igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 30.080
Da je vreme za pauzu..Sta mu je ova solja kafe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je vreme za pauzu..Sta mu je ova solja kafe
Da to znamo ti kad udes u grad izades iz auta I pocnes da gurasZayebo me meni pri toj brzini troši 4,5 na magistrali to je ta brzina otprilike.
Fora je što kada ja uđem u grad potrošnja mi skoči na vrtoglavih 5,5-6 litara a njemu ode na 12-15.
Ko ima pare i kupuje novu mečku je škrtica samo takva i sve meri u gram. Zato i ima.
Tahograf za penzionere koji kupuju MercedesXaxa tahograf

Moj ćale je penzioner i vozi C63 AMG, tom autiću ama baš ništa ne fali.Tahograf za penzionere koji kupuju Mercedes![]()
Dizeli malo trose na otvorenom ,ali kad zadju u grad e tad krece rokanje.
Bolje da se rešava toga što pre i kupuje nekog puntića.Moj ćale je penzioner i vozi C63 AMG, tom autiću ama baš ništa ne fali.
A pa sto ne kazes onda da limuzine manje trose od gradskog auta.To samo ti možeš da porediš babe i žabe, limuzinu za putovanje i gradski auto. Šta li ti pametuješ kupcima![]()
Što bi neko vozio hečbek ako ne mora?Bolje da se rešava toga što pre i kupuje nekog puntića.
Hecbek je mnogo prakticniji ,na banderu mogu da se popnem ...Što bi neko vozio hečbek ako ne mora?
Zena iskljucivo sa 5oro vrata, ko da joj je to neki fetishŠto bi neko vozio hečbek ako ne mora?

Zezam se ja malo, znam da je za neke stvari praktičniji hečbek, ali meni kad neko kaže "automobil" uvek u glavi prvo slika sedan limuzine. Tako sam ga crtao kad sam bio dete, to je za mene ostao ultimativni oblik karoserije. Drugo, uvek me asocira na vrhunski luksuz, retko ćeš videti predsednika države da se vozi u nečemu što nije sedan limuzina.Hecbek je mnogo prakticniji ,na banderu mogu da se popnem ...
Dobre su astre k sto imas ...Zena iskljucivo sa 5oro vrata, ko da joj je to neki fetish![]()
Dobar ,samo da nema panoramu a koliko vidim nema.Zezam se ja malo, znam da je za neke stvari praktičniji hečbek, ali meni kad neko kaže "automobil" uvek u glavi prvo slika sedan limuzine. Tako sam ga crtao kad sam bio dete, to je za mene ostao ultimativni oblik karoserije. Drugo, uvek me asocira na vrhunski luksuz, retko ćeš videti predsednika države da se vozi u nečemu što nije sedan limuzina.
Ako bih morao da uzmem hečbek, to bi verovatno bilo nešto ovako:
Pogledajte prilog 1189887
Dosadan kompjuter. Cim nesto trakira moras da popravis inace ne sklanja sa ekranaDobre su astre k sto imas ...

A pa to su senzori i verovatno se cuje kad komp odradjuje nesto .Dosadan kompjuter. Cim nesto trakira moras da popravis inace ne sklanja sa ekrana![]()
Ne kvari se cesto do sada se samo bunio da mora da se vozi na autoputu, a od pre koji dan desno stop svetloA pa to su senzori i verovatno se cuje kad komp odradjuje nesto .