Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.269
Na 400km me castio ovaj put oko 5l manje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На колико хиљада километара би требало да се мењају свећице?Pa menjaj te svećice nemoj da čekaš zadnji trenutak da se pokvare ili zaglave, posle ćeš morati generalku da radiš :-)
Sve zavisi koliko je proizvođač naveo, otprilike 40.000 km moje fabričke ngk. Ako ne menjaš svećice capne bobina.На колико хиљада километара би требало да се мењају свећице?
Na 15-20 000 kazu al moze i odokativno da se provere tadНа колико хиљада километара би требало да се мењају свећице?
Menjaj servis. Filter za ulje menjaj kada i ulje, ali svecice zavise od preporuke proizvodjaca. Kod starog pasata preporuka je bila svake cetiri godine bez obzira na kilometrazu. Kod Korole se menjale na 100K, subaru outback isto 100K. Govorim o modelima koji su 10 godina ili vise.Мени рекли на сваком малом сервису с све мислим то претерано. Мењај уље, филтере, мењај свећице. Не бих...бар 2 сервиса
Ima bile su nekada svećice koje su trajale jedva 10.000 km neke naše domaće krš
Мој је Рено 1996.годиште и некако мењати на интервал од 8.000 км свећице кад и уљe, filtere некако ми звучи претерано.Menjaj servis. Filter za ulje menjaj kada i ulje, ali svecice zavise od preporuke proizvodjaca. Kod starog pasata preporuka je bila svake cetiri godine bez obzira na kilometrazu. Kod Korole se menjale na 100K, subaru outback isto 100K. Govorim o modelima koji su 10 godina ili vise.
Meni su pokusavali da prodaju menjanje ulja u kocnicama svakih 20K.
Кажу да има много кинеских копија који нису низашта..Оне из СФРЈ су биле врх.
Jok na 8000 to ti uzimaju pare a mozda i ne promene svaki putМој је Рено 1996.годиште и некако мењати на интервал од 8.000 км свећице кад и уљe, filtere некако ми звучи претерано.
Кажу да има много кинеских копија који нису низашта..Оне из СФРЈ су биле врх.
.. imas u servisnoj od 15-50k km ..Jel mnogo pezou 206 benzincu 1.4 motoru po gradu 9.5 litara?Toliko pije ali nesto mi mnogo ali mozda je i realnost za Bg guzve toliko.
Jel to 1.4 od 75ks ili od 88ks? Ja sam imao ovaj drugi, isto je trosio toliko otprilike. Rekao bih da je to normalno, pogotovo u Beogradu gde se stalno stoji u guzvama i na semaforima....Jel mnogo pezou 206 benzincu 1.4 motoru po gradu 9.5 litara?Toliko pije ali nesto mi mnogo ali mozda je i realnost za Bg guzve toliko.
Plin je 94 dinara a benzin i dizel su otisliNazalost vise se ni plin ne isplati ugradjivati...ja se secam kad sam ko klinac od 18 godina, vozio Juga, pa sipam plin za 200-300din i vozim se celo vece...![]()

Letva volana preskupa …Ma valja odrzavati turaega mada i on loce i pije i odrzavanje skupo...nije problem kupiti auto ali posle toga su problemi...tesko benzinci idu po gradu ispod 9 litara...dizelasi mali ili plinadjije su drugo...
Cilj kapitalizma je da se ništa ne isplati običnom smrtniku i da ga pljačkaju na svakom koraku dok se bogati bogate još više i uživaju. E onda usledi krvava revolucija pa ih sve pobiju pa krenu ponovo od nule, onda u nekom trenutku opet lopovi zajašu i tako u krug.
meni su bile jedne od boljih. bio sam zadovoljniji njima nego bosom ili ngk
Tacno tako Mario....sto bi Bora Corba otpevao...stoka sto za dusu pije a znam lazu drkadjije......lazu nas kroz istoriju i izivljavaju se nad nama....daju mizerne plate a cene svetske.....uvek ista prica....Cilj kapitalizma je da se ništa ne isplati običnom smrtniku i da ga pljačkaju na svakom koraku dok se bogati bogate još više i uživaju. E onda usledi krvava revolucija pa ih sve pobiju pa krenu ponovo od nule, onda u nekom trenutku opet lopovi zajašu i tako u krug.