koliko vremena treba dati devojci koja je nevina

• Začetnik teme Začetnik teme pitanje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U VEZI SAM 8 MESECI SA DEVOJKOM KOJA JE NEVINA, A ONA I DALJE IZBEGAVA KONKRETAN SEX STALNO ODLAZUCI STO POCINJE DA ME NERVIRA I AKO JE VOLIM. PIPKANJE DOLAZI U OBZIR, ALI NE I ONO GLAVNO.ONA IMA INACE 21 GODINU.POSTOJI TU I BLAGI EFEKAT NJENOG TRIPA DA JA NAVODNO FLERTUJEM ILI PAK STALNO PRATIM POGLEDOM NAMONTIRANE RIBICE U GRADU,STO JE CISTA GLUPOST.MOZDA PONEKAD BACIM POGLED STO RADI I SVAKI DRUGI MUSKARAC ALI NE IDEM DALJE OD TOGA.ZANIMA ME MISLJENJE SAMO ZENSKE POPULACIJE NA OVU TEMU

slusaj momak, postoje dve vrste muskaraca, oni koji setaju ribe za ruku, i oni koji ih jebu...a ta ce posle tebe, ako je ne kresnes, spavati sa sledecim momkom posle 15 dana:) ako je volis onda je zeni i pravi decu

e nije me mrzelo da procitam :lol:
ali kako te je brate izvozala :lol: crnjak

Ne znam sta da kazem u svoju odbranu.Bio sam mlad,lud i stvarno zaljubljen i verovao da me najvise voli na svetu jer mi je delovala totalno neiskvareno.Ako se slucajno bude delila nagrada za NAJGLUPLJEG ČLANA FORUMA,mogli bi mene da nominujete,pretpostavljam da bi imao velike šanse...

Ja sam moju devojku strpljivo cekao 6 meseci :cmok2::zag::cmok:

Pa i ja sam 6 meseci tako bio strpljiv,vise manje,,ali onda je ona rekla da joj treba jos vremena,i tako mic po mic nakupih 19 meseci frustracije ,bez potrebe ,u najboljim godinama.Da mi je cak i tada,kad sam bio maximalno zaljubljen,bilo kada iskreno rekla,slusaj ja to necu uraditi sa tobom u narednih 19 meseci sigurno,bilo bi mi jako tesko tog momenta,ali bih joj posle 5 min rekao:Hvala ti na vezi koju mi nudiš,doviđenja,vidimo se mozda u sledecem životu...Ali ona je lukavo stalno pomerala za po 5-6meseci,nikad za godinu dana,recimo.A ja sam joj sve verovao,jer sam mi je delovala jako iskreno...Sta cu,bio sam mlad,lud,zaljubljen i naivan....:dash::dash::dash:
A i na ovom forumu je bilo nekih pametnjakovica koji su me savetovali da je strpljivo cekam dokle god se ne odluci,bez ikakavih ucenjivanja...... Oni su krivi!!! Šalim se,naravno :D

hahahha...ni mene nije mrzelo da chitam, bash sam se udubila :D
ja mislim da je sada pozovesh i napokon se izjeb*** !!! ona sad vec ima oko 30 godina zar ne :D ?
shteta bi bila da bash nikad ne probate taj seks...:D

Mozda ga nekad i probamo do kraja zivota,ko zna,ali mi smo se toliko pokacili oko toga,a cak i da nije problem u noj,ja sam jos uvek mnogo besan,jer sam joj se bio dao mnogo i nesebicno i iskreno tih godina....gotovo da sam bio spreman jednog dana da je ozenim.Ako nekad mene popusti sav nagomilani bes malo,mozda i padane nekad taj sex sa njom,samo sto meni sad zbog tog besa uopste nije do sexa sa njom i ne verujem da bi mogla da me napali sada kad znam sve jer to nije osoba koju sam zamisljao i voleo.Radije bi se sexao sa cicama koje znam mnogo krace,nego sa njom,kada bi mi neko ponudio izbor na tacni po principu"ili ovo ili ono"

U VEZI SAM 8 MESECI SA DEVOJKOM KOJA JE NEVINA, A ONA I DALJE IZBEGAVA KONKRETAN SEX STALNO ODLAZUCI STO POCINJE DA ME NERVIRA I AKO JE VOLIM. PIPKANJE DOLAZI U OBZIR, ALI NE I ONO GLAVNO.ONA IMA INACE 21 GODINU.POSTOJI TU I BLAGI EFEKAT NJENOG TRIPA DA JA NAVODNO FLERTUJEM ILI PAK STALNO PRATIM POGLEDOM NAMONTIRANE RIBICE U GRADU,STO JE CISTA GLUPOST.MOZDA PONEKAD BACIM POGLED STO RADI I SVAKI DRUGI MUSKARAC ALI NE IDEM DALJE OD TOGA.ZANIMA ME MISLJENJE SAMO ZENSKE POPULACIJE NA OVU TEMU

