KOMPLEKSI :)

*november rain*:
smlc...
ja sam mala... kompleks...
((:

Izvinjavam se sto upadam na teen forum, ali.....
Prosto ne mogu da verujem !!! Pa to sto si niska ne treba da ti predstavlja nikakav problem. Visoka sam 1.60, dosta starija od vas pa mi je to uvek bilo super.
Dakle, nema zezanja OTROV SE DRZI U MALIM BOCICAMA. Nikad nisam imala kompleks zbog toga, a uvek sam imala relativno visoke momke (do 1.97) i niko se nije zalio na moju visinu... :D
Za par godinica, nabacis stiklice od 7-8 cm, i uzivajte devojke, bez kompleksa!!!!
Inace kopleksi tipa: imam uzak struk, siroke kukove, male grudi itd. ne vode nicemu!
Ljudi vas vide onako kako vi sami sebe vidite. Pa pogledajte oko sebe i videcete da devojke koje vam nisu ni do kolena dizu nos u nebesa i privlace mnogo vise paznje. Zato imajte samopouzdanja, volite sebe i samo opusteno!!! Nije sve u fizickom izgledu!!!

Komplexi hmhm. NEvalja da ih uopste nemas a ne valja ni da ih imas previse. Mozda kad bolje razmislim spadam u one koji malo vishe imaju komplexa ni zbog cega (zamalo da napisem zbog nicega) heheheheh

pajser:
ahaha blago tebi :D ti bar mislis da si siroka ... ja imam kompleks da nisam sirok u ledjima ...
da....bas mi se blago kad imam 175 + sira ramena...a i noge bi mi mogle biti tanje...ali jbg..takav je zivot.ne obazirem se bas suvise,jedino me taj "Vidi na sta lichim" period spopadne u vrijeme pms-a,tachnije,ovih dana.... :P

neboysha:
Ja recimo imam lika u razredu koji izgleda ko logorasi za vreme nacista mrsav ko cackalica i nema kompleks da obuce sorts na fizickom!!! BOLESNIK
Daj bre.... To je kao kad bi osobe koje su mrsave trebale da sebi naprave rupu u zemlji i da tamo placu a da ostali ljudski svet ne brukaju... E si to hteo da kazes??? Evo, odmah zakopaj mene(i ako nisam stravicno mrsava) odmah.... :wink: :roll: :x 8) :lol:

neboysha:
Ja recimo imam lika u razredu koji izgleda ko logorasi za vreme nacista mrsav ko cackalica i nema kompleks da obuce sorts na fizickom!!! BOLESNIK
A zašto je lik bolesnik? Ja bih pre rekao da si ti taj koji ima problem. To što je mršav ne znači da će biti takav celog života. Ne znam koliko imaš godina ali možda je lik naglo izrastao pa tek dobija težinu za svoju visinu. To što ga ti smatraš bolesnikom i inferijornijom osobom od tebe je ocigledno tvoj komplex a ne njegov.

nemam neki kompleks koji me konstantno muci...zavisi od raspolozenja - svaki put mi nesto drugo smeta ali nisam opterecena time i nerviraju me cure koje samo govore "jao vidi koliki mi je stomak,jao vidi ovo,jao vidi ono..." :roll:
ja bih voljela da sam malo "popunjenija" ali ne bunim se - dobro mi je i ovako :p

Ja imam komplex vise vrednosti. Ne podnosim difovce i studente privatnih fakulteta. A pogotovo imam komplex viseg IQ,sa ljudima koji imaju IQ ispod 120 uospte ne razgovaram. Mnogo sam arogantan, pravi doktor.

dr.koki:
Ja imam komplex vise vrednosti. Ne podnosim difovce i studente privatnih fakulteta. A pogotovo imam komplex viseg IQ,sa ljudima koji imaju IQ ispod 120 uospte ne razgovaram. Mnogo sam arogantan, pravi doktor.
A, jel ti prvo nekog podvrgnesh testu inteligencije,pa tek onda razgovarash s' njim (ukoliko odgovara tvojim zahtevima)? :smile:

Nekad imam gooomilu kompleksa, a nekad nemam nijedan. Najveci kompleks je u vezi kose iako je plava. I to nije toliko shto me nervira kosa, nego shto sam jedina koja imam prirodno plavu kosu od svih koje znam i nervira me shto sam drugachija. Volela bih da budem ista kao ostali...

Back