Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 13.263
To tako troši svaki auto po gradu. Pogotovo benzinci.To po gradu kreni stani tuče ko kadilak![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To tako troši svaki auto po gradu. Pogotovo benzinci.To po gradu kreni stani tuče ko kadilak![]()

Da i to posebno TDi sa crvenim Di i fake softverom .I ekološki je najekološkiji naročito u americi![]()
Mene je tako ubeđivao jedan mehaničar da mu punto 1.3 mjet troši 3.5 litra po gradu.Mario tegnologija ja koga kod znam da vozi taj 1,25 niko po gradu ne može ispod 8l.. Doduše ljudi voze ne guraju![]()
Može ako živi u nekom selu na ibarskoj magistrali pa samo skrene u dvorište. To mu je potrošnja na otvorenom neretko ljudi brkaju i trenutnu potrošnju.Mene je tako ubeđivao jedan mehaničar da mu punto 1.3 mjet troši 3.5 litra po gradu.
Ja koliko znam ovdje jedino Mariov Hyundai proizvodi gorivo dok ga vozi. Svi drugi auti troše gorivo jedino Mariov Hyundai proizvodi dok vozi!TDi ne trosi gorivo ,TDi pravi gorivo ,nisi u toku Mario![]()

To verovatno vozis smart dizel.4 put, 5,5 grad
nee..vozim polu hibrid, a oni su štedišeTo verovatno vozis smart dizel.