Izvini, a sta ima ko kome da daje vremena?! To je tako... uf... grrr!!!
Odakle tebi decko ideja da mozes nekom da das rok za spavanje?!
Ako je volis kako kazes, onda je krajnje nepostovanje prema njoj da ovo radis.
I sta sad-neko treba da ti kaze koji je period apstinencije podnosljiv, a nakon toga...???
Da moj decko otvori temu na kojoj pita za savet koliko fore treba da mi da za prvi odlazak u krevet sa njim, toliko bi mi se zgadio da ga nikada vise ne bih ni pogledala, jer takav ne zasluzuje ni usne, a kamoli celo telo...
Izvini ako sam te pogresno shvatila i ispravi me ako gresim, ali ovako kako mi tvoj post isprva zvuci, nemam drugog komentara osim krajnje negativnog misljenja o temi.

Izvini, a sta ima ko kome da daje vremena?! To je tako... uf... grrr!!!
Odakle tebi decko ideja da mozes nekom da das rok za spavanje?!
Ako je volis kako kazes, onda je krajnje nepostovanje prema njoj da ovo radis.
I sta sad-neko treba da ti kaze koji je period apstinencije podnosljiv, a nakon toga...???
Da moj decko otvori temu na kojoj pita za savet koliko fore treba da mi da za prvi odlazak u krevet sa njim, toliko bi mi se zgadio da ga nikada vise ne bih ni pogledala, jer takav ne zasluzuje ni usne, a kamoli celo telo...
Izvini ako sam te pogresno shvatila i ispravi me ako gresim, ali ovako kako mi tvoj post isprva zvuci, nemam drugog komentara osim krajnje negativnog misljenja o temi.

Ne, uopshte nije on neposhten nego je ona ispala neposhtena ! da su imali po 15 godina onda bi tvoj odgovor imao smisla, ali poshto su vec bili zrele osobe neposhteno je od devojke da uskracuje momku njegove potrebe dve godine jer nije sigurna u njegovu ljubav. Gluposti...

Ne, uopshte nije on neposhten nego je ona ispala neposhtena ! da su imali po 15 godina onda bi tvoj odgovor imao smisla, ali poshto su vec bili zrele osobe neposhteno je od devojke da uskracuje momku njegove potrebe dve godine jer nije sigurna u njegovu ljubav. Gluposti...

Sta ima tu neposteno... Nije spremna za takav korak, i to mora da se postuje... Ako ne zeli da postuje njena osecanja, onda neka nadje drugu... Ljubav se i sastoji od obostranih uzivanja, zajednickih lepih trenutaka i osmeha na licima i nje i njega... Ako jedno od ta dva ne uziva punim srcem, radi bilo sta iz "moranja", iz sazaljenja ili bilo kojih drugih pobuda, onda tu nema ljubavi... A, njemu ako je bas toliko zapelo, zna se na koja vrata treba da zakuca... Plati, pa klati...

Sta ima tu neposteno... Nije spremna za takav korak, i to mora da se postuje... Ako ne zeli da postuje njena osecanja, onda neka nadje drugu... Ljubav se i sastoji od obostranih uzivanja, zajednickih lepih trenutaka i osmeha na licima i nje i njega... Ako jedno od ta dva ne uziva punim srcem, radi bilo sta iz "moranja", iz sazaljenja ili bilo kojih drugih pobuda, onda tu nema ljubavi... A, njemu ako je bas toliko zapelo, zna se na koja vrata treba da zakuca... Plati, pa klati...

