- Poruka
 - 27.804

To je već sebično. Možda i ne može da se nazove roditeljstvom.Početak nije bio o tome, čitala sam s razumevanjem. Ja ne pričam o tome, nego, recimo o detetu koje povraća, ja moram na posao, muž isto, a moja mama ne može da bude sa njim jer mora da se sunča ili se dogovorila da pije kafu sa drugaricama.
Ko kaže da bake moraju da budu ozbiljne? Pa nisu ni sve mame uvek ozbiljne.Hej, obradujem se vako kad vidim neko malo slatko biće sa svetlećim okicama i htela bih da ga držim u rukama da mu govorim bući bući i da ga blago štipkam po obraščićima da ga grlim u guram nos u njegov mirišljavi bebeći vratić
ali na svu sreću brzo me mane ta potreba.
svoje unuke nemam ali kada i ako ih budem imala neću biti baka servis zato što bilo koja vrsta rutinske obaveze ruši taj bući bući odnos koji bi imala sa tim malim bićem.
morala bih da se uozbiljim a za babe nije svojstveno da budu ozbiljne jer im je pun nos ozbiljnosti kroz život....

Nisi zlopamtilo. To je briga, ljubav, deo roditeljstva.Ja bih volela da sam tako tolerantna osoba i puna razumevanja. Ali znam da bih ozbiljno zamerila majci da me ispali kad mi treba zbog nečeg poput kafe ili serije. Isto ako što bi ona meni zamerila ako na pr. ne mogu da je odvezem kod dr jer sam rešila da gledam film ili da ne radim ništa. I ne samo ona, ja bih i sama sebi to zamerila. Baš sam zlopamtilo, znam.