, ali shta li, nekih 50 i neeeeeshto bash kila. bash je bilo neshto gadno. ne sluzhi me secjanje. toliko sam se shlogirala da sam zaboravila. ;p zezam se.
realno... i nisam neshto preterano niska. barem ne u odnosu na svoju okolinu (rachunam sad na odeljenje) kad se merim kod kucje... ispadne 167-8 i... 55 beshe ): tezhina varira bash. zavisi od raspolozhenja i unoshenja hrane. :da:

previshe kompleksi utichu na mene. ne fizichki. :ne:

bleach:
eh... najlakshe je onda da se skupish tako sitna u cjoshe.
a tebe cje uvek imati ko da chuva... drugachije ne sme biti.
vaga u apoteci u ns-u mi je nabila nove komplekse... lazheee! ne merite se u novosadistichkoj apoteci u onoj ulici shto vodi do Varadinskog mosta pored Dunavskog parka. :ne:
em shto mi je ~dodala neke kile, em shto me je ~skratila... ;p
ispade 164, I guess, a kile da ni ne spominjem... jeste da sam bila obuchena, ali shta li, nekih 50 i neeeeeshto bash kila. bash je bilo neshto gadno. ne sluzhi me secjanje. toliko sam se shlogirala da sam zaboravila. ;p zezam se.
realno... i nisam neshto preterano niska. barem ne u odnosu na svoju okolinu (rachunam sad na odeljenje) kad se merim kod kucje... ispadne 167-8 i... 55 beshe ): tezhina varira bash. zavisi od raspolozhenja i unoshenja hrane. :da:

previshe kompleksi utichu na mene. ne fizichki. :ne:
sama u cjoshe? :da: sviDZHa mi se to. ;p
ne dam vishe ni da me chuvaju. ;p kad ne znaju da chuvaju. :ne:
elem, shta, ti mislish da je puno 55 kila? ;p :ser ser: ne mozhesh bit' zgodnija bwe. s tih 167-8 cm taman. (; uzhivaj. *:
i kod mene tezhina varira... zavisi od raspolozhenja, da..

hahah... sad vecj zhestoko seresh. ;p
shhhhhhhh..
*:

sofffy:
da,a kad dodje neka cica 180 a Rumenkica se zarumeniiiiiiiii...... :)
egzektli!
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif

hm.. ja sam visoka 176 i volim svoju visinu... samo shto josh uvijek rastem... prije tri mjeseca bila sam 2 cm niza... blah ne bih voljela da josh porastem...

e da, ok i ja nekad imam onaj trip kad mrzim sebe ali to me drzi mozda jedan dan... ali neki konkretan komplex nemam.... (:

Back