Neposteno je to sto me je stalno zavlacila pricom da cemo to uraditi u sledecih 5-6meseci i da joj treba samo jos toliko vremena otprilike da se odluci,a tu pricu je provlacila 17 meseci stalno.I dalje bi isto provlacila da ja nisam prekinuo,iako sam je voleo,ali su mi se zivci istanjili.Neposteno je sto je obecala da cemo uraditi to na letovanju,nekoliko meseci pre letovanja,a posle to izbegla na svoj nacin.Neposteno je sto nije cenila moju ljubav,Neposteno je jer se meni,nekoliko meseci posle upoznavanja sa njom,pokusala da nabaci jedna lepuskasta devojka koja radi blizu mesta gde sam cesto prolazio,a ja sam tu devojku iskulirao totalno jer sam ziveo u zabludi da je ljubav koju imam najveca i najiskrenija.Ona nista nije "morala" da uradi sa mnom,ali ako to vec ne planira,nije trebala da me drzi u zabludi da cemo to uraditi kroz X meseci i da lazno vise puta odgadja dogadjaj za 5-6 meseci.Zasto jednostavno nije rekla:"Slusaj,sledece 2 god to sigurno necemo uraditi".Ja bi se tada kulturno okrenu i rekao joj:"Nista,nazovi me za 2 god,pa ako budem slobodan,vidimo se".Ja sam zbog ljubavi i vernosti prema njoj propustio neke druge devojke sa kojima sam mogao da budem,I uopste neposteno je bilo sta obecati nekom ako to ne mislis da ispunis,a kamoli krupne stvari.Ja sa njom,a ni sa bilo kojom drugom u zivotu ne bi bio ni tada,a kamoli sada,da mi kaze da sledecih godinu dana sigurno nece spavati sa mnom.A ona me je stalno navlacila i zavlacila.Je li sad jasno sta je neosteno i ko je bio neposten ?!

Neposteno je to sto me je stalno zavlacila pricom da cemo to uraditi u sledecih 5-6meseci i da joj treba samo jos toliko vremena otprilike da se odluci,a tu pricu je provlacila 17 meseci stalno.I dalje bi isto provlacila da ja nisam prekinuo,iako sam je voleo,ali su mi se zivci istanjili.Neposteno je sto je obecala da cemo uraditi to na letovanju,nekoliko meseci pre letovanja,a posle to izbegla na svoj nacin.Neposteno je sto nije cenila moju ljubav,Neposteno je jer se meni,nekoliko meseci posle upoznavanja sa njom,pokusala da nabaci jedna lepuskasta devojka koja radi blizu mesta gde sam cesto prolazio,a ja sam tu devojku iskulirao totalno jer sam ziveo u zabludi da je ljubav koju imam najveca i najiskrenija.Ona nista nije "morala" da uradi sa mnom,ali ako to vec ne planira,nije trebala da me drzi u zabludi da cemo to uraditi kroz X meseci i da lazno vise puta odgadja dogadjaj za 5-6 meseci.Zasto jednostavno nije rekla:"Slusaj,sledece 2 god to sigurno necemo uraditi".Ja bi se tada kulturno okrenu i rekao joj:"Nista,nazovi me za 2 god,pa ako budem slobodan,vidimo se".Ja sam zbog ljubavi i vernosti prema njoj propustio neke druge devojke sa kojima sam mogao da budem,I uopste neposteno je bilo sta obecati nekom ako to ne mislis da ispunis,a kamoli krupne stvari.Ja sa njom,a ni sa bilo kojom drugom u zivotu ne bi bio ni tada,a kamoli sada,da mi kaze da sledecih godinu dana sigurno nece spavati sa mnom.A ona me je stalno navlacila i zavlacila.Je li sad jasno sta je neosteno i ko je bio neposten ?!

Pa sta je toliko bitno kad ce uraditi? Kao da je bitno decko
ai bilo bi sranje da se uradi na silu :roll:
Ti lose razmisljas, kao da sada ona tebi treba mna silu da ucini, bio si sa njom 19 meseci trebas biti zahwalan na tome. Msm ako neko ne zeli sex ne zeli ga, mozda si ruzan, mozda je ne priwlacis dowoljno ko zna, umesto da dies na silu trebao si da zasijas
znaci totalno si se ispalio, i njoj je werowatno i bilo sranje sa tobom.
Koji ce joj qratz neki smarac, koji samo ide na to da ona spawa sa njime, i nije ni trebala da spawa sa tobom, ne zasluzujes.
a sta ima weze sto je odlagala? Pa moze joj se z:D
ti si pre trebao da se zapitas zasto odlaze, tj da skontas da nesto tu ne walja i da se ili menjas, ili napredujes, ili raskinete nesto, a ne da kriwis nju. Ona je isla logikom everything goes, i to je dobra i jaka logika, mada je na kraju i ona ispusila sto je bila sa tobom z:D

Dragi moj,da ti nju volis,kao sto kazes da volis,ne bi te nerviralo,sto ga odlaze.Cim ga odlaze znaci da jos nije spremna i ne shvatam sto je ti uopste tu nesto pozurujes.Po tvom postu se vidi sta je tebi jedino u glavi,a pogotovo sto se pored sopstvene cure okreces za drugim devojkama.Pa,sta ako ima 21.? ne treba da spava sa nekim i da ima sto puta dvadeset jednu,ako nije sigurna sto posto da to zeli ...Sta je tu tebi cudno,pa se tako iscudjavas? :mrgreen:Mislim da je tvoje ponasanje krajnje nezrelo i ako se tako ponasas nije ni cudi sto se oseca nesigurno,jer nije sigurna u tvoja osecanja jer jedno pricas a drugo radis..E,da si ti moj momak,ja bih tebi davno vec rekla gud baj i srecno ti bilo sa drugom!!! :)

