Koliko vam auto troši?

Eto i ja sam registrovao zeni Twingo 1,2 16V 2010 i sa 2000 din presao 163 km za sad i jos nije upalio rezervu a isao sam za Backu Palanku i vozio ga 120 gde sam mogao i to je 70 km tamo i nazad a sve ostalo je gradska voznja. Cekam da se upali rezerva ali prosecna potrosnja ce biti oko 6-6,5l.
A u rezervoaru si imao 4,8 litara plus je i vetar bio povoljan a još si se olakšao pred put jel tako? Onda je sigurno 6-6,5l.

U toj Daciji je stariji tip motora?
Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha..........dali si ti svestan svoje gluposti?:hahaha::hahaha::hahaha:
Znas li ti uopste o kom modelu Dacije se radi i kad je krenula proizvodnja tog modela?
Pogledaj paletu motra pa ces videti da nikakav stari motor nije ugradjivan u taj model.
Ne lupetaj napamet jer smesan si.
A na Twingo sam ugradio veliki ventilator da mi duva u ledja da bih smanjio potrosnju.
Vidis,toga se nisi setio.
Koji si ti bolid....:zcepanje::hahaha:

To je vec posteno receno.
Meni Twingo u poslednjih par puta trosi 6,4 iskljucivo po gradu ali ga vozim bas penzionerski.
Juce drugaru nabacim Modus 1,2 16V i vozili smo ga citav dan po gradu i na bordu mu pokazuje prosecnu potrosnju od 7,3 tako da je onda ok da Twingo trosi manje jer je i dosta laksi i manji.

Lako je tebi u novom sadu tamo nema gužve, ovih dana sam stalno išao za ns tako da nisam ni ubacio u post da ima vožnje i po gradu. U NS je više ko vožnja magistralom. Ovde u bg kada je gužva možeš da ugasiš auto i guraš ko nekada u redu za benzin :kafa:

Evo maloprije bio na benzinskoj. Zadnji tank 5.06 litara na 100km. 1 litra je 1.36€, ukupno 59.78€.
1000012247.jpg

Inače otkad imam ovaj auto (evo 5 godina pred par dana) prosječna potrošnja je oko 5.55 litara na 100km. Ili drukčije da litrom goriva prijeđem 18 kilometara. Otkad imam ovaj auto do sad sam kupio 2871.76 litara dizela i za to dao 30171 kunu (4004€).
1000012245.jpg

Back