Колико сте бустера добили?

i virusi mogu buti paraziti ako nisi znao, siris dezinformacije.

reci tolikim bolnicama i doktorima koji sada ih koriste uspesno protiv raka (+oni koji su uspesno koristili protiv tz kovida) da nemaju pojma jer ti znas da je to kofein za glavobolju.

Man, prijateljski, da li se ikad zamislis o informacijama koje zastupas? Da li se ikad zamislis sta ako nisi u pravu?

Poslednja izmena od moderatora:
Ниво ваксера је ниво ретарда
Пази то, без проблема ми убризгај у крвоток смрад који се досад увијек показао као јако опасан за кориштење на људима.
Да, оштећење мозга.
Nemaš pametnija posla u 2 ujutru nego da pišeš ovakve gluposti?

Da, oštećenje mozga ko što lepo reče.

trazi sam, koga interesuje nadje,
to je Italija,ima J. Korea, US ...
Momče ne hvataj na te forice, mnogo si providan. Tekst sa antivaks đubreta od portala koji fejkuje rezultate naučne studije sa šokantnim naslovom ne prolazi kod mene, ja ti tražim izvornu naučnu studiju, a u njoj piše nešto potpuno drugačije:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/39560882/
Conclusions: Our data suggest that the increased risk of non-inflammatory CNS disorders following COVID-19 vaccination is lower than the risk conferred by COVID-19 infection, and that COVID-19 infection increases the risk of some inflammatory and non inflammatory neurological disorders.

Nisi mi dorastao.

Teoreticar zavere koji je bio i najcitiraniji naucnik.
Sarlatan na cijoj su strani i sudovi, pa dobija i na sudovima one koje diskredituju i obelezavaju.

A kanalizacijski stakor se ubacuje, vredja i omalovazava. Vrti uobicajenu mantru i pricicu. Kako je i instruiran da radi.

"Moram da dodam jos jednu recenicu. Dakle, ja sam 2015-e godine bila najcitiraniji naucnik u Republici Srbiji. Dakle, ja sam govorila iz te perspektive, ja sam bila svesna, mogucih, reperkusija. Dakle toliko je sve bilo savrseno, da prvi put u zivotu sam povela sudske sporove i protiv "Blic"-a, vasih kolega, 5 sudskih sporova sam povela, 3 sam vec dobila, izvesticu i za eticki koji se vodi na Upravnom sudu, tako da, nista ne brinite. Istina je uvek samo jedna."

EDIT: Post dobio reakciju za krace vreme nego sto je potrebno procitati ga, a kamoli jos i pogledati i izdvojeni segment videa.

Poslednja izmena:
1750035269726.png

Sarlatani svuda po Svetu!
I Svedska je imala svog sarlatana, koji je govorio i radio po onome kako je naucio tokom obrazovanja i po onome sto kazu knjige.
Poslusali su ga. Nije ih maskirao, nije ih udaljavao i nije ih zatvarao, nije ih zigosao zigom zveri.
Zbog toga je Svedska platila najvisu cenu. Svedska danas ne postoji. Cela populacija Svedske je izumrla.
Preziveli su samo premijerka da potpise pristup NATO-u i sarlatan da bude proglasen nacionalnim herojem. Svi ostali pomrese.

P.S. Pade mi napamet, kupljeno je i obezbedjeno 10 doza za svakog stanovnika Evrope.
A ovde sam procitao primio 3 doze, primio 4 i dosta mi je. Nije mi jasno zasto su stali na 3, 4, ako je obezbedjeno 10? Ako su toliko sigurni u korisnost i benefite, zasto stadose posle 3, 4, zasto ne svih 10 obezbedjenih doza?

P.S. Pade mi napamet, kupljeno je i obezbedjeno 10 doza za svakog stanovnika Evrope.
A ovde sam procitao primio 3 doze, primio 4 i dosta mi je. Nije mi jasno zasto su stali na 3, 4, ako je obezbedjeno 10? Ako su toliko sigurni u korisnost i benefite, zasto stadose posle 3, 4, zasto ne svih 10 obezbedjenih doza?
Zato što je Ursula korumpirana, a to je potpuno drugi problem.

Back