KOMPLEKSI :)

naancy90:
popizdecuuu!!!!!!!!!!!1mrzim ceo svet!
znaci, nema osobe kojoj sam verovala a koja me nije zajebala! ne mogu to da shvatim...zasto neko ima potrbu da unistava tudje zivote???

heh...imam savet za tebe...chill...;)
veruj mi...imao sam isti trip kao i ti(i istu situaciju),i mnogo je lakse kad te zabole...
ma nek me j..u kolko oce,ja cu njih hlebom...:) njima na dusu,a ne meni...
zato su me i prozvali Isus..:shock: i zbog frizure...:)

ne samo meni...svi svima namestaju....
dvoje su bili zajedno (cura je iz mog odeljenja) 5 meseci i druga kokoska iz mog odeljenja joj kaze da je on prevario.....to joj je najbolja drugarica i poverovala joj je....raskinuli su a imali su diiivnu vezu.ja znam decka, mnogo je voli...posle je spavao pred vratima njene kuce, ali njoj drugarica kvocka ne da da se pomiri, porica joj kakoce da ispadne guska
moja drugarica koji znam od 3. godine, nerazdvojne smo, kod mene na zurci poljubila se sa deckom u kog sam tada bila zaljubljena! aon mi to kaze i onda pocne da mi prica kako je on ocaran njome, pogleda me znacajno i kaze:"a meni je ona rekla da ti mene jos volis" i ja da poludim
drugarica sa kojom sam isla u osnovnu mi je rekla bezobrazno kako joj se svidja moj decko i sta ona tu moze...i onda samo koristi porilike da ga dodirne, da prica sa njjim...a ona je skroz komunikativan
drugarica mi je cim smo se posvadjale, a ja izasla iz ucionice, ukljucila zvono na mob i pozvala me na sledecem casu, pa sam izbacena i dobila sam neopravdani
drugarici je umrla mama, a meni je to rekla duga cura i posle je otisla kod drugarice i rekla joj kako sam se ja smejala i rekla :"oa sta?' i svi su me zamrzeli
najbolji drug mi je posle 8 godina rekao da me voli...ja se svim silama trudila da ga ne povredim , on ima curu i nece ON da prica skoro uopste sa mnom....a onda kaze mom decku kako smo mi bili zajedno na jedno vece, ali bezveze, i posle to kaze svima, a mi nismo bili zajedno....onda provalim da je to hteo samo....

znam sve...samo je sa mnom bilo manje drasticno,posto sam ja u startu oterao sve od sebe...
imao sam tri do ja/ja ortaka,sad imam dva...jedan je samo otisao i nikad nam se nije javio...
posle toga sam pustio samo jednu osobu da mi se priblizi,i ona me je povredila...e,pa nek se nose...
bolje biti miran pustinjak,nego druzeljubiv neurotik...

Jao Boze,sve ovo sto si isprichala je blago recheno UZASNO.Meni je zadnja godina prosla jos gore,ali mi je stvarno zao i za tu drugaricu kojoj je umrla mama i sve.......Jao ne mogu da verujem sta se sve desava ljudima..............

Oprastati je lepo.To ti je jedna od najvecih vrlina.I jednom ces dobiti nagradu za to,100%sam sigurna jer si to zasluzila.Mene su mnoge stvari pokusale da slome,i ne kazem da nisu uspele,ali nastavljam dalje jer znam da mogu.A za fiziku ne brini.Bice sve u redu sigurno!!!

jednostavno-takva sam....uvek predjem preko svega....
mesec dana sam cekala da mi drugarica kaze da je poljubila mog bivseg u kog sam tad vec bila zaljubljena godinu dana...navodila sam je na to i ona se pravila luda...na kraju sam rekla:"majo, znam sve...samo hocu da mi ti kazes" ona mi je sve ispricala i bezobrazno rekla:"ja sam to uradila, ti mozes da se ljutis koliko hoces, ne moras ni da pricas sa mnom, necu da te teram" ja sam je zagrlila i rekla da je volim vise od njega, ali da se ne ponovi....i tako se zavrsilo

wild_child:
Da stvarno imas gadan problem.
Pa sta da ti kazem, skupljaj pare i na operaciju plasticnu. Pa onda biraj koji izgled oces, romski, mediteranski, skotski...

Ili jednostavno zavoli sebe i shvati da je tvoja lepota upravo u toj razlicitosti.......Da smo svi isti svet bi bio crno beo......

Ili nastavi da kukas....meni svejedno...smatram da pravis slona od buve....neki ljudi imaju i malo vece probleme od norveshko-shvedsko-ruskog izgleda pa ne kukaju..........

