Колико сте бустера добили?

Sta uradi strah i genska terapija,..
Od pricanja za druge, znanja sta drugi misli, laganja, izmisljanja, vredjanja, diskreditovanja...do zelje za pricom i odgovorima...
Onaj drugi, kazes jedno, on vidi drugo...

A moglo je ovako da nam bude:
da smo pristali na zigosanje, uslovljavanje, ogranicavanje, limitoranje... zdravlje nikada nije ni bila poenta.

Kompletna promena svesti genetski modifikovanih organizama, pa se vrsi projekcija na drugog onoga sta radis.
Upravo se ja nisam bavio mantrom, nisam vredjao, nazivao diskreditovao druge, strucne, obrazovane, a pokazzao ko je tako radio.
Samo ponavljanje mantre... Laganje, izmisljanje, neznanje tokom toga, nije vazno, samo je vazno ponoviti mantru.

Kao sto rekoh, sad je vreme zabave:

Kompletna promena svesti genetski modifikovanih organizama, pa se vrsi projekcija na drugog onoga sta radis.
Upravo se ja nisam bavio mantrom, nisam vredjao, nazivao diskreditovao druge, strucne, obrazovane, a pokazzao ko je tako radio.
Samo ponavljanje mantre... Laganje, izmisljanje, neznanje tokom toga, nije vazno, samo je vazno ponoviti mantru.

Kao sto rekoh, sad je vreme zabave:
фала ти на подсјећању какве су све лудости ваксери радили
чисто лудило

daj ne sramoti se sa ovakvim linkom.
nije nista novo, nikakav "breaking news" (jos u krajem 2020), treba da znas kako mRNA funkcionise i ceo mehanizam eksperimentalne vakcine, nisu cak ni krili. Nemoj mi reci da ne udje u nukleus celije, i da ostane u ramenu. Da, iskacu fuckcheckeri kad probas search, i ako se ravnate po njima, onda nemamo sta pricat.
Interesantno, neki dokumenti i web starnice koje imam su uklonjeni sa neta, ja imam iz vise zemalja.
ali nadje se ponesto, ja imam puni text ovog:
Intracellular Reverse Transcription
Nije jos jasno koje su sve modifikacije. Znam za par koje se znaju.

prestale smrti od tuberkuloze
poboljsanje uslova, kao i sve druge strasne bolesti.
Nisi valjda mislio vakcine? jer jos uvek nema pouzdane vaccine protiv tuberkuloze i nije obavezna.

ко и већина други ствари добра исхрана без мањака, хигијена, бољи животни услови и антибиотици
history_lesson.jpg

nije nista novo, nikakav "breaking news" (jos u krajem 2020), treba da znas kako mRNA funkcionise i ceo mehanizam eksperimentalne vakcine, nisu cak ni krili. Nemoj mi reci da ne udje u nukleus celije, i da ostane u ramenu. Da, iskacu fuckcheckeri kad probas search, i ako se ravnate po njima, onda nemamo sta pricat.
Interesantno, neki dokumenti i web starnice koje imam su uklonjeni sa neta, ja imam iz vise zemalja.
ali nadje se ponesto, ja imam puni text ovog:
Intracellular Reverse Transcription
Nije jos jasno koje su sve modifikacije. Znam za par koje se znaju.
Na PubMed i ja mogu da objavim članak, to nije nikakav dokaz, ovo je članak koji radi review prekliničkih studija, naučna težina blizu nule.
Činjenica je da mRNA ne ulazi u jezgro ćelije, ne radi tako.

poboljsanje uslova, kao i sve druge strasne bolesti.
Nisi valjda mislio vakcine? jer jos uvek nema pouzdane vaccine protiv tuberkuloze i nije obavezna.
Vakcina protiv tuberkuloze i nije namenjena da zaštiti 100%, takva je bolest, vakcina štiti od opasnih komplikacija. Svaka bolest je drugačija, za neke se ne može napraviti jaka zaštita, ali može se sprečiti većina opasnih komplikacija.

Kako to da ebola, marburg i ostale danas opasne bolesti nisu sprečene higijenom i čistom vodom, nego samo ove za koje vakcinišemo?

заборавио си корону
ту сте се најбоље показали са "вакцинама"

мајмунски ДНА, ХИВ протеини, жива и алуминијум и сл. отрови

за многе несретне људе, као да опалиш малу тактичку нуклеарну бомбу унутар нечијег организма

то је само један примјер
такви гласова има на све стране.
доста људи је оштећено и убијено
Ne znam, ljudi su umirali i razboljevali se i pre nego što je izmišljena vakcina protiv koronavirusa. Bar tako priča moja baba.

Antivakseri bi voleli da je prva bolest u istoriji nastala posle prve vakcine, pošto bi im to omogućilo da pedalaju svoje kvazinaučne gluposti dok se svima ne smuči.

Ovde banovase kad smo rekli da ne treba primati ko ce sad za to da odgovara

Problem je što su nove kovid vakcine iskorišćene za propagandu protiv vakcinacije kao takve... iako znamo koliko je vakcinacija bila dobra za borbu protiv raznih, mnogo ozbiljnijih bolesti od kovida...

