Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.373
@Mastrangello novi grandiozni monolozi bez odgovora na direktna pitanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
фала ти на подсјећању какве су све лудости ваксери радилиKompletna promena svesti genetski modifikovanih organizama, pa se vrsi projekcija na drugog onoga sta radis.
Upravo se ja nisam bavio mantrom, nisam vredjao, nazivao diskreditovao druge, strucne, obrazovane, a pokazzao ko je tako radio.
Samo ponavljanje mantre... Laganje, izmisljanje, neznanje tokom toga, nije vazno, samo je vazno ponoviti mantru.
Kao sto rekoh, sad je vreme zabave:
nije nista novo, nikakav "breaking news" (jos u krajem 2020), treba da znas kako mRNA funkcionise i ceo mehanizam eksperimentalne vakcine, nisu cak ni krili. Nemoj mi reci da ne udje u nukleus celije, i da ostane u ramenu. Da, iskacu fuckcheckeri kad probas search, i ako se ravnate po njima, onda nemamo sta pricat.daj ne sramoti se sa ovakvim linkom.
poboljsanje uslova, kao i sve druge strasne bolesti.prestale smrti od tuberkuloze
Siđe ti odmah u gaće i ostane tamo zauvek.Nemoj mi reci da ne udje u nukleus celije, i da ostane u ramenu
ко и већина други ствари добра исхрана без мањака, хигијена, бољи животни услови и антибиотици
Na PubMed i ja mogu da objavim članak, to nije nikakav dokaz, ovo je članak koji radi review prekliničkih studija, naučna težina blizu nule.nije nista novo, nikakav "breaking news" (jos u krajem 2020), treba da znas kako mRNA funkcionise i ceo mehanizam eksperimentalne vakcine, nisu cak ni krili. Nemoj mi reci da ne udje u nukleus celije, i da ostane u ramenu. Da, iskacu fuckcheckeri kad probas search, i ako se ravnate po njima, onda nemamo sta pricat.
Interesantno, neki dokumenti i web starnice koje imam su uklonjeni sa neta, ja imam iz vise zemalja.
ali nadje se ponesto, ja imam puni text ovog:
Intracellular Reverse Transcription
Nije jos jasno koje su sve modifikacije. Znam za par koje se znaju.
Vakcina protiv tuberkuloze i nije namenjena da zaštiti 100%, takva je bolest, vakcina štiti od opasnih komplikacija. Svaka bolest je drugačija, za neke se ne može napraviti jaka zaštita, ali može se sprečiti većina opasnih komplikacija.poboljsanje uslova, kao i sve druge strasne bolesti.
Nisi valjda mislio vakcine? jer jos uvek nema pouzdane vaccine protiv tuberkuloze i nije obavezna.
заборавио си корону
Ne smemo zaboraviti da Slovačku sad vodi isti populista kao i ovaj naš.BREAKING NEWS: Slovakia Government Investigation reveals: People who took COVID-19 Vaccines are "Genetically modified organisms"
https://makismd.substack.com/p/breaking-news-slovakia-government
то је само један примјерNe smemo zaboraviti da Slovačku sad vodi isti populista kao i ovaj naš.
Ne znam, ljudi su umirali i razboljevali se i pre nego što je izmišljena vakcina protiv koronavirusa. Bar tako priča moja baba.то је само један примјер
такви гласова има на све стране.
доста људи је оштећено и убијено
Ovde banovase kad smo rekli da ne treba primati ko ce sad za to da odgovara
Ко ваксерима брани да се убризгавају максимално и са нашим дозама?Ne znam, ljudi su umirali i razboljevali se i pre nego što je izmišljena vakcina protiv koronavirusa. Bar tako priča moja baba.
Antivakseri bi voleli da je prva bolest u istoriji nastala posle prve vakcine, pošto bi im to omogućilo da pedalaju svoje kvazinaučne gluposti dok se svima ne smuči.
Чудо како су наше бабе и ђедови живили по 90 година без тих гвана.Problem je što su nove kovid vakcine iskorišćene za propagandu protiv vakcinacije kao takve... iako znamo koliko je vakcinacija bila dobra za borbu protiv raznih, mnogo ozbiljnijih bolesti od kovida...
Bez vakcina i dalje bismo umirali od raznoraznih boleština iz srednjeg veka
Ne raspravljam ja sa antivakserima i ravnozemljašima.Ко ваксерима брани да се убризгавају максимално и са нашим дозама?
Ваше тврдње су ван памети. Или тврдите да вас "вакцине" одржавају у животу и спашавају здравље или вас не штите? Не може и једно и друго. Ваљда би по вашим квазинаучним теоријама "анти-ваксери" требали да стрепе у страху јер нијесу заштићени?
Ја сам једини у офису био здрав док су се ваксери стално давили са кашљом и имали стотину инфекција. И ја здрав сам тобоже нездрав и ненормалан а ваксери су здрави? Задњи пут сам имао "грипу" прије 15 година кад сам добио "вакцину за грипу" и завршио 2 неђеље у болници посље тога. Отад нијесам имао грипу никако. Занимљиво кад повежеш два са два.
ne, nego ste vi obratili paznju tek sa kovidom.kovid vakcine iskorišćene za propagandu protiv vakcinacije kao takve
aa, vidim, sad PubMed nije vise relevantan. Pa objavi kad mozes.Na PubMed i ja mogu da objavim članak, to nije nikakav dokaz,
kako su prestale smrti od tuberkuloze?
aha, vidim, sad stiti sad ne stiti, kako kome i kako kad odgovara.protiv tuberkuloze i nije namenjena da zaštiti 100%, takva je bolest, vakcina štiti od opasnih komplikacija.
Pa vakcinisu se i u Africi.ebola, marburg i ostale danas opasne bolesti nisu sprečene higijenom i čistom vodom, nego samo ove za koje vakcinišemo?
uuu, dramaticne fotke,Život pre polio vakcine.