Koliko zivotinja imate?

S obzirom da jako volim zivotinje dvoriste sam preuredio skoro pa kao zooloski vrt..Evo moje liste

1) 2 konja sa kojima inace ne znam sta cu da radim...Defitivno najpametnije zivotinje na ovom svetu,dobio ih za 16 rodjendan... :zskace: :zskace: :zskace:
2) 2 psa..Zlatan retriver i mesanac (njena kci) koja je crna kao ugalj.ne znam samo zasto z:lol: ..Od njih dobijam napad ludila jer cesto preskacu ogradu i "overavaju komsijinu bastu"..mada bolje i kod njega nego kod mene.. z:lol:
3) Divlje patke koje imam od nedavno...
4)2 aleksandra papagaja z:)
5) komsijske macke koje mi svakodnevno dolaze u dvoriste.. z:lol:

Imam macka Carlija i papagaja, neznu plavu tigricu. Znam da je kombinacija nespojiva ali nekako uspeva. Kad nismo kod kuce papliga ostaje zatvorena u kuhinji jer onaj antihrist od macka skace na kavez iako je podignut bas visoko. Kad macor spava papiga se pusta iz kaveza da siri krila. Obe zivotinje su po prilicno razmazene i svaka ima svoje zahteve. Obe zivotinje podjednako volim i mazim.:zpozdrav:

Imam 32 mace:Coka,Koko,Crna,Kokac,Pikula,Zeko,Risto,Fleka,Kukac,Sapa,Marko,Picika,Plavusa,Majka,Beli,Kriminalac,itd..........
Imam 22 psa:Cupo,Cupka,Beli,Homer,Vucko,Pando,Mica,Maza,Leposava,Milica,Copo,Zujka,Haski, itd................
A koliko vi imate???:brus::gace::rotf::klap::bye::zag::cmok2::cmok::zcepanje::zper::hahaha::per::whistling:

Ja imam 4 psa (mamu, tatu i dve ćerke koje prodajem) harlekin pudle; ribice; do nedavno sam imala leminge :sad2:; ali od svega najduže imam žute mrave:zcepanje:. Ranije sam držala papagaje (nekoliko tigrica i na kraju rozenkolisa).

Ali i dalje mi je u srcu moj dalmatinac Arno koga nema već 8 godina...

Prilozi

• Tobi&Jupi.jpg
    Tobi&Jupi.jpg
    21,9 KB · Pregleda: 2
  • 4 Milky Way1.JPG
    4 Milky Way1.JPG
    58,6 KB · Pregleda: 1
  • 02.jpg
    02.jpg
    42,7 KB · Pregleda: 2
  • 03.jpg
    03.jpg
    53,2 KB · Pregleda: 2
  • 19-Micko-Mica.jpg
    19-Micko-Mica.jpg
    24,8 KB · Pregleda: 1
E sad cu malo da nabrajam... 3 psa (2 bul terijera i 1 napuljski mastif), 2 macke (sijamska i domaca), zmija (Boa constrictor), crvenouha kornjaca, 4 papagaja, akvarijum sa ribicama, zec, 50-ak miseva i isto toliko pacova...

Hraniš zmiju živim miševima...svaka čast prijatelju....jedne hraniš druge ubijaš
Da se ja pitam zabranio bih držanje zmija zakonom.......zmije su za šumu

Back