VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.139
reako bih nesto, al ispaace da vredjam religiju. Navidno jedna Marija je tako zatrudnela
S tim se ne bi izvukao na sudu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reako bih nesto, al ispaace da vredjam religiju. Navidno jedna Marija je tako zatrudnela
naravnoposebno ako se kupaš u gradskom bazenu
![]()
pa u zatvor, a u zatvoru nema apstinencije, cim ti isoadne sapun, dogiiS tim se ne bi izvukao na sudu![]()
pa u zatvor, a u zatvoru nema apstinencije, cim ti isoadne sapun, dogii
kao ono, ne pitaj kako znam, saznao sa na tezi nacinIskustvo ili predrasuda![]()
Glasao sam za zadnju opciju.
nisi od Titovog rodjendana 1973.?Glasao sam za zadnju opciju.
![]()
1980 sam godište, ali za Maršala bi život dao.nisi od Titovog rodjendana 1973.?
Svakodnevno ili jednom nedeljno je velika razlika nisi bas dobro postavio anketu, jednom nedeljno je umjereno ili rijetko a svakodnevno je puno seksa.Da vidimo da li će se uočiti neka povezanost sa anketama na pdf politikaU svakom slučaju kao i kod materijalnog bogatstva nasuprot nemaštini, sličan scenario će biti i sa ovim, tj. izdvojiće se jasno dve grupe ljudi...
sto posto. Oni koji su za NATO, to je sasvim drugi genetski kod od uobicajenog ljudskog pa su i njihove aktivnosti suprotne ljudskim..............Da vidimo da li će se uočiti neka povezanost sa anketama na pdf politikaU svakom slučaju kao i kod materijalnog bogatstva nasuprot nemaštini, sličan scenario će biti i sa ovim, tj. izdvojiće se jasno dve grupe ljudi...
Ja ipak preferiram da mi ne udje.nema sexa dok ti ne uđe
pusti priče
![]()
Ja ipak preferiram da mi ne udje.
Ti si komunista koji sebe naziva libertarijancom.1980 sam godište, ali za Maršala bi život dao.
Pa pomalo oboje.Ti si komunista koji sebe naziva libertarijancom.
Ti si komunista.Pa pomalo oboje.
Ali sam više Amer od 98% Krstarice.
Jesam, ali sam opet više Amer od 98% Krstarice... čak 99%...Ti si komunista.
Ako je jasno, sto ne odgovoris ?dečki dosta trolanja pričamo o sexu na ovoj temi
pitanje je jasno![]()