Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.257
Jeste, ubile me vakcine još pre 4 godina![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, ubile me vakcine još pre 4 godina![]()
зашто би фајзер преузео одговорност ако су глупаци брез проблема ишли да им се убризга ко зна шта у организам?Kanalizacijski stakor ovde pominje odgovornost i preuzimanje odgovornosti ljudi koji ne zele da budu zigosani zigom zveri i drugima savetuju isto, u svojoj napamet naucenoj pricici i agendi...
...a upravo je Phizer taj koji ne preuzima odgovornost i prebacuje je na same pacijente, ogradjujuci se od bilo kakve odgovornosti i isticuci da je odgovornost na samom pacijentu, koji je, eto, "dobrovoljno" pristao da bude zigosan zigom zveri...
Breaking news al za mentalno zaostale.......ništa novo. Koliki glupander treba da budeš da poveruješ u ovakve stvari?BREAKING NEWS: Slovakia Government Investigation reveals: People who took COVID-19 Vaccines are "Genetically modified organisms"
https://makismd.substack.com/p/breaking-news-slovakia-government
Aj ponovi to štakor još jedno 300 puta, da nas ubedišUpravo to.
Niti pruza garancije, niti preuzima odgovornost, ali onaj kanalizacijski stakor je tako naucio napamet,
Naravno da jeste plaćen, jer kako drugačije može da se ne slaže s tobom i tvojim religijskim uverenjima?isto kao i one mantre, agende u pricici - "nauka", "vakcine", generalizacije... pa pominje i trazi odgovornost, a pritom je nije dobio od onih koje podrzava i gleda kao ispravne...
Ali dobro, on je placen i podplacen za te svoje nebuloze, pa je razumljivije.
To bre, komentari na videu su pravi izvor istineTreba procitati i komentare na tom videu! Obavezno!
Ne lupaj, nauka sve lepo objašnjava i dokazuje, a istorija nas uči da zarazne bolesti ne prolaze same od sebe i smrtnost se poboljšanjem kvaliteta života i napretkom medicine smanjuje, ali zavisno od bolesti i nikad na nulu.струка тврди да имуни систем не постоји, а ако и постоји онда не ваља ништа
без убризгавања отрова у крвоток не може се преживити и нема живота
срећа па имамо доктора гејтса и остале стручњаке струке који не раде ништа у животу него спашавају глупаке
То је преко везе. Имала си среће. Руска вакцина физички и није била дуго доступна. Имали су мало и чували за трећу дозуJa sam se vakcinisala ruskom vakcinom jer mi je ćerka, farmaceut i hemičar a i sestrić, dr hemije rekao da je sastav te vakcine najbolji za moj organizam. I buster dozu sam primila. Hvala Bogu, još uvek imam srce![]()
Моји бабе и ђедови су живили по 90 година а нико ништа од тих гвана није примао. Живили су на своме имању, здраво се хранили и живили здрав људски живот. Ђед ми је био рањен у ДСР пола стомака су му извадили. Неким чудом свашта су преживили без др. Гејтса и "вакцина".Ne lupaj, nauka sve lepo objašnjava i dokazuje, a istorija nas uči da zarazne bolesti ne prolaze same od sebe i smrtnost se poboljšanjem kvaliteta života i napretkom medicine smanjuje, ali zavisno od bolesti i nikad na nulu.
Jel ti veruješ svom savršenom imunom sistemu, dobroj ishrani i čistoj vodi dovoljno da dopustiš da te sad neko zarazi Marburgom, sidom, Ebolom ili makar hepatitisom?
Koliko braće i sestara su imali a koliko ih je doživelo odraslo doba?Моји бабе и ђедови су живили по 90 година а нико ништа од тих гвана није примао. Живили су на своме имању, здраво се хранили и живили здрав људски живот. Ђед ми је био рањен у ДСР пола стомака су му извадили. Неким чудом свашта су преживили без др. Гејтса и "вакцина".
Живи здраво и не бој се. У томе је тајна. Наравно да нема гаранције 100 посто из овога или онога разлога. Али то је то. Само ви трпајте шаком љекове и убризгавајте свакакве отрове немам ништа против. Против сам тога да то намећете другима!
daj ne sramoti se sa ovakvim linkom.BREAKING NEWS: Slovakia Government Investigation reveals: People who took COVID-19 Vaccines are "Genetically modified organisms"
https://makismd.substack.com/p/breaking-news-slovakia-government
немам се чега срамотитиdaj ne sramoti se sa ovakvim linkom.
sta je sledece? uzimace se informer linkovi kao verodostojna informacija?
Осим ратова и туберкулозе, сви углавном.Koliko braće i sestara su imali a koliko ih je doživelo odraslo doba?
Ajde verovaću ti, samo me podseti, kako su prestale smrti od tuberkuloze?Осим ратова и туберкулозе, сви углавном.
нешто не вјерујем да би их то ваше смеће испашавало
Vreme je da se tretiraju kako su pokazali da i zasluzuju - ismevati.струка тврди да имуни систем не постоји, а ако и постоји онда не ваља ништа
Evo tebi pametnjakoviću link na tu vest: https://makismd.substack.com/p/breaking-news-slovakia-governmentAu, koja nesvesnost...
Onaj podeli vest koju je neki medij samo PRENEO, diskredituje je zbog toga ko je samo PRENEO, dobije podrsku za to, a celo vreme onaj ko je to rekao i ko je izvor te vesti je Vlada Slovacke i rezultati istrazivanja Vlade Slovacko.
Kao da izmisljanje, laganje, govorenje umesto drugih, omalovazavanje, vredjanje i diskreditovanje strucnih, obrazovanih ljudi, vec nije bilo dovoljno...
Potpuna, potpuna promena sveti.
ко и већина други ствари добра исхрана без мањака, хигијена, бољи животни услови и антибиотициAjde verovaću ti, samo me podseti, kako su prestale smrti od tuberkuloze?