sunchica
Zainteresovan član
- Poruka
- 307
forest:pozdrav za sunchicu i njenu intuiciju valjda te nije prevarila[quote="sunchica
Shta znachi " valjda " ??
Rekla sam da sam uzivala i on takodje ! ~![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
forest:pozdrav za sunchicu i njenu intuiciju valjda te nije prevarila[quote="sunchica
Shta znachi " valjda " ??
Rekla sam da sam uzivala i on takodje ! ~![]()
sunchica:Znam da znashkosmopolit:sunchica:Ma to se ja samo foliram 8) :wink: 8)kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
ma da![]()
znam ja to :wink:![]()
Možda će i da da....dugi7777jezik:sunchica:Znam da znashkosmopolit:sunchica:Ma to se ja samo foliram 8) :wink: 8)kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
ma da![]()
znam ja to :wink:![]()
![]()
![]()
E kad znas, sto ne das !
![]()
![]()
![]()
dugi7777jezik:8) 8) 8) Je li mozes ti - ali sta ??? I budi cool, registruj se... Pojasni se i predstavi se...Please, ljubim te... :wink: :wink: :wink:kukavica:dugi77jezik:Melisa:Zasto jedino ja ne nalazim nista privlacno u tome?ops:
8) 8) 8) Zato Melisa, sto jos nisi srela mene... Da si vec pretrpela bicevanje mojim jezikom, ne samo da bi "se nasla", vec bi me vezala da ne odem !!!![]()
![]()
![]()
Je l mogu ja, malopre sam kritikovala
IIIIIII????Anonymous:dugi7777jezik:8) 8) 8) Je li mozes ti - ali sta ??? I budi cool, registruj se... Pojasni se i predstavi se...Please, ljubim te... :wink: :wink: :wink:kukavica:dugi77jezik:Melisa:Zasto jedino ja ne nalazim nista privlacno u tome?ops:
8) 8) 8) Zato Melisa, sto jos nisi srela mene... Da si vec pretrpela bicevanje mojim jezikom, ne samo da bi "se nasla", vec bi me vezala da ne odem !!!![]()
![]()
![]()
Je l mogu ja, malopre sam kritikovala
sto ovako je zanimljivije![]()
![]()
Da li nam je gore?lika:nesto najlepse, ali i to treba znati odnosno dobiti to zadovoljstvo od onoga ko zna da napravi pravi ugodjaj
vise volim da nama zenama muskarci to rade, mada im je gore kad zagnjure
iman:NE TOLIKO KOLIKO I MUSKARCI, JER GA ONI STALNO TRAZE,A RETKO KAD PRUZAJU...![]()
Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
0% pa ti sad vidi koi su to mozgovi..one i tad misle da daju
0% pa ti sad vidi koi su to mozgovi..one i tad misle da daju
a nije tako?![]()
Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
sex za jednu noc? fujjjjjjjjj![]()