bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa ako se prepustis spletu okolnosti, onda nije...U tom trenutku jeste, ali vreme dokazuje tu "ljubav" da li je trajna i večna...
A Zaovine su još lepše...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako se prepustis spletu okolnosti, onda nije...U tom trenutku jeste, ali vreme dokazuje tu "ljubav" da li je trajna i večna...
A Zaovine su još lepše...
Meni je glupo da bude preko 50 km tamo i nazadbar 500 km i da nije zaljubljen, ako je zaljubljen onda se udaljenost povecava na 1500 km![]()
if you say so!Nacekaces se...
I ko da vama udesi?Meni je glupo da bude preko 50 km tamo i nazad
meni teškoI ko da vama udesi?
Ne verujem...svi spojevi su u startu idealni...posle hebiga...Možda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
Šta bi to značilo i da li postoji?
Pogledajte prilog 1226280

pa nema univerzalnog pravilaI ko da vama udesi?

Pa dameni teško
Nema.pa nema univerzalnog pravila![]()
Mislim da sigurno postoji.Možda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
povede i decu.čuj čekala, a ovamo rodila troje dece...
a dobro, recimo i da čeka, i tamo negde u 45. naleti baš taj idealan i onaodyebeotkači i decu i muža i sve živo i odjuru sa tim idealnim u nepoznatom pravcu?

ja putovo zbog kresa u hemenlinu finska pa ti vidiMeni je glupo da bude preko 50 km tamo i nazad

ne postoji...........iz cistog razloga da su sve ljudske jedinke na svetu razlicite .......a idealni spoj podrazumeva identicnost a ne diferenciju.Možda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
(Ne) verujem.Možda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
normalno da postojiMožda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
ne verujem u idealan spoj..verujem u podnošljiv, tolerantan i spoj sa poverenjemMožda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?