Deluje da strast ima neko vreme za koje traje, neki broj puta susreta.
Koliko ste najduže sa nekim redovnim viđanjem uspeli da budete sa nekim, a da je poluga koja je držala odnos strast?
Par meseci, par godina? Kažu neki ljudi max 1 godina? I onda hlađenje.
I šta se potom radi, start sa novom osobom?
strast je sirem kontekstu, ili sto neko negde rece uokvirena sa necim drugim, sto sada nemam pojma tacno da definisem, ali nema rok trajanja, da se odjednom ugasila, osim ako je nesto konkretno nije preseklo, ili vise toga
zapravo ako se ljudi spare iz zelje i strasti, a nema tog okvira i konteksta, to mora da ima svoj rok trajanja, jer ne moze da preraste u nesto drugo, ljudi su nekomaptiblini, i onda 'bes strast, ona je samo pokretac, start, ali ne moze da dovede do cilja
Znam ja ljude koji su se i posle 20 god yebali redovno. On nju opali rukom po guzi i ajde dolazi vamo

.. Potrebna je umešnost da se to održava unedogled.
pa, i mi smo se zezali, kao ajde da ispunis bracnu duznost, nesuglasice cemo da resavamo drugi put; i onda - samo da ispratimo decu u skolu... ili ja kao stedljiv: gde sam da trosim, toliku vodu, bolje zajedno da se tusiramo, deca su vec uhvatila skolski bus
Što se žene tiče bitna je redovnost, za mušk ne znam
generalno mi se ne bi ni zenili da nam na umu nije redovnost, svasta s tobom, sta ti jos uvek ne znas?