buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.053
Jedan za kuhinju, drugi za spavacuja sam realna, vise neidealnih pa se mozda kompletira nesto![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan za kuhinju, drugi za spavacuja sam realna, vise neidealnih pa se mozda kompletira nesto![]()
seksualno održivom kontekstu.u kom kontekstu?
Mito, rekoh da sam razumela : )Pazi, ako ću da izvoljevam kakav mi je krevet to znači da mogu samo na tom jednom mestu...

eto, volim tako konkretan i koncizan odgovorseksualno održivom kontekstu.
odlično sročenoTo se ne rasčlanjuje.
Ljubav, poštovanje, poverenje - dobar seks.
Jedan za kuhinju, drugi za spavacu
... i rezerva ako prva trojica zakazuKarakter i narav, razdvajaju spoj... izmedju ostalog, sta su karakter i narav?ako hoćeš da budeš kao H2O može
ako imaš neki karakter i neku narav ...teško-
a što onda tužna faca?Mito, rekoh da sam razumela : )
Što se kreveta tiče, ima ona srpska da rđavom svaka dlaka smeta![]()
men se čini da ako je taj kontekst potaman da svi ostali konteksti mogu da se relativizuju.eto, volim tako konkretan i koncizan odgovor
Heaven forbid!treba odmah da se raščlani na ljubav i seks
jedan za prirodu i drustvo, drugi za spavacu, treci za vodu ovaj more... i rezerva ako prva trojica zakazu
osobenosti jedne ličnosti koje se manje ili više ne uklapaju sa ostatkom sveta i njegovim navikama...Karakter i narav, razdvajaju spoj... izmedju ostalog, sta su karakter i narav?
pri čemu kakav je krevet, ako uopšte, postaje irelevantnomen se čini da ako je taj kontekst potaman da svi ostali konteksti mogu da se relativizuju.
Kao čekanje žene kamiondžije da se muž vrati sa putai kakvo je to čekanje onda?

Stvar je tu samo ko ce da dominira...osobenosti jedne ličnosti koje se manje ili više ne uklapaju sa ostatkom sveta i njegovim navikama...
Takoe, šta će ti krevet, on nije neophodan za sinhronizaciju.pri čemu kakav je krevet, ako uopšte, postaje irelevantno

Ma to si bre ti ,samo u muskoj uloziovakvom bi jos masnu zavezala da ga nekom poklonim
pa i ne.Stvar je tu samo ko ce da dominira...
Nacekaces se...tako da su ta preklapanja u karakterima
Ma to si bre ti ,samo u muskoj ulozi
da bi situacija bila pod kontrolom bitna ne pristojna udaljenost 
?da bi situacija bila pod kontrolom bitna ne pristojna udaljenost
![]()
U tom trenutku jeste, ali vreme dokazuje tu "ljubav" da li je trajna i večna...Svaki spoj moze biti idealan spoj, ako hoces...
bar 500 km i da nije zaljubljen, ako je zaljubljen onda se udaljenost povecava na 1500 km