Koliko vam auto troši?

Poslednja izmena od moderatora:
Uvek zavisi kako vozis, ko vozi hundai 150 normalno da mu trosi, ali taj i20 trebalo bi da trosi 3,4 najvise do 5 litara u bilo kakvoj voznji, a hibrid od 1 do 4 litra zavisi koji i kako se vozi.....sad je normalno i ekoloski mesovita voznja od 3 do 5 litara za bilo sta ispod 2.0. Meni trosi od 3 do 5 litara dizela zavisi kako vozim....Drugo, za voznju preko 150 auto mora da bude top i da je bar 2.0 motor, gume H i da nije gradski auto....inace odmah u ludnicu....

Uvek zavisi kako vozis, ko vozi hundai 150 normalno da mu trosi, ali taj i20 trebalo bi da trosi 3,4 najvise do 5 litara u bilo kakvoj voznji, a hibrid od 1 do 4 litra zavisi koji i kako se vozi.....sad je normalno i ekoloski mesovita voznja od 3 do 5 litara za bilo sta ispod 2.0. Meni trosi od 3 do 5 litara dizela zavisi kako vozim....Drugo, za voznju preko 150 auto mora da bude top i da je bar 2.0 motor, gume H i da nije gradski auto....inace odmah u ludnicu....
Ne postoji auto koje trosi ispod 5l u režimu vožnje stani kreni .. To su Mariove budalastnine

Metronomy je u pravu sve zavisi od režima vožnje i naravno vozača. Dule i igi ne kapiraju baš mnogo kako funkcioniše motor sa unutrašnjim sagorevanjem niti transmisija. Otprilike isto ko moj deda sa 90 godina koji je trećom pičio 80 to je njemu bila mešovita vožnja :lol:

A sada ne troši manje od fabričkog testa, zanimljivo jelda? Što onda nemačke šklopocije uvek troše duplo više nego što piše u brošurl? Zašto koreanac ima tako mala odstupanja? Zato što ne sme da radi to što nemci rade! Zato i preplavljuju ameriku i ceo svet danas! Jer su tehnološki savršeniji od nemačkih automobila! Džaba nemcima tradicija kada ne napreduju i ne ulažu u razvoj! Provlačili su se dok je moglo ali dolazi kraj! Sad ostaje samo dilerima i preprodavcima da pričaju bajke za naivčine.

Nemci su dobili šta im sleduje u americi! Nogu u guzicu!

Zato su i nogirani iz amerike po kratkom postupku :lol:
To je sve dosta stabilno globalno.. Menjaju se Toyota i VW za br1 ..

Screenshot_20220903-131826_Chrome.jpg

A sada ne troši manje od fabričkog testa, zanimljivo jelda? Što onda nemačke šklopocije uvek troše duplo više nego što piše u brošurl? Zašto koreanac ima tako mala odstupanja? Zato što ne sme da radi to što nemci rade! Zato i preplavljuju ameriku i ceo svet danas! Jer su tehnološki savršeniji od nemačkih automobila! Džaba nemcima tradicija kada ne napreduju i ne ulažu u razvoj! Provlačili su se dok je moglo ali dolazi kraj! Sad ostaje samo dilerima i preprodavcima da pričaju bajke za naivčine.

Nemci su dobili šta im sleduje u americi! Nogu u guzicu!
Tvoj k0reanac na testu trosi od 8 do 10,2 a to je drasticno odstupanje od fabrickig podataka i tacka.
Tvoje lazi od prosecnoj potrosnji od 5,5L su samo za budale i to one teske.
Nema te noge i grada gde ce taj tvoj auto da trosi tako malo tako da ti lazes a ja nista ne lazem jer zena je rekla oko 8L a tu takodje spada 8,5 koje sam spomenuo a takodje sto potvrdjuju ovi sa testa.
Nemci carevi b segment golf 1.9 tdi u gradu srče 10-12 litara dizela :lol:
A dok svi govore 7-7,8 u gradu samo ti znas da trosi 10-12.
E to je do tebe i tvog pogleda na nemacka auta.
Za razliku od tebe ja sam ih imao i vozio a ti samo citas po internetu i to one lose komentare.

Poslednja izmena od moderatora:

Back