Bez vakcina i dalje bismo umirali od raznoraznih boleština iz srednjeg veka

Ne znam, ljudi su umirali i razboljevali se i pre nego što je izmišljena vakcina protiv koronavirusa. Bar tako priča moja baba.

Antivakseri bi voleli da je prva bolest u istoriji nastala posle prve vakcine, pošto bi im to omogućilo da pedalaju svoje kvazinaučne gluposti dok se svima ne smuči.
Ко ваксерима брани да се убризгавају максимално и са нашим дозама?

Ваше тврдње су ван памети. Или тврдите да вас "вакцине" одржавају у животу и спашавају здравље или вас не штите? Не може и једно и друго. Ваљда би по вашим квазинаучним теоријама "анти-ваксери" требали да стрепе у страху јер нијесу заштићени?

Ја сам једини у офису био здрав док су се ваксери стално давили са кашљом и имали стотину инфекција. И ја здрав сам тобоже нездрав и ненормалан а ваксери су здрави? Задњи пут сам имао "грипу" прије 15 година кад сам добио "вакцину за грипу" и завршио 2 неђеље у болници посље тога. Отад нијесам имао грипу никако. Занимљиво кад повежеш два са два.

Problem je što su nove kovid vakcine iskorišćene za propagandu protiv vakcinacije kao takve... iako znamo koliko je vakcinacija bila dobra za borbu protiv raznih, mnogo ozbiljnijih bolesti od kovida...

Bez vakcina i dalje bismo umirali od raznoraznih boleština iz srednjeg veka
Чудо како су наше бабе и ђедови живили по 90 година без тих гвана.

Колико не мислите главом.

Ко ваксерима брани да се убризгавају максимално и са нашим дозама?

Ваше тврдње су ван памети. Или тврдите да вас "вакцине" одржавају у животу и спашавају здравље или вас не штите? Не може и једно и друго. Ваљда би по вашим квазинаучним теоријама "анти-ваксери" требали да стрепе у страху јер нијесу заштићени?

Ја сам једини у офису био здрав док су се ваксери стално давили са кашљом и имали стотину инфекција. И ја здрав сам тобоже нездрав и ненормалан а ваксери су здрави? Задњи пут сам имао "грипу" прије 15 година кад сам добио "вакцину за грипу" и завршио 2 неђеље у болници посље тога. Отад нијесам имао грипу никако. Занимљиво кад повежеш два са два.
Ne raspravljam ja sa antivakserima i ravnozemljašima.

Drugo, pravilnik foruma zabranjuje antivaksersku propagandu, i bićeš banovan ako nastaviš, zato te molim da staneš na vreme sa idiotarijama.

kovid vakcine iskorišćene za propagandu protiv vakcinacije kao takve
ne, nego ste vi obratili paznju tek sa kovidom.
Ja sam znao i znao ljude koji su recimo od vakcine gripe umrli, kao i one koji su se srusili i nisu danima mogli da govore i hodaju.
Sad su priznali da oni koji su primili imali vise sanse da dobiju grip. A ima i naucnik (na osnovu cijeg rada je napravljena kovid vakcina) koji kaze da oni koji su primili protiv gripa bili su podlozni i kovdu i daje objasnjenje kako.

Probajte da date krv u Srbiji i vidite sta ce vam reci. Zamisli, prave diskriminaciju ljudi kao i u ostalim evropskim.

jedan propagandni pamflet koji nista ne znaci si podneo ovde, a zagovaras naucne linkove.
Pamflet cak stavi bolesti prljave vode da nisu suzbijene cistom vodom!?! Dobro ti ovo.

Na PubMed i ja mogu da objavim članak, to nije nikakav dokaz,
aa, vidim, sad PubMed nije vise relevantan. Pa objavi kad mozes.
Rekao sam jasno da imam tu studiju i studije, a vi trazite ako vas interesuje.

kako su prestale smrti od tuberkuloze?
protiv tuberkuloze i nije namenjena da zaštiti 100%, takva je bolest, vakcina štiti od opasnih komplikacija.
aha, vidim, sad stiti sad ne stiti, kako kome i kako kad odgovara.

ebola, marburg i ostale danas opasne bolesti nisu sprečene higijenom i čistom vodom, nego samo ove za koje vakcinišemo?
Pa vakcinisu se i u Africi.
Na moj zahtev da mi daju informaciju o bolestima u Evropi (jer su obavezni), lekar u evropskoj zemlji mi u imunoloskom zavodu mi poturi podatke iz Afrike?! I snebivajuci mi prizna da oni donose te bolesti i da imaju zbog njihove sredine.

A od tvojih ekstremnih primera nema nijedan van Afrike. Niko nije rekao da voda imunitet i voda leci bas sve. Lepis drugima ektremne stavove.

Život pre polio vakcine.
uuu, dramaticne fotke,
a sta je polio, kako zarazi, sta je diagnoza, kako je promenjena....mogu da pricam i pricam al ocito ne sa onima koji poture dve fotke i gledaju dnevni termometar.

Back