Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...
Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...
Betty:Nazalost, nikad se ne zavrsi samo na tome....
Gazdarica:Hajde da ostavimo ovu temu, kad se radi o oralnom sexu za jednu noc... :wink:
Nisam imala takvih iskustava, a nisam nikad ni pozeljela, u nekoj konkretnoj situaciji...
U masti, pak, izgleda OK...
Nego Betty, da li ti to mastas o nekom sa ovog foruma...???
Betty:Prvo da odgovorim Burrito-u - nemoguce je da se samo na tome zavrsi, bar ako imas normalne seksualne apetite, i malo vise od 17 godina!
Burrito:Betty:Prvo da odgovorim Burrito-u - nemoguce je da se samo na tome zavrsi, bar ako imas normalne seksualne apetite, i malo vise od 17 godina!
Moguće je, samo ako nisi suviše staromodna i ako znaš da uživaš u oralnom sexu i da se prepustiš. Tada ti nije neophodno da nastaviš dalje...
"Pitam se, da li si ikada doživela orgazam u oralnom sexu?"
Draga moja, necu te pitati o kome se radi (znam da mi ne bi ni rekla ), no u svakom slucaju zelim ti da svoje mastarije pretocis u realnost... :wink:Betty:Gazdarica:Hajde da ostavimo ovu temu, kad se radi o oralnom sexu za jednu noc... :wink:
Nisam imala takvih iskustava, a nisam nikad ni pozeljela, u nekoj konkretnoj situaciji...
U masti, pak, izgleda OK...
Nego Betty, da li ti to mastas o nekom sa ovog foruma...???
Prvo da odgovorim Burrito-u - nemoguce je da se samo na tome zavrsi, bar ako imas normalne seksualne apetite, i malo vise od 17 godina!
A, Gazdarice, naravno da mastam o nekom sa Foruma!!!!!
Betty:Moguće je, samo ako nisi suviše staromodna i ako znaš da uživaš u oralnom sexu i da se prepustiš. Tada ti nije neophodno da nastaviš dalje...
"Pitam se, da li si ikada doživela orgazam u oralnom sexu?"
Sto to pitanje pod navodnicima?
I, dragi Burrito, nisam staromodna.....
Betty:A, Burrito, naravno da mozes da se zaustavis, ali zar to nije samo predigra? To ti je kao da se najedes supe, i ne mozes ostatak nedeljnog rucka da poklopas, a ceka te i desert i sve. Mislim, namam pojma. Nikad mi tako nesto nije palo na pamet. Da se kocim, zbogneznamcega. Uf.
-------------------------------------------------sanja:jednom se zivi, opusteno...
mr_pleasure:ma brate sve vole. brate sve su ***** brate. samo treba da ih karas brate. razumes?
radi brate:mr_pleasure:ma brate sve vole. brate sve su ***** brate. samo treba da ih karas brate. razumes?
a ja