KOMPLEKSI :)

Šta je bre ovo, ovde se ima ceo spektar kompleksa, od najviših do najnižih?
wacko.gif

Pa Stef nam je budući političar :P

khm, khm... o tom po tom! :confused: da ne trcimo mi pred rudu!

Ako ikad budem bio politicar, prvo sto cu da uradim jeste da zatvorim forum, mamicu vam ebem... :p

Da bi bio lep decko ne mora da bude 2 metra. Moze jednostavno da ima lepu facu i tako to.

a je l' se racuna ako je lep u dushu, kao ja? :cry:

:lol:

Casse-toi alors pauvre con ! :lol:

Jeste da je stariji skandal ali nikad mi neće dosaditi. :hahaha:

Nije svima francuski maternji jezik, daj leba ti prevedi... ne kapiram nista! :confused:

Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim:lol:), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak:sad2:Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red:(

Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim:lol:), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak:sad2:Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red:(

Normalno da imas kad si zensko!!!

A sta bi ti par handlebarsa?

moustache2_edited-785381.JPG

Mada sto bi cig... pardon pripadnici Romske nacionalne manjine rekli: "Zena baz brci, ko supa bez rezanci."

Dobro, pa sha ces. Za 2-3 god i odrasces i bices prava devojka :heart:

Ti nisi normalna!!!;)

U kakav red da se dovedes,ti si u sred puberteta!;) koliko ces se samo promeniti dok ne odrastes!

Kovrdzava kosa..ja bih ubila za takvu,samo da znas:) :lol:I

To sto tvoje vrsnjakinje izgledaju ko da im je 20,to je problem,ali njihov!

Back