Koliko traje strast?

Kakve ste jbte ja strast ne samo da mogu da odrzavama nego da je raaazvijam! Kultivisem. Podizem dalje i dalje i dalje. Posle sto cuvam ovu svoju tananu i sofisriciranu dusu. Pitas je koliko ti traje strast a ona: p jedno shes do dve god'ne dana, posle ...

Kakve ste jbte ja strast ne samo da mogu da odrzavama nego da je raaazvijam! Kultivisem. Podizem dalje i dalje i dalje. Posle sto cuvam ovu svoju tananu i sofisriciranu dusu. Pitas je koliko ti traje strast a ona: p jedno shes do dve god'ne dana, posle ...
Pa dok traje naravno da je razvijaš i kultivišeš
Strast je kao bašta. Dodje sezona kad ništa ne rodi iako si zalivao

Izvinite misternapokonu, nisam ja odredila rok trajanja nekoj strasti
ali je činjenica da u jednom trenutku strast u vezi postane kao prigušeno svetlo
Da GospodzoPerfekt ali je stvar pristupa. Kada vec pominjete hortikulturu, neko ce biljku da ostavi da se sasusi jer nije rodla godna a neko ce da digne staklenu bastu oko nje, da zaliva, promeni zemlji, doda minerale, mitamine, pozitrone, eletrone. I onda biljkica ipak rodi. U tome je kultivacija. Dolazi od sebe, iznutra. A samo vas gledam sa: od shes meseci do god'nu dana. Strasno...

To da. Nije samo ni priustiti nego ima tu caka koliko hoces u tom drustveno nametnutom gownetu zvanom brakm
Знаш како, ако немаш паре, немој да улазиш.

Ја могу да купим ауди за 3000 евра и да се возим. Шта после кад дођу регистрација и велики сервис или када се разјебе уљна пумпа?

Исто ти је и са браком и децом.

Deluje da strast ima neko vreme za koje traje, neki broj puta susreta.

Koliko ste najduže sa nekim redovnim viđanjem uspeli da budete sa nekim, a da je poluga koja je držala odnos strast?

Par meseci, par godina? Kažu neki ljudi max 1 godina? I onda hlađenje.

I šta se potom radi, start sa novom osobom?
godinu dana max,posle prelazi u naviku i jbg,,,

Koliko ste najduže sa nekim redovnim viđanjem uspeli da budete sa nekim, a da je poluga koja je držala odnos strast?

Nema to je samo do osobe ,ako si opusten,nasmijan nema problema, finasijskih itd i dajete jedno drugom prostora moze uvijek da traj́e,mislim nije cesto kao prije,libido pada godinama ali je je uvijek dobro.

Što kažu uBosni: "Gdje nije bilo ubistva nije bilo ni strasti"
100%

strast je sirem kontekstu, ili sto neko negde rece uokvirena sa necim drugim, sto sada nemam pojma tacno da definisem, ali nema rok trajanja, da se odjednom ugasila, osim ako je nesto konkretno nije preseklo, ili vise toga

zapravo ako se ljudi spare iz zelje i strasti, a nema tog okvira i konteksta, to mora da ima svoj rok trajanja, jer ne moze da preraste u nesto drugo, ljudi su nekomaptiblini, i onda 'bes strast, ona je samo pokretac, start, ali ne moze da dovede do cilja
Znam ja ljude koji su se i posle 20 god yebali redovno. On nju opali rukom po guzi i ajde dolazi vamo 🤣.. Potrebna je umešnost da se to održava unedogled.
pa, i mi smo se zezali, kao ajde da ispunis bracnu duznost, nesuglasice cemo da resavamo drugi put; i onda - samo da ispratimo decu u skolu... ili ja kao stedljiv: gde sam da trosim, toliku vodu, bolje zajedno da se tusiramo, deca su vec uhvatila skolski bus
Što se žene tiče bitna je redovnost, za mušk ne znam
generalno mi se ne bi ni zenili da nam na umu nije redovnost, svasta s tobom, sta ti jos uvek ne znas?

Poslednja izmena:

Back