Pa sta je toliko bitno kad ce uraditi? Kao da je bitno decko
ai bilo bi sranje da se uradi na silu :roll:
Ti lose razmisljas, kao da sada ona tebi treba mna silu da ucini, bio si sa njom 19 meseci trebas biti zahwalan na tome. Msm ako neko ne zeli sex ne zeli ga, mozda si ruzan, mozda je ne priwlacis dowoljno ko zna, umesto da dies na silu trebao si da zasijas
znaci totalno si se ispalio, i njoj je werowatno i bilo sranje sa tobom.
Koji ce joj qratz neki smarac, koji samo ide na to da ona spawa sa njime, i nije ni trebala da spawa sa tobom, ne zasluzujes.
a sta ima weze sto je odlagala? Pa moze joj se z:D
ti si pre trebao da se zapitas zasto odlaze, tj da skontas da nesto tu ne walja i da se ili menjas, ili napredujes, ili raskinete nesto, a ne da kriwis nju. Ona je isla logikom everything goes, i to je dobra i jaka logika, mada je na kraju i ona ispusila sto je bila sa tobom z:D

Pa da si procitala sve moje odgovore,videla bi da je na kraju i ona izvisila sto je bila sa mnom,ali tako nesto je i zasluzila.Ispricao sam da sam je 19 meseci voleo iskreno,a ona me zavlacila,i posle 19 meseci sam to prekinuo bas zbog toga,iako sam joj zvanicno izmislio neku glupost da je razlog.Godinu i nesto se nismo uopste videli.Posle smo se spetljali na 2 meseca ponovo,a prekinuli smo tada jer mi je priznala da je u tom medjuperiodu dana imala vezu od 8 meseci i da se sa tim likom kresnula posle 3 mesca poznanstva.Znaci ,dok se posle svega vratila meni,valjda je shvatila da joj ni ja nisam bio uopste los i da je tesko naci budalu koja ce je voleti kao ja iskreno.A taj drugi put smo prekinuli jer mene prosto nervira cinjenica da je mene zavlacila 17 meseci ,a njega ne i u fazonu sam ako si mene zavlacila toliko,a njega nisi,jebi se i dalje sa njim idi kod njega sada kad je on toliko puta veci smeker od mene u tvojim ocima i koji si mi se K. uopste pokusala da vratis i sto mi odmah nisi rekla sta si uradila pa da ne tracim bar ova 2 meseca zivota sa tobom kad sam protracio onih 19 merseci uzalud.Da se razumemo,meni nije bitno da li je neko nevin ili ne,cak sada posle svega sto sam preziveo sa ovom,mislim da vise nikad i ne bi mogao da se vidjam sa nekom nevinom devojkom uopste,ali SVE devojke,ako imaju gram mozga,pa i ova moja sa njima,treba odmah da znaju, da ako su nekad nekoga zavlacile dok su bile nevine,onog momenta kada se kresnu sa nekim drugim,tada su onoga prethodnog ili sve one prethodne tipove bacile tome pod noge i nece moci nikad da im se vrate, jer je muski ego takav.Znaci lako mogu da nahvataju nove tipove,ali ako racunaju da će se moci vratiti posle nekome koga su zavlacile pre toga,i da se nadaju da ce ih stara budala opet isto voleti,tj uopste voleti,onda su mnogu lose procenile situaciju u kojoj se nalaze.

Ljudi,ja sam sve ovo napisao da neko ko se nadje u slicnoj situacija kao ja te davne 2003 godine sto sam bio,ne bude toliki glupan kao ja i pokusa da izvuce neku pouku iz moje price, i to kakvu takvu,da ne cini istu glupost i ne traci 19 meseci zivota bezveze na osobu koja to ne zasluzuje..Pravi odgovor na moje pitanje koje sam tada davno pitao bi bio:Nikoga ne treba cekati mnogo duze od godinu dana,ma i 100 puta da je nevin,jer u 12 meseci prodju sva 4 godisnja doba,i svako,ako se stalno vidjate, moze da se dobra upozna i ako ona,kao punoletna osoba, za tih godinu dana ne nadje dovoljno razloga da to ucini,nikad nece ni naci,ni sledece godine ni bilo kada.A ako slucajno i nadje nekad posle,kad to uradi sa nekim drugim, pa se i pokaje posle mozda,nema nista od tog vracanja jer je muski ego takav da tu ne bi bili do kraja zadovoljni ni on ,ni ona.ETO PRAVOG I MUDROG ODGOVORA;ALI MALO NJIH JE TE 2003 god,ZNALO DA ME SAVETUJE OVAKO, KAO JA SADA DRUGE, OVE 2009,kada je sve to iza mene....

