- Poruka
- 74.028
Pitajmo ga.a da li unuk to voli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitajmo ga.a da li unuk to voli?
Možda, ali nemam podatak koliko vremena i na koji način i da li svojevoljno ili je primorana. Možda bi mogla i da kaže ako je opterećuje sve to. Možda si ti zaključila da je primorana. Možda i jeste. Možda.a možda i ne razmišlja šta voli jer nema kad od čuvanja dece i unuka
Ja neću poslati mamu ili sveki&co taxijem kod dr ako mogu da ih odvezem. A mogu ako imam auto, svesna sam i nisam na poslu. Nekad je i mene neko vodio kod dr, pa čekao sa mnom dok primim infuziju ili tako nešto. Može i tata da čuva dete ako može da odsustvuje s posla, može i deda ko ima, ali ne bih volela da me odbiju jer idu u šetnju ili na aerobik ili u bioskop. Naravno da ću uvek prvo videti sa tatom, a posle mi je ipak logično da zovem mamu ili sveki.eh ali niko neće da te odbije ako ne radi ništa jer to je čista obest
ali hoće ako je nešto ugovorio i ne može da menja termin.
postoji i taxi za lekara
postoji i tata za dete ili deda...
ne mora baš sve težine životnih obaveza da se sruše samo na ženu
bila ona majka ili baka
Možda, ali nemam podatak koliko vremena i na koji način i da li svojevoljno ili je primorana. Možda bi mogla i da kaže da je opterećuje sve to. Možda.
pa opet ti o istoj stvariJa neću poslati mamu ili sveki&co taxijem kod dr ako mogu da ih odvezem. A mogu ako imam auto, svesna sam i nisam na poslu. Nekad je i mene neko vodio kod dr, pa čekao sa mnom dok primim infuziju ili tako nešto. Može i tata da čuva dete ako može da odsustvuje s posla, može i deda ko ima, ali ne bih volela da me odbiju jer idu u šetnju ili na aerobik ili u bioskop. Naravno da ću uvek prvo videti sa tatom, a posle mi je ipak logično da zovem mamu ili sveki.
Da imam s kim da se igram u pesku, mislim da bih ja tako odgovorilae moja knjigovođa i njen muže svake godine vode unuke na letovanje....
nisam je nikada pitala zašto to radi.
verovatno ne bi znala odgovor
Deluje surovo kada se tako kaže.Какав је ваш став о чувању унучића? Да ли је дужност баба да чувају унучиће или добра воља, да ли је мудро преузети васпитавање унучића и растеретити родитеље...
Да ли је себично живети свој живот пуним плућима без намере да будете бака сервис? Ја сам то одавно својој деци то ставила до знања и понављам с времена на време, да када дође до тога, не рачунају на мене.
Шта кажете, колика сам немајка и будућа неташта и несвекрва и небаба,м?
samo da ne dobijete glisteDa imam s kim da se igram u pesku, mislim da bih ja tako odgovorila![]()

Pa ne, kod mene postoje stvari koje bih mogla i odložila ako sam zaista potrebna nekome. Recimo, bila mi je drugarica iz Slovenije, naravno da sam odložila planiranu šetnju da bih se videla sa njom. Dakle, imala sam nešto da radim, imala sam plan, ali sam ga odložila. Jedne godine sam odložila svoj rođendan jer je svekru pozlilo pa sam sa njim više sati provela u šetnji od laboratorije do hitne, od hitne do internog itd. Ne bih mogla da lagano slavim rođendan, a njega pošaljem taxijem.pa opet ti o istoj stvari
ako ništa ne radiš
i ako nešto radiš su dve potpuno drugačije situacije o kojima sam pisala
hoću da ti kažem mojati da bi trebalo svako da nauči da poštuje svoje vreme uprkos tome što ima porodicu
i da sve članove svoje porodice nauči da poštuju i oni svoje vreme takođe
tako će se svi mnogo više i mnogo duže voleti i poštovati.
Ја сам била претерано мирна и послушна па сам исто тако остајала сам повремено од 5. године. Знали су да могу и све је било ок.Баба и деда су били далеко, као и остала фамилија и нико никад није то узео као отежавајућу околност.Mene niko nije mogao da čuva jer sam bila jako neposlušna , želela sam da obučem letnju haljinu u decembru ---itd. Pokušali su sa vrtićem - i dropped of a kindergarden takođe i na kraju su me ostavili da budem SAMA sa 5-6 godina.
U principu , nisam napravila nikada neko sr----, ali je sve moralo po mom.![]()
О томе пишем...чувати дечака од 12 година, као да је овца? За кога је то добро? Знам одрасле људе који никада у животу нису преспавали сами у кући или уопште били потпуно сами.Znate li koliko je to malo dete, 5-6 godina ?
Nisam umela da zaključam vrata od stana , pa pozovem komšinicu da zaključa.
Danas su deca , izvinite na izrazu...debili i prave se takvima.
Naravno , moji su me zvali telefonom da pitaju šta radim ili uđe komšinca ili moja teta na sekund - trudiili se da ja ne primetim to.О томе пишем...чувати дечака од 12 година, као да је овца? За кога је то добро? Знам одрасле људе који никада у животу нису преспавали сами у кући или уопште били потпуно сами.
Da. Dokaži.E sad, zanima me ovo za spavanje, jel treba da oteram sve od kuće, da bi se dokazalo nešto ili je ok ako prosto nikad ne ostanemo sami zbog sticaja okolnosti?

Ko će da nas čuva?Da. Dokaži.
Dođi kod mene da prespavamo.![]()

Какав је ваш став о чувању унучића? Да ли је дужност баба да чувају унучиће или добра воља, да ли је мудро преузети васпитавање унучића и растеретити родитеље...
Да ли је себично живети свој живот пуним плућима без намере да будете бака сервис? Ја сам то одавно својој деци то ставила до знања и понављам с времена на време, да када дође до тога, не рачунају на мене.
Шта кажете, колика сам немајка и будућа неташта и несвекрва и небаба,м?

Pa, ako odgajanje dece smatras kao posao, onda si u pravu..Šta znam..pa ja sam dostupna onda kada sam dostupna.
ako se jave kad nisam ... ili ako se jave kada sam već ugovorila naravno da ću prvo svoje vreme da ispoštujem i da se uredno izvinim.
mislim ako ste celog života bile uštipane za neko zadovoljstvo zbog toga što ste morale da vodite decu tamo amo i da čekate ispred škola i sportskih dvorana
pa koliko je to potrošenih sati na potrebu da nekome izbrusiš veštine i da ga disciplinuješ nežno da ne primeti, da napraviš zdravu osobu
to je bio tvoj posao.
a posao oko unuka je posao za tvoju decu vreme sa unucima predstavlja zadovoljstvo i to treba tako shvatiti
naposletku način nakoji smo mi vaspitavale svoju decu se možda ne uklapa u savremene načine pa bi samo dovodila sebe u neprijatnu situaciju da se svađaš sa decom