Колико сте бустера добили?

ne znate elementarne stvari, nego kako sta spomenem trcite na wiki, chatove i fuckcheckerse.
A kad nemate sta onda izvucete ravnu zemlju i vredjanje.

A zasto se svi bave dokazivanjem da su tz antivakseri u krivu? Zasto se niko ne bavi briljantnom uspehu eksperimenta? Hajde gde su vam one 100% efektivna dokazi?
Zasto se trazi veza bolesti kod vakcinisanih? Niko ne trazi ostecenje mozga ili pad nataliteta kod tz antivaksera.
Zasto te kompanije i pojedinci koje je Tramp postavio imaju kriminalni dosje?
Zasto oni u tim kompanijama nisu primili vlastitu eksperimentalnu vacc?
Nalupao si se, nema na ove gluposti šta da se odgovori, samo da se konstatuje da su to gluposti.

I ovo sam planirao da pitam, dok nije pokazan stepen bezobrazluka.
Kako to primis "vakcinu" da se zastitis, ali moraju i svi drugi da prime, jer ugrozavaju tebe koji si primio "vakcinu" da bi bio zasticen?
Vakcina nije 100% zaštita nikad, za neke bolesti zaštita od zaražavanja ide preko 95%, ali uvek imaš oko 5% imunokompromitovanih koji ne mogu da prime vakcinu jer ona kod njih neće delovati, a upravo su ti ljudi najugroženiji. Kao i bebe.

Rešavanje zarazne bolesti traži kolektivnost i brigu za druge, od čega su paranoici operisani.

Jel ti sad jasno?

Kako je zgodna ova "nauka". Jedan dan znaci jedno, drugi dan drugo... Prilagodljiva prema tvojim potrebama...

A sada vidimo i zabrinutost za decu i da su deca najugrozenija.
A testirali ovo i na trudnicama i na deci...

I ovo me podseti...
Na pocetku je bilo - deca, mladi organizmi, su imuna, ne mogu da dobiju koronu.
A sada - deca su bila najugrozenija.
I od - prenosi se samo kapljicnim putem.
Do - ipak se prenosi i aerosolno.
Od - vakcina stiti od zarazavanja i od prenosenja.
Pa - smanjuje zarazavanje i prenosenje.
Do - zapravo ne radi nista od toga i mora da se boostuje na 3 meseca.

Kako i sta ti vec odgovara za tvoju mantru.
Samo ponavljaj "to je nauka" i generalizuj sa stavljanjem u isti kos sa drugim sredstvima sa kojima deli "naziv".

Poslednja izmena:
Generalizacija se nastavlja...

Sta je parodija a sta je bila realnost?
Realnost je da nemate odgovor na moje pitanje jer niko ne zna dete koje je umrlo od bolesti protiv koje štiti vakcina.

Ono što je takođe realno je da smo imali jednu veliku epidemiju morbila zbog takvih kao što ste vi 2017/8 i tada je umrlo njih 16, onih koji su imunokompromitovani, bebe koje nisu primile vakcinu ili deca pametnjakovića poput vas koji znaju bolje od lekara i nauke.

Prve dve grupe je trebalo da štiti kolektivni imunitet, ali ste vi to narušili širenjem debilizama po netu.

P.S. U Rumuniji je tada umrlo preko 60 njih, jer je antivakcinaštvo tamo još više uzelo maha.

Poslednja izmena:
Ma nije valjda, koliko ljudi poznaješ koji su izgubili dete od zarazne bolesti?
доста дјеце има болесне, парализа, рака свачега а неким чудом 80 вакцина штити буквално од свега на свијету

ко и обрезивање, генитално сакаћење мушке дјеце, брука и ругло је ваша струка

доста дјеце има болесне, парализа, рака свачега а неким чудом 80 вакцина штити буквално од свега на свијету
Vakcine štite od onoga za šta su namenjene.

ко и обрезивање, генитално сакаћење мушке дјеце, брука и ругло је ваша струка
Šta si sad lupio, jel ti nekad lekar preporučio obrezivanje?