Pa to shto oni ne kukaju to je njihov problem, a ja ne kukam, samo govorim shta mi se ne svidja na meni.

naancy90:
ne samo meni...svi svima namestaju....
dvoje su bili zajedno (cura je iz mog odeljenja) 5 meseci i druga kokoska iz mog odeljenja joj kaze da je on prevario.....to joj je najbolja drugarica i poverovala joj je....raskinuli su a imali su diiivnu vezu.ja znam decka, mnogo je voli...posle je spavao pred vratima njene kuce, ali njoj drugarica kvocka ne da da se pomiri, porica joj kakoce da ispadne guska
moja drugarica koji znam od 3. godine, nerazdvojne smo, kod mene na zurci poljubila se sa deckom u kog sam tada bila zaljubljena! aon mi to kaze i onda pocne da mi prica kako je on ocaran njome, pogleda me znacajno i kaze:"a meni je ona rekla da ti mene jos volis" i ja da poludim
drugarica sa kojom sam isla u osnovnu mi je rekla bezobrazno kako joj se svidja moj decko i sta ona tu moze...i onda samo koristi porilike da ga dodirne, da prica sa njjim...a ona je skroz komunikativan
drugarica mi je cim smo se posvadjale, a ja izasla iz ucionice, ukljucila zvono na mob i pozvala me na sledecem casu, pa sam izbacena i dobila sam neopravdani
drugarici je umrla mama, a meni je to rekla duga cura i posle je otisla kod drugarice i rekla joj kako sam se ja smejala i rekla :"oa sta?' i svi su me zamrzeli
najbolji drug mi je posle 8 godina rekao da me voli...ja se svim silama trudila da ga ne povredim , on ima curu i nece ON da prica skoro uopste sa mnom....a onda kaze mom decku kako smo mi bili zajedno na jedno vece, ali bezveze, i posle to kaze svima, a mi nismo bili zajedno....onda provalim da je to hteo samo....

...meni su drugovi mnogo gori od drugarica.
Sad za Novu godinu, bili smo ja, dva moja druga i drugarica kod nje (gde smo i slavili Novu), da spremimo sve i moja drugarica se obuche onako kako je htela za Novu, da mi pokaze. Posle kad smo ta dva moja druga i ja sishli dole, da idemo kuci, zvone oni njoj na interfon da joj kazu kako sam ja rekla da se ona obukla kao fuksa! I shto je najgore ona je poverovala. :shock: I jedan moj drug i ja sedimo jedno pored drugog na fizici, a na ostalim chasovima ne, i kad smo na fizici on ogovara druge predamnom,a na ostalim chasovima ogovara sa drugima mene. :roll:

mene je povredio samo najbolji drug, ali je on valjda shvatio da sam njega povredila, pa zato...ali nijedan drugi...oduvek sam imala musko drustvo bas zato sto su me drugarice uvek zayebale.....pa, ipak, drugovi su vecinom za zezanje, ali kada ti treba neko ko ce da te shvati i razume....pffff.....

sve sam moguce komlexe navukla pa to je nemoguce...cak povremeno istovremeno patim od komplexa vise i nize vrednosti :) ozbiljno... ondak postala sam klaustrofobicna u prisustvu velikog broja ljudi ondak agorafobicna takodje u prisustvu velikog broja ljudi sve u svemu uglavnom se plasim ljudi ukljucujuci i sebe :roll:

P0z za Kisicu I Mesec :*

naancy90:
ma, ja svima oprastam...evo, svima njima sam sve oprostila...pascu na polaganje iz fizike zato sto me je drugarica ispalila, ali nebitno...oprostila sam joj.....
Ti suvise oprastas. Tako te uzimaju zdravo za gotovo.
Mene je npr celo odeljenje ispalilo zato sto slusam rock, metal i punk. Decaci su mi se rugali, pricali svasta o mene, jedan je dio najgori, govorio je svima kako me je video da se bodem na Kalishu. Jedne veceri organizovala je moja drugarica neku mini zurku na kojoj me je vredjao taj lik i ja sam se svadjala s njime. Posle mi je bilo dosta svega i otisla sam u ednu sbu u kojoj nije bilo nikog. Bila sam jako besna na sebe sto sam se toliko cimala i od besa sam pocela da placem. Jednostavno nisam mogla da se zaustavim. Ubrzo su dosle sve devojcice i krenule nesto tu da mi kokodacu i posle su isterali tog tupana u tu sobu. On je pokusavao da otvori vrata da izadje ali mu nisu dali. nesto smo malo popricali i on je izasao. Posle je svima rekao kao sam ja pocela da ga udaram i da sam mu opalila samar. :shock: Mislim, daj.... Svi su me mrzeli, i idalje me mrze, i smestaju mi na sve moguce nacine. Jednostavno, i dalje je pakao. Medjutim sad ih qliram. Imam samo jednu drugaricu kaja je stala na moju stranu kad niko nije. Uglavnom se druzim s ljudima van skole. Jedva cekam da upisem srednju.

Back