koliko vremena treba dati devojci koja je nevina

• Začetnik teme Začetnik teme pitanje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U VEZI SAM 8 MESECI SA DEVOJKOM KOJA JE NEVINA, A ONA I DALJE IZBEGAVA KONKRETAN SEX STALNO ODLAZUCI STO POCINJE DA ME NERVIRA I AKO JE VOLIM. PIPKANJE DOLAZI U OBZIR, ALI NE I ONO GLAVNO.ONA IMA INACE 21 GODINU.POSTOJI TU I BLAGI EFEKAT NJENOG TRIPA DA JA NAVODNO FLERTUJEM ILI PAK STALNO PRATIM POGLEDOM NAMONTIRANE RIBICE U GRADU,STO JE CISTA GLUPOST.MOZDA PONEKAD BACIM POGLED STO RADI I SVAKI DRUGI MUSKARAC ALI NE IDEM DALJE OD TOGA.ZANIMA ME MISLJENJE SAMO ZENSKE POPULACIJE NA OVU TEMU

hahahahahahahaha ali hahahahahah
ismejah se
sada ozbiljno...odgovor ti je trebao jedno 9 godina ranije,ali evo za sve kojima trbea, mudros' jedna: cekaj. :)

И да одговорим на тему.. Не треба им давати времена, нису вредне тог времена, нећеш добити ништа што нећеш добити и од неке друге.. Тако да опуштено.. А и ко нама даје времена за било шта? Много се цимате око њих, зато вас и шетају тако.

И да одговорим на тему.. Не треба им давати времена, нису вредне тог времена, нећеш добити ништа што нећеш добити и од неке друге.. Тако да опуштено.. А и ко нама даје времена за било шта? Много се цимате око њих, зато вас и шетају тако.

Nikada nisi bio zaljubljen, pretpostavljam :)

najgore je kad raskinete, ona nevina, a da sledecem

То је најјачи фазон, ти глумиш терапеута, финог момчића који би је чекао јер ти је она све и ти би за њу учинио све, и после дође други, и она се пегла са њим после три дана.. Хит.. Зато и кажем, нису вредне чекања, нема она шта да ти понуди што ти неће понудити и свака друга..

Back