Koliko vam auto troši?

Ma taj konkretno nije teretno vozilo ali za da naravno trgovci novih automobila nude za skupe i velike kubikaže ugradnju n1 barijere na zadnje sedište koja se sklapa. Trgovci prevaranti. Zašto to rade zato što se onda dobija povrat poreza na firmu.

Nije ali se mogu registrovati kao ..izvadis zadnja sedista naprave prostor za transport i to je to imas auto bez poreza ..Niko ništa ni ne tovari u ta vozila .To je rupa u zakonu koju koriste ljudi koji imaju firme ...
Ma nemaš pojma šta je n1 ne vade se uopšte sedišta. Prouči malo materiju trebaće ti ili dule da ti objasni on je EXPERT!

U suštini većina n1 uopšte nije teretno vozilo niti je ikada za to korišćeno.

Ako sam dobro razumeo ti Dule uvoziš teretne pa ih prepravljaš u putnička vozila i prodaješ?
Ne znaš ni šta je N1.
N1 je putnicko vozilo sa 4 sedista i resetkom iza zadnje klupe a koje sluzi da se vozi neko iz neke firme jeftinije jer ima popust na gorivo,gume,i sve sto se tice odrzavanja tog automobila.
Posto to svakako nije krsina ja sam ga registrovao jer je auto odrzavan maksimalno i evo nema gresaka a pritom mi trosi 7,.5-8L u gradu sto je manje od tog tvog 1,2 koreanca gde se jasno izrazila jedna gospodja koja ga ima da u gradu ne moze da ga spusti ispod 8,5L.

Poslednja izmena od moderatora:
N1 je lako teretno ali i putničko vozilo koje na zadnjem sedištu ima u gepeku montiranu čeličnu mrežu koja se podiže i time osigurava putnike od tereta iz gepeka. Nemaš pojma sedi jedan.

Ti samo slušaš šta ti gospođe pričaju pa posle prepričavaš. Ekspert nema šta.

Poslednja izmena od moderatora:
A sta se tice potrošnje u ovom mom kombiju više nego zadovoljan.. laže jedno 0,5l ali opet odlično ..ne vozim grad puno ..
20220815_155018.jpg

Haha, kao tenk, auto sa dva putnika, oko 1600kg mase. Potrosnja je super, bez neke narocite paznje, ali bila je dosta tecna voznja.

Vecinom regionalni put, sa prolascima kroz naselja, jer su budale gradile kuce do puta, a druge budale to dozvolile, tqko da smo dobili naselja na putu koji je projektovan da prolazi pored naselja, sto realno dize potrosnju. PS, nisam prelazio 100kmh.

Back