KOMPLEKSI :)

u srednjoj je drustvo bolje......mislim, bar tako vidim ove iz mog odeljenja...svi slozni, najludje smo odeljenje...svako ima neko zaduzenje bukvalno...ja se svadjam sa profesorima....ne...ja se svadjam sa svima... :-|

naancy90:
u srednjoj je drustvo bolje......mislim, bar tako vidim ove iz mog odeljenja...svi slozni, najludje smo odeljenje...svako ima neko zaduzenje bukvalno...ja se svadjam sa profesorima....ne...ja se svadjam sa svima... :-|
Zreliji su. Mislim, kad vidis ove moje iz odeljenja, jednostavno ti dodje da se zamislis kuda ide ovaj svet...

Sweet_Jane:
Ti suvise oprastas. Tako te uzimaju zdravo za gotovo.
Mene je npr celo odeljenje ispalilo zato sto slusam rock, metal i punk. Decaci su mi se rugali, pricali svasta o mene, jedan je dio najgori, govorio je svima kako me je video da se bodem na Kalishu. Jedne veceri organizovala je moja drugarica neku mini zurku na kojoj me je vredjao taj lik i ja sam se svadjala s njime. Posle mi je bilo dosta svega i otisla sam u ednu sbu u kojoj nije bilo nikog. Bila sam jako besna na sebe sto sam se toliko cimala i od besa sam pocela da placem. Jednostavno nisam mogla da se zaustavim. Ubrzo su dosle sve devojcice i krenule nesto tu da mi kokodacu i posle su isterali tog tupana u tu sobu. On je pokusavao da otvori vrata da izadje ali mu nisu dali. nesto smo malo popricali i on je izasao. Posle je svima rekao kao sam ja pocela da ga udaram i da sam mu opalila samar. :shock: Mislim, daj.... Svi su me mrzeli, i idalje me mrze, i smestaju mi na sve moguce nacine. Jednostavno, i dalje je pakao. Medjutim sad ih qliram. Imam samo jednu drugaricu kaja je stala na moju stranu kad niko nije. Uglavnom se druzim s ljudima van skole. Jedva cekam da upisem srednju.

Ma ovi u osnovnoj svi slushaju narodnjake, k'o debili neki. I mene su gledali k'o narkomanku zato shto sam jednom pustila da slusham neki rock. Drug me zove nark! Ali dobro, to je vishe iz zezanja, kod dechaka, mada kod devojchica kada pustim rock pochnu da kolutaju ochima. Chak su svi isprozivali jednu sedmakinju kod mene u shkoli zato shto nosi one martinke i Metallica majice. Moroni.

Tvoj kompleks je visina shto ima i lepih strana,veruj mi!Sa tom visinom bi mogla manekenka da budesh,zato shto manekenka i treba da bude visoka!Dok je kompleks mnogo veci,a to su bubuljice,kojih ne mogu da se otarasim...kada izadjem napolje imama utisak da me svi chudno gledaju i sazaljevaju...SHTO JA MRZIM!!!!! :mad:

Visina i nije bash kompleks,verujte mei,pa zaboga sve manekenke su visoke....gledajte na to i sa lepshe strane......doj je moje kompleks veci a to su bubuljice,uf,mrzim ih...imam utisak da me ljudi chudno gledaju kada izadjem u grad i da me sazaljevaju,shto ja MRZIM!!!

Sindy92:
Visina i nije bash kompleks,verujte mei,pa zaboga sve manekenke su visoke....gledajte na to i sa lepshe strane......doj je moje kompleks veci a to su bubuljice,uf,mrzim ih...imam utisak da me ljudi chudno gledaju kada izadjem u grad i da me sazaljevaju,shto ja MRZIM!!!
Ma ne sazaljevaju te vec si ti to uvrtela u svoju pametnu glavicu :)

DaNa_Pa:
Ma ovi u osnovnoj svi slushaju narodnjake, k'o debili neki. I mene su gledali k'o narkomanku zato shto sam jednom pustila da slusham neki rock. Drug me zove nark! Ali dobro, to je vishe iz zezanja, kod dechaka, mada kod devojchica kada pustim rock pochnu da kolutaju ochima.
Kod mene nista nema zezanja. Oni sve to najozbiljnije misle, a pre su se kao 'zezali' :-(

1. (drugo pitanje ne vazi za mene) Ja uvek pravim DVE puskice, za nju i za mene...Ili, ako ne tako, onda joj dam svoju na pola casa...Ne mogu da naucim fiziku, jednostavno ne mogu, a nemam knjigu pa nisam mogla da spremim puskice...Ona je rekla da ce ona da mi da i ja sam cekala i cekala i cekala...i ona se drsko okrenula i rekla:"e, i meni treba dvojka, sta da radim!"...a ona je pola pisala iz glave, za to vreme sam mogla da prepisem...u svakom slucaju, meni je to bila poslednja sansa da ne padnem...i sad sam gotova

Gnusno, svakako, ali budi realna, nije drugarica kriva shto cjesh pasti na ispitu, ona je ,samo' kriva shto nisi uspela prepisati.

naancy90? Dakle 15 ili 16 godina, prvi ili drugi srednje. Najprostija fizika. Sve se mozhe, samo malo volje i truda.

naravno da smo sami krivi za to shto uradimo.
tako ni profa ne mozhe biti kriv...

opet, sranja se deshavaju.
mozhe da nas zjbe neko drugi... uvek. ali samo ako to dozvolimo.

tako da... manje vishe, ok - nije kriva ona direktno shto si dobila slabu, ali mozhda si ti kriva shto si joj dopustila da te zjbe. mislim da je to uvek stvar nasheg izbora.

):

a shta ste mi vi? ... kao tri tachkice iza posta. ;p

402.gif

Back