Koliko traje strast?

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
43.928
Deluje da strast ima neko vreme za koje traje, neki broj puta susreta.

Koliko ste najduže sa nekim redovnim viđanjem uspeli da budete sa nekim, a da je poluga koja je držala odnos strast?

Par meseci, par godina? Kažu neki ljudi max 1 godina? I onda hlađenje.

I šta se potom radi, start sa novom osobom?

Spaja nas puno toga, neke od tih stvari su i puno bitnije od strasti… ali ona je od starta bila i ostala u osnovi naše veze.
Znam ja ljude koji su se i posle 20 god yebali redovno. On nju opali rukom po guzi i ajde dolazi vamo 🤣.. Potrebna je umešnost da se to održava unedogled. Što se žene tiče bitna je redovnost, za mušk ne znam

Nama je honey moon faza trajala nekih 6 meseci do godinu dana

Sa mojim bivšim smo se rasturali godinu dana... Svaki dan. Ja sam mogla i dalje, no on se ohladio i povukao.

U poslednjoj takvoj vezi isto bilo god dana top, posle se takođe povukao.

Tih god dana dođe kao česta granica posle koje se javi neka navika i promena, koja može ići u ljubav i zbližavanje ili hlađenje

Evo dve godine, a ja se palim sve vise i vise na nju. Strast ne posustaje sve je veca i jaca, a i kod nje je isto, primecujem. Deluje kao da sam nasao sebe u zenskom telu... donekle :/... ni meni nije jasno zasto se to sa njom rasplamsava i konstantno ide u plus.

Strast traje sve dok te neki djavoli teraju da budeš srećna kad on okrene tvoj broj.
Kad on okrene tvoj broj a ti okreneš oči, strasti je isteko rok trajanja.
A ima puno puno faktora koji utiču na njenu postojanost

Back