Koliko žene vole oralni sex? Javite se i dajte komentar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ubicu_nekoga:
OPET TI SA TVOJIM DEFINISANJIMA pa nije to hrana pa da ili volis ili ne volis nego trenutak raspolozenje i million stvari!!!
zavisi od kog muskarca pobogu i od svega gore navedenog. sto je oral neko ogranicenje ili nesto spec! pravi psiholog ima kljuc za sve ;) znachi ako umes da pridjes devojci dobijash sigurno
pozdrav ja
Zdravo i tebi ETF-ovko...
Sve, sve, ali nije bilo pitanje da muškarac dojbije, nego žena! Da li ti želiš da dobiješ?

Burrito:
lolla:
Cisto sumnjam, ako imam u vidu polne bolesti i slicno.
Inace, obozavam oralni sex, obostrani ( i ja njemu i on meni:), da ne bude zabune....

A kako mislis polne bolesti, ako muškarac tebe zadovoljava oralnim sexom?

Pa otkud ja znam kakve mu se bakterije kriju u ustima?:). Mislim, ako prvi put vidim coveka u zivotu, ko zna shta krije u svom telesnom sastavu....

lolla:
Burrito:
lolla:
Cisto sumnjam, ako imam u vidu polne bolesti i slicno.
Inace, obozavam oralni sex, obostrani ( i ja njemu i on meni:), da ne bude zabune....

A kako mislis polne bolesti, ako muškarac tebe zadovoljava oralnim sexom?

Pa otkud ja znam kakve mu se bakterije kriju u ustima?:). Mislim, ako prvi put vidim coveka u zivotu, ko zna shta krije u svom telesnom sastavu....

Da, da, možda ima i nano mašine za ubijanje u krvi... A koliko bakterija ima u autobusu? Ili na fakultetu pored 1000 ljudi?

lolla:
Da, da, možda ima i nano mašine za ubijanje u krvi... A koliko bakterija ima u autobusu? Ili na fakultetu pored 1000 ljudi?

Da, mozda ima nano masine za ubijanje u krvi. izvini ,ali meni je mnogo intimnije kad mi neko lize ribicu i kad se razmenjuju fluidi od voznje autobusom.[/quote]

Jeste intimnije, ali mislim da nema puno bojazni od bakterija. Pluvačka je pravi melem i dobro se bori sa bakterijama...

lolla:
Jeste intimnije, ali mislim da nema puno bojazni od bakterija. Pluvačka je pravi melem i dobro se bori sa bakterijama...

E ovo za pljuvacku nisam znala..:), bash lepo , covek svaki dan nauci nesto novo...
...no ipak sumnjam da bih i dalje dozvolila da me licka nekom koga prvi put vidim u zivotu...[/quote]

OK, to je sasvim prihvatljiv stav. Imaš pravo na svoj izbor... kiss

Burrito:
ubicu_nekoga:
OPET TI SA TVOJIM DEFINISANJIMA pa nije to hrana pa da ili volis ili ne volis nego trenutak raspolozenje i million stvari!!!
zavisi od kog muskarca pobogu i od svega gore navedenog. sto je oral neko ogranicenje ili nesto spec! pravi psiholog ima kljuc za sve ;) znachi ako umes da pridjes devojci dobijash sigurno
pozdrav ja
Zdravo i tebi ETF-ovko...
Sve, sve, ali nije bilo pitanje da muškarac dojbije, nego žena!

da, ali da ti dobijesh 'dozvolu' da to radis s nekim

Da li ti želiš da dobiješ?

sta to znaci? da zelim? pa ko da me pitas da li zelim tortu.
ocu tortu ali ne svaku i ne loshu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back