:D :lol: :D
Vidim ja, osecam se nekako bezvredno poslednjih godina...to je dakle uzrok...sad mi je jasno... ;)
Ali evo, kajem se i od sada se bavim iskljucivo ljubavlju, i to Elementarnom... ;)

A postavljacu teme porucujem da od njega uopste nije lepo sto je tako nestrpljiv i sto zeli sex, vec bi trebao devojku da saceka koliko god je potrebno, godinu, dve, pet ili petnaest....potpuno je nebitno...vazno je da se ona oseti potpuno spremnom.Sad da li ce to biti sa 20 ili 40...nebitno je ....znate i sami, gledate valjda ove spanske serije...

A ako ga ona eventualno sutne posle 3 godine cekanja samo nek dodje na forum da isprica svoju najnoviju tuznu ljubavnu pricu, oni koji su mu savetovali da je ceka koliko god je potrebno sigurno ce i tada imati po bar po dva poucna saveta u rukavu. :)

I SVAKA CAST OVOME KO JE OVO NAPISAO;DA SAM GA SAMO POSLUSAO TADA ....VREME JE PKAZALO DA JE BIO U PRAVU

Iz ovoga mi je sve jasno. Ta devojka treba da te KATAPULTIRA iz svog zivota.

Pa da si procitala sve moje odgovore,videla bi da je na kraju i ona izvisila sto je bila sa mnom,ali tako nesto je i zasluzila.Ispricao sam da sam je 19 meseci voleo iskreno,a ona me zavlacila,i posle 19 meseci sam to prekinuo bas zbog toga,iako sam joj zvanicno izmislio neku glupost da je razlog.Godinu i nesto se nismo uopste videli.Posle smo se spetljali na 2 meseca ponovo,a prekinuli smo tada jer mi je priznala da je u tom medjuperiodu dana imala vezu od 8 meseci i da se sa tim likom kresnula posle 3 mesca poznanstva.Znaci ,dok se posle svega vratila meni,valjda je shvatila da joj ni ja nisam bio uopste los i da je tesko naci budalu koja ce je voleti kao ja iskreno.A taj drugi put smo prekinuli jer mene prosto nervira cinjenica da je mene zavlacila 17 meseci ,a njega ne i u fazonu sam ako si mene zavlacila toliko,a njega nisi,jebi se i dalje sa njim idi kod njega sada kad je on toliko puta veci smeker od mene u tvojim ocima i koji si mi se K. uopste pokusala da vratis i sto mi odmah nisi rekla sta si uradila pa da ne tracim bar ova 2 meseca zivota sa tobom kad sam protracio onih 19 merseci uzalud.Da se razumemo,meni nije bitno da li je neko nevin ili ne,cak sada posle svega sto sam preziveo sa ovom,mislim da vise nikad i ne bi mogao da se vidjam sa nekom nevinom devojkom uopste,ali SVE devojke,ako imaju gram mozga,pa i ova moja sa njima,treba odmah da znaju, da ako su nekad nekoga zavlacile dok su bile nevine,onog momenta kada se kresnu sa nekim drugim,tada su onoga prethodnog ili sve one prethodne tipove bacile tome pod noge i nece moci nikad da im se vrate, jer je muski ego takav.Znaci lako mogu da nahvataju nove tipove,ali ako racunaju da će se moci vratiti posle nekome koga su zavlacile pre toga,i da se nadaju da ce ih stara budala opet isto voleti,tj uopste voleti,onda su mnogu lose procenile situaciju u kojoj se nalaze.

Smatram da svako, a narocito neko sa kim si toliko dugo, zasluzuje iskrenost. Bolje ruzna istina nego lepa laz.
Mozda se devojka plasila, to sto ima toliko godina i dugu vezu nikako ne mora da znaci da je spremna za intimne odnose. Pored takvog decka koji samo cupka kad ce sa devojkom u krevet, svaka normalna devojka bi se zapitala zasto je on sa njom-zbog njenog tela ili nje=njenog tela I LICNOSTI. Sreca njena sto je nisi duze cekao, ustedeo si joj mnogo izgubljenog vremena.

Back