- Poruka
- 73.901
Ko da čisti posle tu krv? Neka.dobro mu ne rece
"iscupacu ti tu ruku i zabiti duboko tamo gde sunce ne sija"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da čisti posle tu krv? Neka.dobro mu ne rece
"iscupacu ti tu ruku i zabiti duboko tamo gde sunce ne sija"![]()
Ko kaže?ako nemas unucice tehnicki nisi deda![]()
Ako imaš dovoljno godina, svakako nisi dečak, pa sve i da nemaš nikog.ako nemas unucice tehnicki nisi deda![]()
vidi onog zgodnog coveka kako prelazi ulicu.Ko kaže?
Šta misliš kada na uluci kažu: 'Vidi onog dedu kako prelazi ulicu', a on ( deda) misli da je momčić.![]()
Upravo je o tome taj film, slična tematika.Početak nije bio o tome, čitala sam s razumevanjem. Ja ne pričam o tome, nego, recimo o detetu koje povraća, ja moram na posao, muž isto, a moja mama ne može da bude sa njim jer mora da se sunča ili se dogovorila da pije kafu sa drugaricama.
#nije_se_desilovidi onog zgodnog coveka kako prelazi ulicu.
za sve postoji prvi put#nije_se_desilo

Čekaj, koji film? Sa Dajanom Kiton?Upravo je o tome taj film, slična tematika.![]()
Postoji i nikad, šta god da su rekli lajf-koučevi.za sve postoji prvi put![]()
Taj.Čekaj, koji film? Sa Dajanom Kiton?
Gledala sam, sjajan. Ne sećam se detalja, ali znam da mi se dopao, podsetiću se.
Hej, obradujem se vako kad vidim neko malo slatko biće sa svetlećim okicama i htela bih da ga držim u rukama da mu govorim bući bući i da ga blago štipkam po obraščićima da ga grlim u guram nos u njegov mirišljavi bebeći vratićКакав је ваш став о чувању унучића? Да ли је дужност баба да чувају унучиће или добра воља, да ли је мудро преузети васпитавање унучића и растеретити родитеље...
Да ли је себично живети свој живот пуним плућима без намере да будете бака сервис? Ја сам то одавно својој деци то ставила до знања и понављам с времена на време, да када дође до тога, не рачунају на мене.
Шта кажете, колика сам немајка и будућа неташта и несвекрва и небаба,м?
A što ne čitaš i post na koji sam ovako odgovorila pa bi shvatio na šta se odnosilo, na one koji decu rađaju sa planom da im ih roditelji čuvaju. A što se tiče moje unuke, njeni roditelji jedva čekaju da se "goozim" jer ako ja ne uspem da odem kod njih, eto njih kod menene mislis da se ovim ti goozis u zivot i deteta i unuka svojom voljom bez da su oni to trazili ili zeleli?
Imala sam koleginicu koja je imala dva sina, živela sa svojim roditeljima a imala ozbiljan problem sa čuvanjem dece.moja mama ne može da bude sa njim jer mora da se sunča ili se dogovorila da pije kafu sa drugaricama

Eh, Tab, nisam mislila na tebe u datom primeru.vidi onog zgodnog coveka kako prelazi ulicu.

Ja ne znam kako drugačije ljudi pokazuju ljubav i odanost nego tako. Mislim, može ona da kaže da me voli, a onda me pusti da se mučim, iako može da mi pomogne. Dela, ne reči.Čudila se i koleginica kako je moja mama požrtvovana i uvek dostupna meni i mojoj deci.
A da! Ja sam recimo, sa mlađim detetom i sa mamom, imala period kad sam ih oboje osamostaljivala. Na primer, u početku ga je čekala ispred škole, nosila ranac, vodila za ruku, posle postepeno, prvo bez ruke, pa dete nosi ranac, pa se nađu na pola puta, pa ga obe čekamo da stigne kod mene, pa je onda ostalo da sam ja na poslu, a on dođe kod mene. Sad često i ne dođe, ode pravo na bus. I mami je trebalo par smernica, da ga puštamo polako. On baš neki dan kaže da mu je ranac tako težak da baba sigurno ne bi mogla da ga nosi.ali ovde se ne prica o tome nego o tome da ti mislis da tvom detetu treba pomoc i trpas se.
Mislim da njena mama bila ekstrem.Ja ne znam kako drugačije ljudi pokazuju ljubav i odanost nego tako. Mislim, može ona da kaže da me voli, a onda me pusti da se mučim, iako može da mi pomogne. Dela, ne reči.
A da! Ja sam recimo, sa mlađim detetom i sa mamom, imala period kad sam ih oboje osamostaljivala. Na primer, u početku ga je čekala ispred škole, nosila ranac, vodila za ruku, posle postepeno, prvo bez ruke, pa dete nosi ranac, pa se nađu na pola puta, pa ga obe čekamo da stigne kod mene, pa je onda ostalo da sam ja na poslu, a on dođe kod mene. Sad često i ne dođe, ode pravo na bus. I mami je trebalo par smernica, da ga puštamo polako. On baš neki dan kaže da mu je ranac tako težak da baba sigurno ne bi mogla da ga nosi.
[/QUOTE
Ja sam tako čuvala mlađeg brata, vodila ga i dovodila iz vrtića i škole, pisala domaći s njim i objašnjavala mu,... jer je baka bila totalno pogubljena.![]()
pa dobro takva osoba šta sad.Mislim da njena mama bila ektrem.
Uvek je imala hladan izraz lica.
Deda se trudio za oboje.
Iznenadila bi se onda koliko extrema postoji...moja majka je ista priča.Mislim da njena mama bila ektrem.
Uvek je imala hladan izraz lica.
Deda se trudio za oboje.
То ми је и била идеја. Док сам подизала децу била сам окруженама младим породицама којима су бабе, пре свега, одузимале децу у емотивном смислу, у смислу васпитања итд... Да споменем летовања где се обавезно води једна баба...е тек од тога добијем напад на помисао да поведем свекрву или мајку, господе...zgodna tema za pokazati besmisao normiranja ljudskog ponasanja
tj mehanizam nastanka tzv drustveno prihvatljivog obrazca ponasanja
Потписујем.Hej, obradujem se vako kad vidim neko malo slatko biće sa svetlećim okicama i htela bih da ga držim u rukama da mu govorim bući bući i da ga blago štipkam po obraščićima da ga grlim u guram nos u njegov mirišljavi bebeći vratić
ali na svu sreću brzo me mane ta potreba.
svoje unuke nemam ali kada i ako ih budem imala neću biti baka servis zato što bilo koja vrsta rutinske obaveze ruši taj bući bući odnos koji bi imala sa tim malim bićem.
morala bih da se uozbiljim a za babe nije svojstveno da budu ozbiljne jer im je pun nos ozbiljnosti kroz život....