- Poruka
- 42.854
može i to, nekoga to smirujeŠtrikaš..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može i to, nekoga to smirujeŠtrikaš..
NeDa li čekanje podrazumeva apstinaciju?

i kakvo je to čekanje onda?
pa nemaš recimo idealan spoj, ali imaš neidelankakvo je to onda čekanje?
Čekanje je kad nešto nema a ti ga hoćeš
Danas se brzo zivi, ceka se uz ostale obaveze i tempokakvo je to onda čekanje?
Čekanje je kad nešto nema a ti ga hoćeš

moderno, demokratsko, s naglaskom na prakticne vjestine i njihov razvoji kakvo je to čekanje onda?

da, ali to nije čekanje. Kompromis je već napravljen.pa nemaš recimo idealan spoj, ali imaš neidelan
pa dobro definiši ti kako misliš, piši šta oćešda, ali to nije čekanje. Kompromis je već napravljen.
Čekanje je kad ne daš nikom dok se ne pojavi pravi.

Nisam.pa ne može to tako, cile mile, tamte vamte i pap krevet
usput, jesi li se izjasnila kakav
https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-bitno-kakav-je-krevet.958846/#post-45546591
da, ali to nije čekanje. Kompromis je već napravljen.
Čekanje je kad ne daš nikom dok se ne pojavi pravi.
po toj logici dobar dio zena od 40 g bi bile nevine i cekalejestpo toj logici dobar dio zena od 40 g bi bile nevine i cekale
ja sam već rekao odlučno NeNisam.
Čekam da napišeš svoja iskustva.
čuj čekala, a ovamo rodila troje dece...po toj logici dobar dio zena od 40 g bi bile nevine i cekale
Ososbe se brze, ili sporije, ili nikako prilagodjuju jedan drugome;Ono sto zvuci idealno na pocetku (a obicno je, jer smo zaljubljeni i spremni smo na ustupke), na duge pruge , postane nesto posve drugo.Postajemo svesni negativnih osobina naseg partnera, i nasi prijasnji ustupci, koji su zapravo bili protiv nase prave prirode se istanje, i situacija se drasticno menja. Idealna veza je ona u kojoj nas ne smetaju negativne osobina partnera, i mi ga volimo upravo zbog njihMožda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
Šta bi to značilo i da li postoji?
Pogledajte prilog 1226280

Da se razumemo, u temi sam rekao Ne, a ne da neću da kažemNisam.
Čekam da napišeš svoja iskustva.
čuj čekala, a ovamo rodila troje dece...
a dobro, recimo i da čeka, i tamo negde u 45. naleti baš taj idealan i onaodyebeotkači i decu i muža i sve živo i odjuru sa tim idealnim u nepoznatom pravcu?
ne bi znala,
Istina.. Idealna veza je ona u kojoj nas ne smetaju negativne osobina partnera, i mi ga volimo upravo zbog njih
Razumela sam i zato sam vrlo tužna : (Da se razumemo, u temi sam rekao Ne, a ne da neću da kažem

Jedan idealan ili vise neidealnih?
Pitanje je....![]()

ne vredi čekatiMožda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
Šta bi to značilo i da li postoji?
Pogledajte prilog 1226280
Pazi, ako ću da izvoljevam kakav mi je krevet to znači da mogu samo na tom jednom mestu...Razumela sam i zato sam vrlo tužna : (
ako hoćeš da budeš kao H2O možeSvaki spoj moze biti idealan spoj, ako hoces...
takoene vredi čekati
ali vredi tražiti.