Koliko verujete u idealan spoj?

ne verujem u idealan spoj..verujem u podnošljiv, tolerantan i spoj sa poverenjem
budi hrabrija
sto si hrabrija veca ti je sansa da ce ti se ostvariti
kada trazis pomirljivost poverenje toleranciju i podnosljivost...izbaci strast odmah iz te price. kao kad jedes rucak bez zacina, sita si jer si jela, ali si i dalje gladna a ne znas cega, jer ti mozak sugerise jedno, a telo nesto sasvim drugo.

Možda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
Šta bi to značilo i da li postoji?

Pogledajte prilog 1226280
Verujem.
Idealan spoj po meni ne znaci spajanje dve savrsene osobe u savrsenu vezu, vec ljude ciji se karakteri (sa sve manama) i emocionalni svet prihvataju, nadopunjuju i rastu jedno kroz drugo i jedno uz drugo.
Nekom cu ovakva kakva sam biti daleko od idealnog, ali sa nekim drugim cu se „prepoznati“ i sklopicemo se.
To ne znaci odsustvo nesporazuma, vec da su ti nesporazumi kratki i samo pocetni kamen spoticanja, ali da se nakon toga brzo skapiramo.
S nekim ne mozes dalje od nesporazuma i sve postane borba.

Možda ste digli ruke od toga, a možda verujete da je samo to kul i da to vredi čekati. Ili ste već sada u idealnom spoju?
Šta bi to značilo i da li postoji?

Pogledajte prilog 1226280
Idealni spoj je mit!
Svako ga zamišlja drugačije.
Spoj može čak biti totalni disaster, ali ipak skontaš da si na njemu sa pravom osobom. Može biti spontan ili neočekivan,...pre verujem u nešto tog tipa, nego kad mi sami idealizujemo "date" ili nekog.
Tipičan "date" je više,...namenski.
Pripreman, pomalo izveštačen i samim tim naporan.

Pa ono za pocetak ako mi dodirne da se istopim a ne da se trgnem.
Da me prijatni zmarci rade a ne nekakva distanca i igle. Ili prazna toplina.
Da mastam s njom. Da imamo poverenje, medjusobno. Da slabosti koje joj poverim miluje a ne da ih koristi protiv mene.
Da se prihvatamo kao ljudi koji su tu, sada, ne juce, ne sutra. Juce je breme, sutra je krivica.

Sta ti je to prirodni spoj? Ako hoces da imas sve sto je /mrNapokon napisao, tesko da ces to moci po zakonu slucajnosti
vec moras dobro da izaberes...

Ne bira se to, nego upravo naletis na to. Ti kazes slucajnost, neko kaze kosmos, neko providjenje. Drugo, to sto je MrNapokon napisao, nije dovoljno samo da slucajno naletis nego treba i da se malo zadrzis, malo vremena da to dozivis.

Da me prijatni zmarci rade

Pazi se zmaraka. Neke zene su vjestice, imaju nadprirodne moci. Kad su spremne za novu vezu, bacaju siroku mrezu i salju zov divljine na nekom natprirodnom novou. To se manifestuje kao zmarci. Zove te da je uzmes i pokupis, i tvoja priroda reaguje zmarcima, duh ti je pozvan. Problem je sto nisi ti jedini koji ima zmarke. To je siroka mreza bacena, to su cini. Tako da se cesto desi u vezi zmaraka da ljudi imaju zmarke za osobom koja uopste nije njihov tip niti imaju sta zajednicko popricati. Ali imas zmarke, pod cinima si njenog zova divljine, duh ti je pozvan na akciju za njene sebicne ciljeve. Vjesticarenje. Bacicete ko prljavu krpu kad naidje nesto bolje.

Pazi se zmaraka. Neke zene su vjestice, imaju nadprirodne moci. Kad su spremne za novu vezu, bacaju siroku mrezu i salju zov divljine na nekom natprirodnom novou. To se manifestuje kao zmarci. Zove te da je uzmes i pokupis, i tvoja priroda reaguje zmarcima, duh ti je pozvan. Problem je sto nisi ti jedini koji ima zmarke. To je siroka mreza bacena, to su cini. Tako da se cesto desi u vezi zmaraka da ljudi imaju zmarke za osobom koja uopste nije njihov tip niti imaju sta zajednicko popricati. Ali imas zmarke, pod cinima si njenog zova divljine, duh ti je pozvan na akciju za njene sebicne ciljeve. Vjesticarenje. Bacicete ko prljavu krpu kad naidje nesto bolje.
Ei brate

Idealno ne postoji,čak ni najskuplji dijamant nije idealan.Postoji težnja,ulaganje,odricanje da veza ide ka idealnosti,da napreduje,da ne stagnira,da ne nazaduje.

slazem se u potpunosti, vjerujem da spoj cine osobe koje su na tom spoju i upravo o njima ovisi kako ce sve izgledati, koliko se tko trudi zeli i moze i koliko su u svim tim teznjama kompatibilni

Back