fauler
Elita
- Poruka
- 17.613
sad mi se spustilo na 6,8 l/100km ali ne verujem toliko bordu što se toga tiče tek kad se upali lampica pa kad natočim do kraja i onda utrošeno gorivo podeljeno sa pređenom kilometražom pa ćemo da vidimo ali ne maši puno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, to je sa benzinom ogroman problem..Dok sam imao 205 naspem na jednoj pumpi, blizu mene (da ne pravim antireklamu, pumpa je iz Batajnice) ustvari dospem samo da ima u autu.Sa tih 10l i mozda 7-8 koje su bile u rezervoaru predjem 40ak km i auto stane, nema goriva. Sreca sto sam tada vozio iskljucivo po gradu, bilo lepo vreme, bas ako moram..tako da treba paziti i na kojoj pumpi se toci.
Meni ce cini da je Petrol za sve njih gazda. Sad sam natocio do vrha i valjda je pistolj kasno izbio jer je bas do vrha, nikako da padne kazaljka. A kolege koje voze cisterne mi kazu da svo to gorivo ide sa istog mesta. Znaci da ovi ostali nesto petljaju s benzinom, a mozda i isparava dok se voce tamo amo. Dizel ipak ne isparava, mozda je zbog togaDa, to je sa benzinom ogroman problem..Dok sam imao 205 naspem na jednoj pumpi, blizu mene (da ne pravim antireklamu, pumpa je iz Batajnice) ustvari dospem samo da ima u autu.Sa tih 10l i mozda 7-8 koje su bile u rezervoaru predjem 40ak km i auto stane, nema goriva. Sreca sto sam tada vozio iskljucivo po gradu, bilo lepo vreme, bas ako moram..
Nikad vise nisam menjao pumpu na kojoj sipam gorivo. Sa dizelom nema tako velikih odstupanja, ali i sipam na dve pumpe u Srbiji i dve u Bosni, kad sam tamo.
U Srbiji i ne sipam do cepa, obicno drzim da bude izmedju polovine i 3/4, nisu to neke ni relacije velike koje prelazim, 200-300km maksimalno u danu.Meni ce cini da je Petrol za sve njih gazda. Sad sam natocio do vrha i valjda je pistolj kasno izbio jer je bas do vrha, nikako da padne kazaljka. A kolege koje voze cisterne mi kazu da svo to gorivo ide sa istog mesta. Znaci da ovi ostali nesto petljaju s benzinom, a mozda i isparava dok se voce tamo amo. Dizel ipak ne isparava, mozda je zbog toga

Koji model si imao tacno 205 ?Da, to je sa benzinom ogroman problem..Dok sam imao 205 naspem na jednoj pumpi, blizu mene (da ne pravim antireklamu, pumpa je iz Batajnice) ustvari dospem samo da ima u autu.Sa tih 10l i mozda 7-8 koje su bile u rezervoaru predjem 40ak km i auto stane, nema goriva. Sreca sto sam tada vozio iskljucivo po gradu, bilo lepo vreme, bas ako moram..
Nikad vise nisam menjao pumpu na kojoj sipam gorivo. Sa dizelom nema tako velikih odstupanja, ali i sipam na dve pumpe u Srbiji i dve u Bosni, kad sam tamo.
Mislim da je bio 1.1, pre 12 godina sam ga prodao... Vec slovne oznake nema sanse da se setim, kod njih je tada bila gomila oznaka i litraza.Koji model si imao tacno 205 ?
Uf ima ih puno ,mislim da ima preko 60-70 modela …70 modela ima.Mislim da je bio 1.1, pre 12 godina sam ga prodao... Vec slovne oznake nema sanse da se setim, kod njih je tada bila gomila oznaka i litraza.
V6, ауто је одличан, има и "спорт" мод - можда би више трошио али никад нисам пробао газити,Redni ili V šestak?