KOMPLEKSI :)

Ponekad ne znam kako da se ponasham pred drushtvom. Mislim, ja se ponasham onako kakva sam ja...oni me ne shvataju, a da bi se druzila sa njima treba da izigravam nekog koga nisam. Ja to volim da zovem "da se spustim na njihov nivo". Al' stvarno su svi nekako priglupi... :neutral:

DaNa_Pa:
Ponekad ne znam kako da se ponasham pred drushtvom. Mislim, ja se ponasham onako kakva sam ja...oni me ne shvataju, a da bi se druzila sa njima treba da izigravam nekog koga nisam. Ja to volim da zovem "da se spustim na njihov nivo". Al' stvarno su svi nekako priglupi... :neutral:
Ne znam da li si cula ono "bolje da te mrze zbog onog sto jesi nego da te vole zbog onog sto nisi". Sad ja ne znam jel tebe ljudi ne vole ili sta, ali mene skoro svi mrze zbog toga sto se ne pretvaram i sto sam iskrena. Pravo da ti kazem, meni nije zao. Oni su tupi, prosti i dosadni. Zasto onda da sebi trazim sto mana koje nemam?

Ma nije da me ne vole, vole me, nego mi je strashno dosadno kad sam sa njima. Al' stvarno ne znam dal' da idem na ono, da se stopim sa vecinom ili da budem u konstantnoj potrazi za tom srodnom dushom, poshto nemam dechka.

sofffy:
napokon jedna dobra! svi smo razlichiti....
Hvala, hvala... :D

Ovaj...da vam reknem nesto!Svi mi ponekad otkacimo i ljudi nas ne shvataju, mene i moji najbolji prijatelji po nekoliko puta pogledaju u fazonu: "ala je ovaj prso" i ja cesto pomislim da vise vredim od njih, ali to se brzo da zaboraviti...
I to sto su neki ljudi (po nasem misljenju) pomalo priglupi ne znaci da se sa njima ne moze normalno razgovarati i cimati..

DaNa_Pa:
Kada sam rekla da me nervira izgled, mislila sam zato shto sam onaj tipichno norveshko-shvedsko-ruski, a ne znam nikog ko je takav.

Da stvarno imas gadan problem.
Pa sta da ti kazem, skupljaj pare i na operaciju plasticnu. Pa onda biraj koji izgled oces, romski, mediteranski, skotski...

Ili jednostavno zavoli sebe i shvati da je tvoja lepota upravo u toj razlicitosti.......Da smo svi isti svet bi bio crno beo......

Ili nastavi da kukas....meni svejedno...smatram da pravis slona od buve....neki ljudi imaju i malo vece probleme od norveshko-shvedsko-ruskog izgleda pa ne kukaju..........

za mene svi misle da sam is3povana...ne kao napaljena, nego otkacena od sveta, zivim svoj zivot...npr. nikome nije jasno zasto ih oteram u 3 lepe kada pricaju o nekome...nebitno da li ogovaraju ili hvale neku osobu-NECU NIKADA DA PRICAM O OSOBAMA KOJE NISU TU.....ne zanimaju me tudji zivoti...ako se neko ne brine za mene, zasto bih ja za tu osobu, ako me neko nikada nije spomenuo, zasto bih ja spomenula tu osobu! muka mi je od svih satro prijatelja, muka mi je od lazi, muka mi je od suza, od bola i svega sto sam uradila za neke osobe, a svi su me zayebali! Ma, muka mi je od ovog yebenog sveta ispunjenog yebenom ljubomorom! gde god da se okrenem svako nekome namesta nesto lose, mesa se u zivot...svuda sami gadovi! MUKA MI JE OD SVETA!

I bice ti muka jos par godina dok ne izadjes iz puberteta. Ne shvataj ovo kao uvredu nego kao realnost jer svi prolaze kroz tu fazu.

Shvati da imas jedan zivot, i da si ti najvaznija. Ne kazem da treba da gazis druge ali shvati da niko nece ziveti za tebe. Dakle sudbinu u ruke i okruzi se samo lepim stvarima......ukljuci u glavi ignore dugmence i ne dozvoli da drugi na tvojim ledjima grade svoju srecu....

Ali bice ti potrebno jos mnogo godina i iskustva dok to ne uspes u potpunosti . Glavu gore:*

wild_child:
I bice ti muka jos par godina dok ne izadjes iz puberteta. Ne shvataj ovo kao uvredu nego kao realnost jer svi prolaze kroz tu fazu.

Shvati da imas jedan zivot, i da si ti najvaznija. Ne kazem da treba da gazis druge ali shvati da niko nece ziveti za tebe. Dakle sudbinu u ruke i okruzi se samo lepim stvarima......ukljuci u glavi ignore dugmence i ne dozvoli da drugi na tvojim ledjima grade svoju srecu....

Ali bice ti potrebno jos mnogo godina i iskustva dok to ne uspes u potpunosti . Glavu gore:*

Lako je reci DIGNI GLAVU.I u pravu si.Ali nije lako svakodnevno ziveti okruzen ljudima koji samo smisljaju nacin da ti napakoste.Ja sam npr. jutros bila prva iz srpskog na regionu.I kad sam rekla najboljoj drugarici s kojom se druzim celoga zivota........samo me je zavidno pogledala,i pokusala da okrene na drugu temu.Nazalost,zivimo u jednom okrutnom svetu,punom laznih ljudi.Ja u zivotu imam samo 4 prave drugarice.Ili bar mislim da su prave.I ko zna da li cu ikada saznati jesu li ili nisu.Jedna od najpametnijih recenica koje sam cula u zadnje vreme bila je:U ovoj Srbiji covek moze da oprosti SVE........osim tudjeg uspeha!!!I polako shvatam da je to tachno.Nazalost,ali jeste!!

Back