Da se vratimo retardiranim pokušajima antivakserskog humora zato što se jedino tako možemo odbraniti od neugodnih činjenica koje kažu da smo decoubice.
Како би било да чујемо ваксерски хумор?
Кад маце нема, мишеви коло воде, или имуни систем се бави бодљикавим протеинима док ћелије рака дивљају?

80 комада се даје дјеци? Је ли то тај ваш хумор?

Како би било да чујемо ваксерски хумор?
Vakcine nisu zajebancija već ozbiljna nauka koja je spasila desetine miliona života.

Кад маце нема, мишеви коло воде, или имуни систем се бави бодљикавим протеинима док ћелије рака дивљају?
Lično moje dete je rak dobilo pre prve vakcine, medicinom je spašeno i nakon toga je primilo sve vakcine pa i hpv pre nekoliko meseci. Eno je živa, zdrava i napredna, na Vidovdan osvojila odbojkaški turnir kao kapiten ekipe.

80 комада се даје дјеци? Је ли то тај ваш хумор?
Ne lupaj, gde izbroja 80? Ajde kreni da nabrajaš.

nisu zajebancija već ozbiljna nauka koja je spasila desetine miliona života.
da stvarno hoces da udjes dublje u istrazivanje video bi kako su falsifikovali testiranja.

nego gde nadje desetine MILIONA spasenih zivota? Zivim u zemlji u kojoj je zdrastvo obavezno po zakonu da mi da takve podatke pa ne mogu da nadju.
Koja vakcina? I kako? Link?

da stvarno hoces da udjes dublje u istrazivanje video bi kako su falsifikovali testiranja.
Gluposti sa neta, nemaš ti ni izbliza znanje da osporiš istraživanja, ti samo papagajski ponavljaš nečije gluposti.

nego gde nadje desetine MILIONA spasenih zivota? Zivim u zemlji u kojoj je zdrastvo obavezno po zakonu da mi da takve podatke pa ne mogu da nadju.
Koja vakcina? I kako? Link?
Samo vakcinacijom protiv velikih boginja je spašeno ne desetine, nego storine miliona života, a gde su vakcine za tuberkulozu, morbile, polio, tetanus...

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo nije za Muada.
nego drugima nek se zamisle i zarove u istrazivanje.
Nikad ni za jednu nisu uradili poredjenje sa onima koji nisu primili (sto su po regulativi i zakonu morali).

Ovih dana je bilo za DTaP da su znali vezu sa autismom pre 25 godina i ulepsali tako sto su izbrisali stariju decu. Od tog brisanja onog sto se ne slaze sa zvanicnom dogmom je najiteresanija ova zadnja. Od testiranja na pacovima, posmatrane trudnice, placebo testirani, ignorisanje i skrivanje podataka koji su stizali kad je pocela masovna,.... nema kraja.
gpv prema njihovim vlastitim papirima ne garantuje zastitu od raka, procitajte njihov insert. Najbeskorisnija sa cancer promotig sastojcima.

U biti me i ne interesuje da mi neko dokazuje kako su vakcine dobre a ja sad treba tu nesto da dokazujem suprotno. Ima ljudi kojima je to posao.
Nego interesantno slomise se dokazujuci kako nije autisam od inekcija. Zapitajte se sto se ta vajna "nauka" pharma industrije ne bavi OD CEGA jeste autisam? Sto se ne bave kad bi mozda vakcina bila najprofitabilnija na svetu, u americi u nekim sredinama dostize 1/17 dece? Sta se to promenilo 80/90? Sto su sada skole pune dece sa neuroloskim problemima? Sto odjednom ne mogu prebrojati osobe iz moje sredine koje su umrle sa glaukomom, najagresivnijeg mozga, ukljucujuci decu 8,10 i18 godina?

Hoce ljudi da ih inekcije stite od strasnih zauski i jos strasnijeg gripa a ne pitataju se sto sve vise ljudi bolesno od mnogo ozbiljnijih pa i smrtonosnijih bolesti koje se ocito mogu spreciti.

Back