Koliko vam auto troši?

Он вози то не зато што је рационално већ зато што у томе ужива. То му је гас. Некоме је гас да вози алфа ромео, неком ауди 4.2 V8, неком БМВ 535,... То нису рационални избори већ нешто друго.

Ја исто имам ирационалне жеље, али немам паре.
Ma sta uziva, krsina raspala...cuje mu se nesto, da li je varijator ili bregasta, slabo odrzava auto.

Човек је могао да купи путно 1.2 од 60 КС, али је купио А8.

Њега не занима потрошња. Важно је да то ауто који он жели.
nije poenta u tome, covek ne odrzava auto uopste i jos sto je najgore pustali su ga na tehnickom da prolazi i ugrozi neciji zivot, jedva cekam da stvarno uvedu eko test i da posklanjaju sve ove krseve sa ulica.

Taj auto je bio u mnogo boljem stanju kad je uzeo, imao samo 110 000km i provozao me jednom i isao dobro, posle mu pukao zupcasti jer nije uopste menjao i vise to nije bio taj auto, uradjena generalka ...ulje takodje nije menjao vec samo dolivao...i sta onda ima da pricamo :hahaha:
Нема паре да одржава. Дај за гориво, дај за технички, плати регистрацију, плати паркинг,...

Искривила се фелна на новом ауту. Људи ме убеђују да идемо код неког да то исправи. Ја им кажем да се купи нова и да се не зајебавамо. После тога су прихватили, али тешка срца јер цифра је цифра.

Ако купујеш и возиш рационално, са парама које се овде поштено зараде, не може да се има ништа јаче од пунта 1.2 или клија 1.2. Ако си ирационалан, онда купујеш оно што не можеш редовно да одржаваш.

Нема паре да одржава. Дај за гориво, дај за технички, плати регистрацију, плати паркинг,...
Realno ne treba ni da vozi, tu nema opravdanja ....mojem komsiji koji je autolimar i farbar, pustili ga na tehnickom posle nekog vremena puklo mu crevo za kocionu tecnost i skroz ostao bez kocnica pa morao da koci rucnom.....i ljutio se zbog toga sto slabo proveravaju auto, samo onako ofrlje...doduse on je tad vozio staru 190.

nije poenta u tome, covek ne odrzava auto uopste i jos sto je najgore pustali su ga na tehnickom da prolazi i ugrozi neciji zivot, jedva cekam da stvarno uvedu eko test i da posklanjaju sve ove krseve sa ulica.
Не одржава јер одржавање кошта. Синтетичко уље, пет филтера, гуме од по 200 евра комад, мали сервис 200 евра...

Ако купујеш и возиш рационално, са парама које се овде поштено зараде, не може да се има ништа јаче од пунта 1.2 или клија 1.2. Ако си ирационалан, онда купујеш оно што не можеш редовно да одржаваш.
Imao sam taj clio ..nije to los autici ali slabo je to za mene...u trecu brzinu na 60 jeci motor jer ide u visoke obrtaje, slabasan je bio.

Takodje znam za slucajeve gde su taksiste pustali sa nikakvim kocnicama a mene jebavali zato sto malo kasni zadnji tocak...**** sam im mater tada na tehnickom.
Идеш тамо где те знају и решиш проблем.

Таксисти сада возе фиат стило 1.6 или 1.9 јтд. То је најбоља инвестиција. Ја сам ушао у један. Не ради ниједан показивач, оглодана ручица мењача као коска, седишта као да су уфлекана уљем,... Тера док не цркне. Сипај и не мисли.

Идеш тамо где те знају и решиш проблем.

Таксисти сада возе фиат стило 1.6 или 1.9 јтд. То је најбоља инвестиција. Ја сам ушао у један. Не ради ниједан показивач, оглодана ручица мењача као коска, седишта као да су уфлекана уљем,... Тера док не цркне. Сипај и не мисли.
To krsina preslo 2 miliona kilometra, to samo otpad.

Ne treba ni da vozi, o tome pricam, ako nemas za mali servis za dobre gume ....onda se ne vozi kola, ide se peski, biciklom ....
Е сине... Која ће да иде са тобом пешке? Како да одеш негде када нема аутобуса или трамваја? Како на Бубањ поток? Како до села?

Пасат Б5, дими ко локомотива, не ради ниједно дугме на централној конзоли, клима не реагује, матирали фарови,....

Drugar vozio taksi kod jednog...nista mu nije radilo kako treba...ja ga pitam jel radila barem klima, ma jok ....ja mu kazem pa ti si lud em radis za sitne pare em se kuvas leti...ja bih sutnuo ta kola u sanac na tvom mestu...i sta je bilo sa taksi gazdom ...propala firma ....ovi sto su imali i tada solidna kola i dan danas rade i kupili su druga.

To krsina preslo 2 miliona kilometra, to samo otpad.
Има још до отпада. Возе се људи.

Ја сам се возио у урнисаном пежоу 307 коме није радила већина показивача. То је било пре 5 година. Чуо сам да још иде. Не знам само да л је 1.6 или 2.0 HDI.

407 "папуча". Терај у смрт.

Има још до отпада. Возе се људи.

Ја сам се возио у урнисаном пежоу 307 коме није радила већина показивача. То је било пре 5 година. Чуо сам да још иде. Не знам само да л је 1.6 или 2.0 HDI.

407 "папуча". Терај у смрт.
Ja zamalo da se zajebem i kupim hdi,...hvala Bogu sto nisam.

Drugar vozio taksi kod jednog...nista mu nije radilo kako treba...ja ga pitam jel radila barem klima, ma jok ....ja mu kazem pa ti si lud em radis za sitne pare em se kuvas leti...ja bih sutnuo ta kola u sanac na tvom mestu...i sta je bilo sa taksi gazdom ...propala firma ....ovi sto su imali i tada solidna kola i dan danas rade i kupili su druga.
Мени је један таксиста рекао да је њему било најбоље док је возио заставу 128. Највише пара је зарађивао јер је у њу најмање улагао. После тога дошла модерна кола која захтевају више пара.

Поента је да се има нека рушевина која иде. Цена је иста возио се у ново мерцедесу или полумртвом отпаду. Важна је разлика "уложено - добијено".

Мени је један таксиста рекао да је њему било најбоље док је возио заставу 128. Највише пара је зарађивао јер је у њу најмање улагао. После тога дошла модерна кола која захтевају више пара.

Поента је да се има нека рушевина која иде. Цена је иста возио се у ново мерцедесу или полумртвом отпаду. Важна је разлика "уложено - добијено".
Znas kako on mogao da se jebava zastavom po lokalu a sta ce da radi kad na neki ozbiljan put a ona sva rastresena i neudobna, cas moze da crkne nesto.

Back