Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.332
Kaze muad sto vise treba nece da se baci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba znati šta je PubMed, to je prosto indeks, baza naučnih studija, a "naučna studija" je vrlo širok i rastegljiv pojam. Čak i kada nisu fejkovane, postoji cela hijerarhija važnosti rezultata neke studije, jer nije isto kad imaš case study i kada imaš metaanalizu objavljenu u recimo Lancetu.aa, vidim, sad PubMed nije vise relevantan. Pa objavi kad mozes.
Rekao sam jasno da imam tu studiju i studije, a vi trazite ako vas interesuje.
Šta ti je kontradiktorno u te dve izjave, baš me zanima?aha, vidim, sad stiti sad ne stiti, kako kome i kako kad odgovara.
Nema AIDSa izvan Afrike? Nema hepatititsa?Pa vakcinisu se i u Africi.
Na moj zahtev da mi daju informaciju o bolestima u Evropi (jer su obavezni), lekar u evropskoj zemlji mi u imunoloskom zavodu mi poturi podatke iz Afrike?! I snebivajuci mi prizna da oni donose te bolesti i da imaju zbog njihove sredine.
A od tvojih ekstremnih primera nema nijedan van Afrike. Niko nije rekao da voda imunitet i voda leci bas sve. Lepis drugima ektremne stavove.
Чудо како су наше бабе и ђедови живили по 90 година без тих гвана.
Колико не мислите главом.
ne, nego ste vi obratili paznju tek sa kovidom.
Ja sam znao i znao ljude koji su recimo od vakcine gripe umrli, kao i one koji su se srusili i nisu danima mogli da govore i hodaju.
Sad su priznali da oni koji su primili imali vise sanse da dobiju grip. A ima i naucnik (na osnovu cijeg rada je napravljena kovid vakcina) koji kaze da oni koji su primili protiv gripa bili su podlozni i kovdu i daje objasnjenje kako.
Probajte da date krv u Srbiji i vidite sta ce vam reci. Zamisli, prave diskriminaciju ljudi kao i u ostalim evropskim.
Bice jos toga, resih da se malo zabavim.фала ти на подсјећању какве су све лудости ваксери радили
Evo tebi pametnjakoviću link na tu vest: https://makismd.substack.com/p/breaking-news-slovakia-government
Sad mi odgovori na neka pitanja:
- koji je originalni izvor vesti?
- da li ima ikakav link ili referencu na slovačku vladu ili to istraživanje koju je moguće ispratiti da bi se dalje informisao?
- vest je datirana na 14.03.2025, a lik obećava da će dostaviti sve vladi do kraja marta, možeš li mi, kao vrstan istraživač, dati neku informaciju od "zemljotresu" koji je izazvalo ovo saznanje? Evo već je prošlo više od 3 meseca.
- jesi li svestan koliko glupo i jadno zvuči naslov "People who took COVID-19 Vaccines are "Genetically modified organisms""?
Poslednje, pa i pretposlednje pitanje, je retoričko, zanima me tvoj odgovor na prva dva.
"Zna" i sta govorim i sta mislim i sta propagiram... a hteo bi diskusiju...Jedan govori i za mene i sta ja mislim, a nista ne citira,
Ludost, ludost.чисто лудило
одкуда то? како је ико од нас данас жив онда? људи су пуно отпорнији него што су вас у то убједили.Razni ljudi mogu umreti od raznih stvari, nekidan devojka umrla nakon što je popila šejk koji je imao malo badema, ispostavilo se da je alergična na badem a nije znala da ima badema u šejku...
Slično sa vakcinama, mali deo ljudi ne može podneti neke sastojke iz vakcine ali to je propust zdravstva jer ne vode takve analize pre vakcinacije iako su same vakcine testirane na razne načine...
Ponavljam danas bi oko 50% dece umiralo od raznih boleština iz srednjeg veka da nije bilo vakcinacije...
Ok naučniku, a jel imaš dovoljno pameti da primetiš da je tvoj dokazni post obeležen sa dodatim objašnjenjem i videom?Koja nesvest i bezobrazluk.
Samo genetski modifikovan organizam moze da govori za tebe, sta ti mislis, vredja, naziva i diskredituje, pa da ocekuje da sa njim diskutujes nakon svega.
Izgleda da je uzasavajuce strahovati i pribojavajuci se da moze da ti se desi isto:
Antivakseri su oni koji bez osnova tvrde da mRNA vakcine predstavljaju gensku terapiju, jel ti jasnije?kao prvo,
Jesu li ljudi antivakseri ili anti-genetska terapija? Kad ljudima lepite etikete naucite koja razlika.
Obeleženi deo je teška glupost koja pokazuje da nemaš nikakvo razumevanje kako mRNA vakcina radi, nego si pročitao nečiju laž i poverovao.Vakcina sa zivim/umrtvljenim/delom virusom probudi imunitet da te zastiti od infekcije i prenosa infekcije.
Genetska terapija ubaci sinteticki RNA (Pf, Mod.) koji napravi da telo proizvodi toxic patogen koji te pravi bolesnim a onda ce telo nekako da se izbori. Genska terapija ne radi NISTA od gore spomenutog i NIKAD nisu testirali prisustvo virusa ili delova ili mogucnost transmisije i da li se telo izbori (isto sa drugim).
Genska terapija je Moderna vlastita definicija.
Malone, inventor mRNA, kaze da je genetska.
Hiljade "fuckcheckersa" kazu da nije.
A da pogledaš video?Haha, pa da, genetski modifikovani organizam vidi neki tekst i odma' misli da je tako kako pise, zato sto mu strah i mantra nalazu da je tako.
A pise da je neka druga bolnicka radnica rekla to, a ne devojka sa snimka, koja se, inace, nikada i nigde vise nije pojavila.
Pise i da regularno ima takva desavanja, a nesto ne primecujem da nije iznenadjena i da je vec navikla na ta desavanja u svom zivotu, pa je odmah cucnula ili sela na pod, znajuci da ce se onesvestiti i pasti.
I samo neko obezglavljen i inace prazne glave moze da pomisli da je neko sa stanjem cestih padanja u nesvest, primljen, i da radi, kao medicinska sestra gde se brine i pomaze drugima, daje lekove i teratiju,pa i inekcije, ima hitne i nepredvidjene situacije na poslu, a da se onesvescuje i da i inace pada u nesvest.
Majko Bozija i svi Sveci, pomagajte sa ovakvima!
Ti si lujka.Dzaba ja da gledam. Ja sam Cistokrvan, PureBlood, ja vidim samo ono sto se vidi, a ne i ono nevidjeno, izmisljeno sto vide Genetski Modifikovani.
одкуда то? како је ико од нас данас жив онда? људи су пуно отпорнији него што су вас у то убједили.
dobro si rekao, to se zove "jednoumlje" i nema veze sa naukom.jednom načinu razmišljanja.
A zasto se svi bave dokazivanjem da su tz antivakseri u krivu?