Koliko zivotinja imate?

Hraniš zmiju živim miševima...svaka čast prijatelju....jedne hraniš druge ubijaš
Da se ja pitam zabranio bih držanje zmija zakonom.......zmije su za šumu

Zivim ili mrtvim... A sta ti mislis, kako hrane one u zooloskim vrtovima, jabukama i kupusom! Da nisi ti mozda vegetarijanac jer ako nisi onda ko zna koliko si ti zivotinja do sada pojeo! A za tvoju informaciju postoje biljojedi i mesojedi, i u cemu je onda razlika ubio ga ja, ona ili neko treci. Ti mora da si mnogo gadljiv. Takav kao ti ne bi preziveo 3 dana da nema vec sve naseckano i spremno. A to za sta su zmije nisi kompetentan da govoris jer pojma nemas o tome. Moja zmija, i ko zna koliko roditeljskih generacija pre nje je rodjeno u zatocenistvu, tako da kad bi je pustio u prirodu crkla bi za nedelju dana zbog parazita i bakterija na koje nije adaptirana. A kada bi takvi kao ti donosili zakone ova drzava bi vrlo brzo otisla u k****, a vec je i krenula u tom pravcu. Nemoj da me napadas prvi, jer nisam ni ja tebe, ono sto ti se ne svidja, a ne znas nista o tome, zadrzi za sebe!

ja imam 1.Psa skotski ovcar-Lesi
2.Drugog psa kojeg hranim i zivi kod nas u dvoristu ali je lutalica i nema ime
3.Macora Totija star 3.5 godine kao i njegova sestrica Mica haha smijesno ime za totija ali to je,,,,,duga prica
4.Mama maca-Mici
ostali su macici stari 5 dana
5.Mace nalik totiju veoma mu lici on se zove Tomy i njega cemo zadrzati
Ostala dva macica cemo nekome pokloniti kada napune 2 mjeseca
Hehehe to je to nema vise !!!

Pozdrav svima
Koliko ukupno zivotinja sada imate?

Evo, ja imam:
8-)
1.Filinu ona ima 8. godina, i velika je prznica.Mesanac je fox terijera.
2.Shukriju, dobricu mog lepog.
3.Nikolicino No#1
4.Nikolicino no#2
Svi psi!
I povremeno svrate po neki da se ugreju i da "procaskaju" sa mojim zevgarama.
Imam i dve mace u selu.Prave su predatorke!
Cim smanjim slike postavicu da ih vidite!

ja imam dva psa. mužjaka i ženku.
i kada ja nemam normalan život, moje životinje moraju da ga imaju. kod mene životinje idu samo i jedino u paru - mužjak-ženka. kao na nojevoj barci. samo je tako ispravno.

Zvanično već mesecima bez ljubimaca, prvo mi je prošlog leta uginuo mačak Zloćko od FIP-a, onda sam zimus morala da uspavam psa Gizma zbog tumora na mozgu a mesec-dva kasnije mi je otrovan i mačak Bili. Nezvanično, brinem (zajedno sa komšijama) o odbačenoj ženki (možda i mešanki) balkanskog tj. srpskog goniča i na taj način posredno i o njenih 6 beba-mešanaca a od sinoć sam počela da mamim i jedno plavo mače sa belim šapicama staro oko 3 meseca ali je jako plašljivo, posebno što skoro da ne mogu da mrdnem bez lovačkog psa oko nogu. :lol: I zvanično, čim ogradimo imanje, mimi's dad pristaje da uzmemo štene, navija za male antihriste iz Niša. :D

Ovako...živimo sa četiri psa, tri ženke koje nisu rasne Meda, Beba i Bubica... mama je davala imena pa su tako malo debilna za moj ukus, onda psa kom je tata dao ime i isto je debilno ako mene pitate, on je trobojac i zove se Crni. Pet mački, Mica, u nedostatku inspiracije, Pufnica ( opet mamina krivica), Anjeza ( sestrino maslo), Šeldon (mojih ruku delo) i Stič, poznatiji kao Cvrle. Doduše svi oni imaju nadimke i malo ko ih zove imenima. Tigrice Dženis Pokojo i Blekmur Eli. Kunić Niče i šesta mačka koja sa nama živi privremeno, a seli se u Novi Sad krajem devetog meseca, ime joj je Joja.

Poslednja izmena:

Back