Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
Brate, brate....kad si takav, i logično je što nemaš sreće. .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo i tebi ETF-ovko...ubicu_nekoga:OPET TI SA TVOJIM DEFINISANJIMA pa nije to hrana pa da ili volis ili ne volis nego trenutak raspolozenje i million stvari!!!
zavisi od kog muskarca pobogu i od svega gore navedenog. sto je oral neko ogranicenje ili nesto spec! pravi psiholog ima kljuc za sveznachi ako umes da pridjes devojci dobijash sigurno
pozdrav ja
lolla:Cisto sumnjam, ako imam u vidu polne bolesti i slicno.
Inace, obozavam oralni sex, obostrani ( i ja njemu i on meni, da ne bude zabune....
Burrito:lolla:Cisto sumnjam, ako imam u vidu polne bolesti i slicno.
Inace, obozavam oralni sex, obostrani ( i ja njemu i on meni, da ne bude zabune....
A kako mislis polne bolesti, ako muškarac tebe zadovoljava oralnim sexom?
lolla:Burrito:lolla:Cisto sumnjam, ako imam u vidu polne bolesti i slicno.
A kako mislis polne bolesti, ako muškarac tebe zadovoljava oralnim sexom?
Pa otkud ja znam kakve mu se bakterije kriju u ustima?. Mislim, ako prvi put vidim coveka u zivotu, ko zna shta krije u svom telesnom sastavu....
Margott:
lolla:Da, da, možda ima i nano mašine za ubijanje u krvi... A koliko bakterija ima u autobusu? Ili na fakultetu pored 1000 ljudi?
lolla:Jeste intimnije, ali mislim da nema puno bojazni od bakterija. Pluvačka je pravi melem i dobro se bori sa bakterijama...
Burrito:Zdravo i tebi ETF-ovko...ubicu_nekoga:OPET TI SA TVOJIM DEFINISANJIMA pa nije to hrana pa da ili volis ili ne volis nego trenutak raspolozenje i million stvari!!!
zavisi od kog muskarca pobogu i od svega gore navedenog. sto je oral neko ogranicenje ili nesto spec! pravi psiholog ima kljuc za sveznachi ako umes da pridjes devojci dobijash sigurno
pozdrav ja
Sve, sve, ali nije bilo pitanje da muškarac dojbije, nego žena!
da, ali da ti dobijesh 'dozvolu' da to radis s nekim
Da li ti želiš da dobiješ?
ubicu_nekoga:sta to znaci? da zelim? pa ko da me pitas da li zelim tortu.
ocu tortu ali ne svaku i ne loshu
Zak:Ne znam za vas ali postajem frigidan posle ovoliko cukanja po ovoj blesavoj tastaturi... 8) ......
Oki DokiZak:Nista licno meksikance... 8)
Možda to nisi doživela na pravi način? Možda te niko nije dobro Oralno zadovoljio? Možda i nešto treće?Melisa:Zasto jedino ja ne nalazim nista privlacno u tome?ops:
Melisa:Zasto jedino ja ne nalazim nista privlacno u tome?ops:
dugi77jezik:Melisa:Zasto jedino ja ne nalazim nista privlacno u tome?ops:
8) 8) 8) Zato Melisa, sto jos nisi srela mene... Da si vec pretrpela bicevanje mojim jezikom, ne samo da bi "se nasla", vec bi me vezala da ne odem !!!![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) Zato Melisa, sto jos nisi srela mene... Da si vec pretrpela bicevanje mojim jezikom, ne samo da bi "se nasla", vec bi me vezala da ne odem !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Burrito:ubicu_nekoga:sta to znaci? da zelim? pa ko da me pitas da li zelim tortu.
ocu tortu ali ne svaku i ne loshu
Zna?i loše je i ne želiš!